Gå til innhold

OurDayZ II tråden - Diskuter alt om serveren her


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei nei, det var jeg som drepte deg. Jeg hørte du skøt med ak eller m16 og løp oppover veien så kom du med buss og tutet.

 

Nå føler jeg meg skikkelig skitten :( Hvis du vil så skal du få tilbake sekken din med riflene. Jeg har ikke bruk for de uansett. Bare varsle :( Jeg kan legge fra den en plass og så henter du den bare.

 

Føles helt jævlig å drepe folk i spillet her haha faen asså. Får major skyldfølelse etterpå

Lenke til kommentar

Haha, såpass ja. Jeg skulle bare tute tilfellet noen hørte meg og ville sitte på. Jeg slaktet noen zombier ved et helicrash like ovenfor. Bare behold stuffet, eller legg det i veien så noen andre kan finne det. Har ikke tid til å hente det nå uansett. Hyggelig som spør da :)

Lenke til kommentar

Går det bra Gyro? Jeg som drepte deg i butikken nå nettopp.

 

Jeg har skikkelig dårlig samvittighet, jeg stod der faktisk i noen sekunder med siktet mot deg. Å tenkte skal skal ikke.

 

Men jeg så du hadde AK, å jeg vil leve. Så da fyrte jeg av noen skudd. Sorry! ;)

 

Si ifra på mikrofonen ;)

Lenke til kommentar

Det var ikke med meningen ;) Prøvde å finne ut om hvor jeg skulle løpe, Så kommer det to stykker løpene på hver sin side av meg. Så jeg hadde ikke annet valg om å drepe de. Var i adrenalin tåke så jeg så ikke engang at jeg drepte bennson. Men når jeg drepte olemann skjønte jeg at jeg hadde driti meg ut og tenkte dere kom rett etter. Så jeg beinet østover. Jeg beklager ;)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...