Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jeg og dildoen. Vanlig å ikke reagere?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Klager ikke jeg altså, ble bare veldig sjokkert over at han ikke bryr seg? Er ikke menn redd for at dama skal ligge å tenke på andre menn å slik?

 

Jeg hadde ikke likt at han skulle pult på en jukse f*** mens jeg var på jobb... Anonym poster: 73b77c6a6ccc9d1a33418f31529e2d05

 

Hvorfor skulle han bry seg? Kona mi kom også hjem med en diger sort stake, som jeg kaller "der grosse swartze gummiswans" etter et sånt party hos en venninne av henne og jeg ble faktisk glad jeg, for det viser bare at hun slettes ikke har "stivnet" i en alder av 36 og at hun fremdeles er leken og liker sex OG (og dette fortalte jeg henne ikke) så er det faktisk vitenskapelig bevist at kvinner som bruker sexleker får lettere orgasme når de har samleie med partneren sin også, ikke for at det var noe problem med min kone, men endog....

 

Og nøyaktig HVORFOR ville du ikke likt at han hadde en gummi fitte? Har du analysert dine tanker her eller er dette bare noe av det første du kom på liksom?

 

Personlig, for mitt vedkommende, har jeg aldri likt de hersens tingene (gummi fittene), de ser jo helt jævelige ut og jeg tror jeg ville slitt med å få en ereksjon bare av synet av en sånn gummifitte, så det overlater jeg til de som ikke har fast følge.... :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hørt om Fleshlight? www.fleshlight.no

 

Er veldig bra/deilig, og finnes i mange utseender, "mus, munn, rumpe...

Litt stress p.g. av at en må bruke ganske mye krem/olje for at det skal bli bra, og blir litt søl og rengjøringsjobb etterpå.

 

Dama syns det er spennende å bruke den på meg/se på at jeg bruker den.

Hun syns og det er spennende å høre hva jeg har gjort når jeg er borte på jobb, hva gjorde jeg? Hva slags sjanger film så jeg på ....

 

Jeg liker også å se på henne, eventuelt holde vibratoren for henne...

Håper og vet også at hun koser seg når jeg er borte.

 

Det at vi har "leketøy", og at vi onanerer og ser på porno både hver for oss og sammen har IKKE ført til MINDRE vandlig sex, eller at vi stoler mindre på den andre, snarere tvert imot.

 

Kontrollerende damer er ikke bare turn off, det får en bare til å ville bort, fort!!

  • Liker 3
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...