Jump to content

Oktavian

Medlemmer
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Slik lurer VR hjernen din. FEATURE: – Jeg vet jeg er i et spill, men kroppen nekter å tro meg
 2. Mer responsive kontroller og mindre V.A.T.S. SNIKTITT: Fallout 4 omfavner skytespillet i seg
 3. I Mafia III kan du selv ta kontroll over mafiabutikken. SNIKTITT: Mafia III
 4. The Phantom Pain blir det dypeste og mest fasetterte spillet i serien. SNIKTITT: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
 5. Kan et PC-spill fukte kamuflasjebuksene til redaksjonens konsolltroll? FEATURE: – Hjelp, jeg skal spille Counter-Strike!
 6. En forglemmelig opplevelse som styrer og bestemmer over deg. ANMELDELSE: The Order: 1886
 7. Årets PES 2015 er likevel et solid og unikt fotballspill. ANMELDELSE: Pro Evolution Soccer 2015
 8. Må bare støtte opp under den åtteren. Et av årets spill for min del. Treffer det gyldne punktet mellom lettfattelige kontroller og intrikat taktikk på en ganske så perfekt prikk.
 9. Isolation er en nervepirrende og nådeløs spillopplevelse. ANMELDELSE: Alien Isolation
 10. FIFA 15 er det mest polerte og gjennomførte spillet i serien. ANMELDELSE: FIFA 15
 11. Det er ikke noe som heter "singelplayer-delen" i vanlig forstand. Alt kan gjøres enten sammen med andre, eller på egen hånd. Derfor er alt i anmeldelsen (untatt det som sies om Crucible-delen, som er pvp) gjeldende for begge aspektene ved spillet.
 12. Lurer på hva han gamesradarfyren du linker til syns om den uendelig repetitive nedsablingen av hjernedøde, tiltaksløse fiender, at hele virkeligheten spillet presenteres er affektert og personlighetsløs, at spillet ikke gjør en enste ting vi ikke har sett før (men i stedet bare gjør alle de gamle tingene samtidig), at jeg etter å ha rundet level 20 fortsatt har lyst til og gå å gjøre noe annet, eller det at historien som presenteres er et eneste oppstylta rør som rekker meg sånn cirka til anklene. Eller vent, var dette bare opplæringsdelen? Sånn for å gjøre meg vant til hvor drepende kjedelig resten blir? Beklager, min feil. Det hjelper aldri så mye hvor kult utstyret ditt er når du kommer til level whatever når selve spillet rett og slett ikke er bra nok. Jeg er på level whatever og jeg venter fortsatt.
 13. Destiny reddes av solid flerspiller og deilige skytemekanikker. ANMELDELSE: Destiny
×
×
 • Create New...