Gå til innhold

De beste spillene på E3 2012


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Burde vel kanskje hatt med Planetside 2 på en eller annen måte. Eller kanskje det bare er meg som synes at det ser bra ut.

 

Jeg vil si Ps2 var best in show. 2000 spillere på en og samme server?

 

Jepp, fikk flest Best of Show priser på E3. Satt oppe hver kveld og så på TotalBiscuits sendinger direkte fra messegulvet, og gleder meg mye til oppfølgeren av det jeg synes er en av de beste MMO'ene lagd hittil.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Øysteins kommentar til volden i dagens spill (og film) oppsummerte det jeg selv føler. Alt for mange spill fokuserer på prepubertal vold som ikke har noe for seg.

 

Jeg er mer intelligent enn som så, og vil ha noe mer bakenforliggende enn voldsforherligelse. Når ett spill starter opp med en umoden voldsekvens, ender det fort opp i at jeg får hele spillet i halsen som uintelligent svada og lar det ligge, uten at jeg tar det frem igjen.

 

Det skjer med de aller fleste spill for tiden, faktisk.

 

Bortsett fra indiespill da. Det er der historiene og gameplayet blir laget nå. Jeg har vel lite til overs for Assasins Creed 15, Far Cry 8 og dumb-shooter 235 kan man si :)

Lenke til kommentar

Øysteins kommentar til volden i dagens spill (og film) oppsummerte det jeg selv føler. Alt for mange spill fokuserer på prepubertal vold som ikke har noe for seg.Jeg er mer intelligent enn som så, og vil ha noe mer bakenforliggende enn voldsforherligelse. Når ett spill starter opp med en umoden voldsekvens, ender det fort opp i at jeg får hele spillet i halsen som uintelligent svada og lar det ligge, uten at jeg tar det frem igjen.

 

Hvis du er så intelligent, skjønner du vel at vold i enkelte sammenhenger er et viktig grep for å fortelle en historie. Jeg vet ikke hvordan du ser for deg naturtilstanden i en postapokalyptisk verden, men i min fantasi er det ikke et vakkert sted. Når politihus og domstoler er jevnet med jorden og ressursene er knappe, så tenker jeg at desperasjon, håpløshet og egoisme vil råde. Når tilværelsen bare handler om å overleve, er det lett å tenke seg at man tyr til vold for å beskytte seg og sine. Eller sikre seg en matbit.

 

Derfor synes jeg ikke volden i et spill som The Last of Us er malplassert.

 

Slapstickvolden i spill som Saints Row og Dead Rising er så over the top at ingen tar den seriøst.

 

Men snakker vi derimot om gladvolden i snikrealistiske spill som GTA, COD eller Max Payne 3 så henger jeg bedre med på argumentet ditt. Brutaliten i disse grenser ofte til det spekulative.

 

 

Lenke til kommentar

Likte Datamagasinet.no sin topp 10 liste av E3 spillene bedre :/

http://datamagasinet...cle.php?Id=1371

 

Skuffende Gamer.... Dere kommer med en liste 1 uke senere enn dem.

Fire dager, mener du vel? Vi trengte litt tid på å ta vurderingen, ettersom man sitter igjen med mange inntrykk etter en travel messeuke. I tillegg har vi prioritert å skrive og publisere sniktitter av flere av disse spillene.

 

Uansett: Dette er personlige lister. Du må ikke være enig.

Lenke til kommentar

I mine øyne var "The last of Us" det beste spillet, selv om de fleste som har fulgt litt med visste om dette på forhånd. - Syns også ShootMania virker kult for eSport sin del (om ikke CSGO klarer seg)

 

Men det er ingen som kan nekte for at Watch_Dogs ikke så kult ut?

 

The Last of Us > Watch_Dogs > Assassins Creed III > ShootMania > Halo 4 > Splinter Cell: Blacklist > Star Wars 1313 > Gears of War > God of War > Far Cry 3> ZombieU - (PlanetSide 2 er ukjent for min del, men virker interessant)

Kanskje bytte om litt på de på midten, men dere skjønner tegningen :) Håper SplinterCell holder litt på røttene og tillater stealth slik som var hoved fokus i de eldre spillene og ellers at det er gode historier i de andre spillene og bra gameplay.

 

Jeg kan vel også legge til at spillet heter "Watch_Dogs" med understrek mellom ordene.... detaljer, detaljer

1time 13min 25sec... proof

http://www.youtube.com/watch?v=HalhGwC_ym4&t=1h13m25s

Endret av seppo-
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...