Gå til innhold

Den lille Apple  iPhone 5 / 5S / 5C tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er fullt mulig du har lyst til å diskutere det, men det har ikke vi her inne.

 

Om du ikke liker det, så trenger du jo ikke å delta i diskusjonen. Alt som omhandler iPhone 5 er jo lov å snakke om her så lenge det blir gjort på en bra måte som jeg gjør nå.

 

Jeg anser den diskusjonen for avsluttet og vender tilbake til temaet for tråden.

 

Jupp, Maps er en del av iPhone 5, så det er vel diskuterbart her, eller?

 

Er du interessert i iPhone selv, eller er du bare ute etter en diskusjon?

 

Må jeg være interresert i en iPhone for å kunne snakke her da?

Endret av Vindicator
Lenke til kommentar

Vi tenkte likt ift. å henvise til den tråden :)

 

Ønsker man å diskutere feil og mangler i Google Maps+Navigation og Apple Maps så er tråden som følger:

http://www.diskusjon...owtopic=1460147

Her er det meste rundt temaet diskutert opp og ned i mente (hvis man skummer forbi trollingen), og er du observant vil du se at det forsvares feil fra alle kanter samt ignoreres poster med vesentlige eksempler på feil. Men ta det videre der.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Etter en sen og kanskje litt vel våt og muligens også skuffende lørdagskveld på byen så er det sikkert for enkelte lett å la seg friste til å forsøke å erte opp det man ser som "motstanderen" og "den andre leieren" for å snu litt på humøret ;). Det kan nok forklare om ikke unnskylde litt trollende oppførsel.

 

Off-topic:

Da dro en gjeng gjess i v-formasjon over hustaket med kurs mot varmere strøk og vinteren er ugjenkallelig på vei. Hmm.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Neinei, det er en "super-følsom" touchskjerm, utviklet (hvertfall introdusert) av nokia. Så du kan bruke den med kniv, gaffel, albuen og bibelen. Også med hansker. Den er med andre ord ikke varmefølsom som kapasative skjermer som brukes i dag er. Jeg, og sikkert de fleste andre, er ikke interessert i å bestille noen tvilsomt designede spesialhansker for noe som åpenbart kan løses med en ny skjermteknologi.

 

Venter uansett på en test som viser hvordan dette fungerer i dagliglivet, så vil kanskje Apple introdusere det i senere iPhone-versjoner skulle det bli en suksess.

Lenke til kommentar

Hvis du har Telenor, så må det vel være enklest å kjøpe igjennom Telenor?

 

Joa, men Telenor er så hinsides dyrt i forhold til andre :p

 

Men hos telenor, komplett M: 8278,- totalpris.

8278-2890 (2890 er telefonen) = 5388 / 12 = 449,- right?

Så jeg har telenor prat (99,- i måneden), blir det lagt til eller hva?

Lenke til kommentar

Må si at den mest skuffende mangelen på teknologi i nye iPhone for meg hverken er NFC, trådløs lading eller nye maps, men noe som ble veldig fristende etter å ha sett Lumia 920. Muligheten til å bruke hansker på skjermen!

 

DET hadde vært noe når vinteren kommer! Hvertfall for oss som ofte må ut i 20-30 spek.

 

Skjønner ikke helt poenget med trådløs lading egentlig. For det først må du uansett ha en kabel i laderen, men greit du slipper å plugge inn en leding i telefonen når du skal lade den, holder med å bare legge den på en flate. Men imo så er det veldig upraktisk, jeg bruker telefonen veldig ofte mens jeg lader den, pleier ofte å trykke på den før jeg sovner, og da er det ekstremt upraktisk. Med vanlig kabel så kan jo telefonen fortsette å lade selvom jeg sovner. Mens med trådløs lading, om jeg sovner, så får jeg aldri lagt den ifra meg på den trådløse dingsen.

 

Og en sidenotice til NFC, så ser jeg heller ikke behovet der heller. Greit du har muligheten til å dele veldig små mengder data veldig enkelt. Men for iphone, som ikke har dedikerte profiler (Du har jo bare lydløst og vanlig) så har du feks ikke muligheten til å si at når du tucher denne NFC brikken så skal du sette på denne profilen. Men da igjen burde de kanskje gjort om halve iOs. Greit nok det med betaling sies å være underveis, men jeg tror personlig at det uansett vil ta minst et år til, og da får jeg uansett en ny tlf av jobben, så er ganske så "careface" for min del :p Skal dog si meg enig med maps delen, selvom jeg ikke har testet de selv så virker det sugbart. Og Nokias skjerm som kan brukes med hansker på er også veldig posetivt for nokias del ;) Selvom jeg veldig skjeldent bruker hansker, så er det absolutt mere posetivt å ha muligheten til å trykke på tlf med hansker på, istedenfor uten.

 

Så får jeg legge til at jeg ikke er en dedikert applefan, og jeg prøver på ingen måte å beskytte iPhone her, jeg ser bare subjektivt på de tingene du nevner. Har kun hatt/har ett apple produkt og det er min iPhone 4, og vurderer hva min neste telefon skal bli og har bla sett på Nokia Lumina 920 og iPhone 5.

Endret av dTd
Lenke til kommentar

Jeg sendte nettopp en mail til TDC (TCD) og avbestilte min iPhone 5 16GB White. Jeg kjøpte heller en på Humac på Oslo City. Kan evt ikke avbestille den hvis noen vil ha den? Den blir sendt til Lillehammer, så hvis noen vil send PM.

 

Over til iPhone 5.

Holy crap, for en batteritid! Den lader super fort, og den varer lenge. Jeg ladet nesten 30% på ca 30min.

Skjermen er bare fantastisk, ikke noe å trekke den på der.

Kamera er som før, bra og raskere!

Lade ledningen derimot er dritt, den er på 90cm og rekker såvidt opp til senga. Hadde en på 3meter til min 4S, men jeg får ikke tak i den adapteren i butikk noen steder, og nå er jeg raka fant så nå må jeg vente til 15 oktober. :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...