Gå til innhold

Sniktitt: XCOM: Enemy Unknown (PC, PS3, X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den grafiske stilen ser skikkelig dårlig ut. Æsj.

 

Smaken er som baken.

Jeg synes det ser knallbra ut.

 

En stund var jeg bekymret for at det ville bli linære oppdrag, men utifra denne snikktitten ser det ikke så¨nn ut lenger.

 

Oi, oi, 12/10 blir merkedag!

Lenke til kommentar

Jeg spilte orginalen da det kom ut og husker jeg syns det var sinnsykt kult. Dette er også det eneste tur-baserte spillet jeg noen gang har spilt.

 

For et par år siden skulle jeg prøve å spille det igjen, men problemet var at jeg fullstendig hadde glemt hvordan jeg spilte det. Håper den nye versjonen kommer med en form for tutorial slik at jeg kommer inn i det igjen :p

Lenke til kommentar
Den grafiske stilen ser skikkelig dårlig ut. Æsj.
Smaken er som baken.Jeg synes det ser knallbra ut.

 

Jepp, jeg liker for eksempel ikke tegneserie spill. Aldri gjort.

 

Skulle likt å hatt utviklerenes forklaring på den cyan/grønne armoren til soldaten i filmen over her. Jeg kan ikke skjønne hvorfor noen av jordens klokeste hoder skulle velge en slik farge og utforming på dressen f.eks.

 

Da faller det igjennom og jeg lever meg ikke lenger inn i universet de prøver å servere. Det er rett og slett ikke troverdig lenger.

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

"Bil = dårlig dekning"? Jeg vil nå mene hele ideen med å gå i dekning på en bensinstasjon med en triggerhappy robot i nærheten som rimelig dårlig. :) Originalen er vel et av få spill i denne sjangeren jeg faktisk fullførte. Mange gode minner, skal bli spennende å prøve denne varianten.

Lenke til kommentar

Jeg har lyst til å omfavne dette spillet, men det som gjør meg skeptisk er konsollifiseringen det har råket ut for - som i f.eks interface, det turbaserte systemet og det faktum at du bare kan kontrollere 4-6 soldater. Håper bare at resten av opplevelsen kan veie opp for disse "skuffelsene" slik jeg oppfatter dem. Jeg synes også det er noe "rart" med militærgreiene man starter med i spillet, og liker heller ikke retningen det beveger seg i... som er virkelighetsfjernt. Jeg liker heller ikke måten de har rebootet lore på, og at dette nå er en slags halvskalainvasjon av space aliens. Hvis disse aliene virkelig kan drepes med konvensjonelle våpen så har de jo nubbesjans på jorden, med 7 milliarder sinte jordboere.

 

Jeg trodde Xenonauts var nedlagt for lengst, men jeg liker retningen de har tatt konseptet i. Soldatene starter med ekte våpen, ekte fly, chinook helikoptre osv. for å lande tropper. Utrolig mye kulere enn den tegneserieaktige stilen til X-COM rebooten.

 

Xenonauts er altså mye nærmere originalen enn den offisielle rebooten. Det er veldig trist.

Endret av Rune.4156
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...