Gå til innhold

Nokia Lumia 920-tråden


iMono

Anbefalte innlegg

Fra Nokia Norge på FB i går...;

 

Nokia Norge

Hei dere. Igjen må vi bare beklage at en endelig lanseringsdato fortsatt ikke er på plass, men at det aller siste vi har hørt er at den fortsatt vil komme i november, og endelig lanseringsdato er helt rundt hjørnet. Håper dere holder ut litt til, og vi kan love at vi gleder like mye som dere til denne er ute i butikkene!! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nokia norge vet nok at denne synnsynligvis kommmer i slutten av desember.

 

Hvor har du dette fra? Ut ifra det jeg har blitt fortalt fra sentrale kilder så står de fortsatt på midten av november. Om dette stemmer gjenstår så klart å se, men sånn jeg skjønte det så er det dette de tror.

Lenke til kommentar

Nokia norge vet nok at denne synnsynligvis kommmer i slutten av desember, men later som det er håp for tidligere lansering slik at man orker å holde ut alle utsettelsene. Dette er jo slik Nokia har holdt på i alle år, og blitt kritisert for utallige anger.

Tror du kan ha mye rett i dette.

Jeg har vært mye (tidligere) i kontakt med nokia på fb og nokia care og har veldig dårlig erfaring med dette. de svarer deg stort sett etter munnen og kan egentlig svare på veldig lite.

 

Jeg hadde også lyst på 920 om operativsystemet fungerte bra. Men tror vel jeg beholder 808, da kameraet der er overlegent og det beste pr dato. Bare synd med symbian.

Men, det kan jeg leve en stund til med.

Endret av cirka
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Tror du kan ha mye rett i dette. Jeg har vært mye (tidligere) i kontakt med nokia på fb og nokia care og har veldig dårlig erfaring med dette. de svarer deg stort sett etter munnen og kan egentlig svare på veldig lite. Jeg hadde også lyst på 920 om operativsystemet fungerte bra. Men tror vel jeg beholder 808, da kameraet der er overlegent og det beste pr dato. Bare synd med symbian. Men, det kan jeg leve en stund til med.
Det eneste de kan svare på er produkter som allerede er lansert etter min erfaring.
Lenke til kommentar

Etter å ha testet en del merker jeg at fokuset som er rett før den tar bilde er mye skarpere enn det resulterende bildet. Det kan virke som den ofte justerer litt for langt i forhold til hva den skulle gjort.

 

Om det eneste problemet er at kameraet bakfokuserer så skal det ikke være noe problem å fikse dette med firmware. Mange speilreflekskameraer har innebygget "autofokus microadjustment" for å kompensere for dette, men brukeren er da selv nødt til å teste fokuseringen og skrive inn riktig tall. Det er så klart en annen form for autofokus i et mobilkamera, men det er nok ikke mye som skal til for å oppnå perfekt fokus. Regner med at Nokia - og alle andre mobilprodusenter - mener at dette er en funksjon som vil være altfor avansert til å overlate til brukerne. De fleste forventer og ønsker nok bare å benytte seg av utløserknappen og oppnå perfekt resultat uten å måtte justere noe som helst. Det gjør hvert fall jeg. Når jeg endelig får mobiltelefonen håper jeg at dette er løst.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

I følge facebook så skal Nokia 920 være i butikkene I England på Fredag. På dette så svarer Nokia at de kommer med noen fornuftig info snart, dette var for 5 timer siden.

 

Svenskene er like frustrerte. 29-30 November i de fleste nettbutikker der.

 

Nokia 920 ble begynt solgt i Russland i går.

 

Nokia 920 cyan selges I USA. Her i Norge har vi vel ikke grå heller. De kunne jo solgt både grå og cyan i Norge også.

Endret av Fytterakkern
Lenke til kommentar

Jeg blir ikke skuffet så lenge Nokia IKKE har kommet med en lanseringsdato. Det hadde vært ønskelig, men faktum er at de ikke har annonsert dato. Det høres ut på enkelte at Nokia har satt lanseringsdato i Norge til 1. november, og at den nå er tilsvarende forsinket. Det er Elkjøp og Lefdal som har gjettet seg til datoer, og som nå hele tiden forskyver datoer for å holde på kunder.

 

Om det mest sannsynlige nå er at 920 kommer 29.november, så forholder jeg meg til det. Folk er så utrolig utålmodige! For meg er det ingen annen mobil som er aktuell, så jeg venter på noe bra. For dere som er så forbanna på Nokia; så kjøp en annen telefon, da vel!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...