Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

svart plastikk bit for føring av ledere i RJ-45


Anbefalte innlegg

Hei

Jeg driver med noen nettverks utbedringer på den plassen jeg er lærling og prøver å få skjefen til å kjøpe inn slike svarte plastik dingser man legger opp lederne i TPen i, men jeg husker ikke navnet fra da jeg brukte dem på skolen.

 

Jeg finner dem heller ikke i netthandelen til noen av de vi har avtale med så jeg lurte på om det var noen her som viste hva dem hed eller om man kansje hadde en link til noen som selger de.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette har eg ikke sett før. Link?

 

Om det er plugger du skal sette på TP-kabelen så trenger du ikke noen hjelpemidler(foruten plugg og tang). Sorter lederene i rett rekkefølge mellom pekefinger og langfinger, og klipp så av slik at det er ca en centimeter mellom kabelkappen og enden på lederen. Hold fast lederene nederst mens du fører de inn i pluggen. Press kabelen inn og bruk tanga til å krympe pluggen på. Ferdig.

 

Litt avhengig av type kabel så kan det også lønne seg å "massere" rekkefølgen på lederene litt inn i kabelkappen. Da ligger de bedre mens du fører de inn i pluggen.

 

Om dette er noe du skal gjøre mye så lønner det seg å kjøpe inn en 20-30 meter med kabel og en 40-50 plugger og bare sette seg ned og øve. Øvelse gjør mester.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...