Gå til innhold

ASUS Nexus 7


Fikseren

Anbefalte innlegg

...og så, ganske plutselig, har nettverket på min Nexus 7 blitt fryktelig, fryktelig tregt. Telefonen og PC-en er lynraske over samme nettverk. Hjelper ikke å reboote, hjelper ikke å flashe en annen ROM.

 

Hadde noe tilsvarende på mobilen en gang. Alt fungerte fint men ikke den.

Var faktisk routeren som måtte rebootes, men regner med du har prøvd det meste.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Men er nexusen bra? Blir den for liten for hjemmebruk?

Jeg synes den er helt perfekt. Godt bilde gjør opp for den litt mindre skjermen enn en 10". Det er også litt lettere å spille på den for den ligger godt i hendene. Har prøvd 10", både ipad og andre og jeg savner ikke de ekstra 3" overhodet. Er du usikker ville jeg dratt til en butikk og testet ut både 7" og 10" og se hva du selv synes.

Lenke til kommentar

Hadde noe tilsvarende på mobilen en gang. Alt fungerte fint men ikke den.

Var faktisk routeren som måtte rebootes, men regner med du har prøvd det meste.

 

Hehe, takk. Routeren min er ganske god (Asus RT-N66U), så jeg tenkte at det var faen ikke den. Men det var det! Alt i sin skjønneste orden. Bortsett fra at det tydeligvis ikke var nødvendig fjerne alle brukerdata og gå tilbake til AOSP igjen, da.

Endret av Cretinous Git
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Men er nexusen bra? Blir den for liten for hjemmebruk?

Var selv tidligere skeptisk til noe mindre enn 10", men etter å ha brukt nexus 7 noen dager så har skepsisen forsvunnet. Savner ikke min gamle 10". Perfekt i handen, meget bra skjerm som fungerer utmerket til å se film på. Flere har vært skeptisk til at den mangler plass til minnekort (undertegnede iberegnet), men med 32 gb så bør det holde. Var også usikker på hvor mye microusb var verdt utenom som laddepunkt, men har brukbare erfaringer med microusb. Å koble til enheter uten egen strømforsyning fungerer heller dårlig, men for meg var det viktigst å kunne føre over bilder fra fotokamera og det fungerer utmerket med et liten (billig) adapter (kort usb-kabel).

 

At Nexus også bruker microusb til lading er et stort pluss. Det å glemme ladder er ikke noe problem siden de fleste har en slik lader hjemme som jeg eventuelt kan låne. Det er godt å slippe de mange forskjellige lade-løsningene som de andre brettene har.

Lenke til kommentar

Har hatt N7 i hus to mnd nå, og er strålende fornøyd med både responsen og størrelsen.

Men, etter at seksåringen fikk låne den slutta den å funke. Fikk ikke skrudd den på, selv ikke med laderen i.

Følgende ble gjort:

Tok av bakdekselet og så at batteriet lå litt på skakke. Det viste seg at batterikabelen hadde blitt dratt ut av støpselet, mest sannsynlig når N7en gikk i gulvet.

Sånn til informasjon, bare.

 

Dette har skjedd meg 4-5 ganger etter jeg fikk min i desember. Begynner å bli litt irriterende.

Lenke til kommentar

Dette har skjedd meg 4-5 ganger etter jeg fikk min i desember. Begynner å bli litt irriterende.

 

Jeg har teipet batteriet med elektrikerteip til bunnen av batteribrønnen, samt teipet kontakten. Gjorde det etter etter at jeg måtte åpne den for andre gang nå i desember. Funker fjell det.

Lenke til kommentar

Fant et hjelmvisir jeg hadde til overs, og det ble en aldri så liten reodor felgen-løsning på kombinert stand og lydbooster til hjemmebruk.. Det ble ENORMT mye klarere lyd fra den bakovervendte høyttaleren, spesielt på diskant-toner fra "parabolen". I tillegg til at man unngikk å "kvele" høyttaleren mot dyne. Helt gratis om man har noe slikt liggende.

 

En ørliten modifikasjon gjenstår slik at nexusen står 100% støtt / fast. Også en liten utiltenkt bonus at visiret skygger for sidelys i nordnorske lyse vår-, sommer- og høstkvelder.

 

post-131485-0-41165100-1365701611_thumb.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har vært blod-fan av Opera både på desktop og mobil/brett veldig lenge. Brukte Opera på desktop helt siden ver 6(?) da det t.o.m var lisens for å få vekk reklame-banner.

 

Men på tross av dette har jeg gått over til chrome over hele linja pga opera ikke greier å tolke helt alle spesialfunksjoner. Skal leve med litt lugging så lenge spesial-ting på sidene virker.

 

Chrome beta er snasen da og lover godt.

Lenke til kommentar

hadde nok overlevd med Chrome om den ikke stoppet opp på store sider og slikt. vet ikke om beaten er bedre der

 

Betaen virker kjappere synes jeg. Men det kan kanskje også være pga at installasjonen er ny. Har ikke satt meg så mye inn i hvorvidt det er svær cache som kan være langsom for minnet å bla seg gjennom.

/spekulere

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...