Gå til innhold

Ny speilrefleks. Nikon D3200 kanskje?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor anbefaler fotobutikkene "gamle" modeller når det vitterlig ser ut som de nye modellene er bedre på det viktigste - pixelbearbeiding?

 

 

post-226353-0-27463400-1346935620_thumb.jpg

 

Kanskje de nye modellene er dyrere? Jeg har ikke tenkt meg høyere opp i pris, og da var det det kameraet de nevne. I tillegg skal jeg ha nikon, så de andre merkene blir uaktuelle.

Men ellers aner ikke jeg:-) Er derfor jeg spør her

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Man kan gjerne vente på nye modeller, men nye modeller vil alltid være dyrere enn tilsvarende "gammel" modell så hvis prisen samt de tapte bildene under ventingen er verdt det, så er dte jo bare å vente.

 

Det vil alltid komme en nye modell, så MIN mening er å kjøpe kamera nå og kanskje spare noen kroner. Da kan du begynne å ta bilder med det samme.

Lenke til kommentar

Det avhenger litt hva man har fra før. Man må ta utgangspunkt i sitt eksisterende utstyr og definere nøyaktig hva man ønsker å forbedre. Dersom status er at man ikke har systemkamera, så er det bare å kjøpe den modellen man har råd til så fort som mulig. Men dersom man har et eksistedende systemkamera så vil det alltid være en vurderingssak om den modellen man ønsker seg eksisterer nå eller kommer i fremtiden. Slik som i mitt tilfelle så _vet_ jeg at Canon må slippe en oppgradert cropsensor innen ett år som jeg har lyst på...

Lenke til kommentar

Jeg trenger ikke nytt kamera før i desember(når jeg skal ut og reise), så det haster jo ikke.

Men jeg ble veldig usikker på hva jeg skal gjøre.

De nyere modellene vil jo også være dyrere, men da vil de som er nye nå bli billigere senere, så kanskje jeg bør vente litt å se. Plutselig kommer det kanskje et tilbud også...

Men jeg er så fryktelig dårlig til å vente!

Lenke til kommentar

Ja, kanskje kjøre brukt D7000 eller vente og kjøpe ny modell.

 

Personlig ville jeg nok ventet hvis du syntes kameraet ditt gjør en god nok jobb til at du ikke trenger nytt med en eneste gang. Når det så kommer ny modell kan du kjøpe og glede deg over de nye funksjonene og ytelsene som følger med den moderniserte teknologien som nå brukes i kameraer :)

Lenke til kommentar

Er også 50% på puremedia minnekort. Aldri hørt om det merket.

 

Søkte litt fant ikke så mye informasjon, eneste var en som hadde problemer med og få lest kortet i laptoppen.

 

Ville ikke kjøpt såpass ukjent fabrikat, du klarer deg med class6 når det gjelder fotografering/video, kan være greit med rasker når man overfører bildene fra en kortleser.

 

jeg kjøper hovedsakelig sandisk sine minnekort.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...