Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kjærste som kysser andre jenter


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg og min kjærste er i et miljø som omhandler emo/scene. Der de fleste er bifilie. verken meg eller kjærsten min er bifile, men de fleste andre er det. Hun driver og klår på og kysser (munn) en av de andre jentene i gjengen. Er det greit? Altså; greit nok at jenter har en tedens til å drive med sånt mer enn gutter men alikavell.. Det er jo å være utro.

Jeg prøvde å snakke med hu, men hun sa jeg overeagerte for at hu kyssa vennina si (vennina er forelska i kjærsten min <.<).

Skal jeg bare akkseptere at hun er utro?

 

Trenger svar, jeg er såra <.< Anonym poster: 5bbf37b47f519a1dd92269966c7b9db5

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er ikke i et "emo"-miljø, eller et miljø der mange er bifile, men jeg kysser andre jenter som den mest naturlige ting i verden. Personlig anser jeg ikke dette som utroskap, men et eksempel på at vennskap mellom jenter gjerne er annerledes enn vennskap mellom gutter, eller gutter og jenter.

 

Med det sagt. Hvis du, som er kjæresten hennes, ikke synes dette er grei, er det ikke greit.

Brukern skriver at kjærsten hans kysser bifile jenter som har føleser for kjærsten hans. Vet ikke jeg, men jeg synes det blir litt anderledes.

Lenke til kommentar

Hvis vi ser bort fra at det kan betraktes som utroskap: Er det greit for deg? Slik jeg leser posten din ser det ikke ut som om du reagerer veldig sterkt på det, men kanskje jeg leser feil.

 

Noen menn synes det er greit, andre synes det ikke. Noen som egentlig ikke bryr seg, reagerer fordi noen mener at kyssing er utroskap. Noen som egentlig bryr seg, reagerer ikke fordi "alle menn synes det er sexy når jenter kliner", og de vil ikke gå imot det.

 

Men hvis du opplever det som utroskap skal du for faen ikke akseptere det.

Lenke til kommentar

Alle er jo bifile nå om dagen jo, like før jeg går å kysser Kratos så jeg kan være en del av trenden.

 

 

On topic; ut i fra det jeg har skjønt av det miljøet du er i TS, så virker dette som noe du bare må finne deg i. Kan du ikke leve med det, gå videre med livet. Personlig ser jeg ikke problemet. Selvom hun jenta er forelska i dama di, betyr ikke det at dama di automatisk blir bifil og føler det samme.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Personlig liker jeg å kysse en venninne i ny og ne, dersom det skulle "passe sånn" og min nåværende har absolutt ingenting i mot det.

Nå har han ikke foreslått trekant sex, er ikke helt sikker på hvordan jeg ville reagert da.

 

Det jeg derimot VET er at dersom han hadde sagt at han ikke ville jeg skulle gjøre det, så hadde jeg ikek gjort det.

For meg handler det om å respektere den man faktisk er sammen med.

Lenke til kommentar

Synes hun bør slutte med det hvis du ikke liker det! Selv dreit jeg meg ut og klinte med en venninne like etter jeg ble sammen med typen fordi eksen syntes sånt var greit. Jeg forventet aldeles ikke noen reaksjon fra min nåværende kjæreste fordi jeg rett og slett ikke hadde tenkt over at han ikke kom til å synes det var greit, men siden han ble sur/lei seg har jeg naturligvis ikke gjort det igjen.

 

Og det forverrer situasjonen at venninna hennes er bifil. Da er det jo iallefall ikke greit, til tross for at dama di er hetero. Anonym poster: 2cd4765a6952a6b324f359fa60e697d8

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...