Gå til innhold

DayZ diskusjonstråd - Teknisk diskusjon i egen tråd!


Anbefalte innlegg

Skjønner ikke helt hva det klages over angående admin abuse. Da må det i såfall være på grunn av ban på den enkelte serveren. For at den skal bli en global ban må vel de samme kravene være oppfylt med tanke på bevis som når hvem som helst rapporterer dette. Og om det er spawning av items eller noe sånt så tror jeg ikke admins har mulighet til det, da server-kontrollpanelet er rimelig begrenset. Vet det er mulig å endre et par filer i server-konfigen for å for eksempel utelukke enkelte spillere fra BattleEye-sjekk, men å gjøre det er jo mer komplisert enn å bypasse BattleEye lokalt, så da ser jeg ikke helt poenget. Servere kan jo ikke være passord-beskyttet samtidig som de er tilkoblet hive lengre, og det samme gjelder om man disabler BattleEye.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den er ikke horribel, den er laget sånn for en grunn

 

Jeg har lyst å høre om admin abuse på Norway 2

 

Blir kicket etter drap på enkelte andre, spawner jagerfly, politibiler og andre kjøretøy som ikke hører hjemme, massive teltleire fulle av våpen som ikke hører hjemme, folk som "teleporterer" dit hvor andre oppholder seg osv osv osv. Det er norway 2. Har timelange filmer med festlige funn på den serveren. Mulig det ble feilaktig antatt at Sadfez var admin, da grunnlaget for antagelsen var at han var den eneste med ping på under 5 ms

Lenke til kommentar

Den er ikke horribel, den er laget sånn for en grunn

 

Horribel er kanskje å ta litt i, og ja jeg vet den er laget for å kunne moddes, men jeg har for eksempel aldri opplevd et spill som er såpass dårlig optimalisert. Når grunnlaget er såpass dårlig, ja da blir det vanskelig å lage gjennomgående gode mods også. Se for eksempel på inventory-systemet, trenger vel ikke si mer om det.

Lenke til kommentar

Det er kjempe mange gode mods til Arma 2, men det skal sies at DayZ er litt spesiellt. Det samme gjelder regler dem har gitt serveradmins. Arma i seg selv er et spill som gir spillerne alle muligheter og Arma har en ganske åpen arkitektur, man kan kanskje si at spillet er litt "naivt" og at det stoler på spillerne sine litt for mye. Det burde helt klart være et anti-cheat system som fungerer bedre og kanskje det kommer i Arma 3 og Dayz-standalone. Frem til nå har det jo omtrent ikke vært noen grunn til å jukse og de som spiller Arma har ikke sett noen grunn til det heller.

Endret av Green_Monster
Lenke til kommentar

Har enda ikke fått spilt dette men har følgt med på stream de siste dagene, og... må bare spørre, er det mange spillere per server for det er sååå sjeldent at man ser dem i combat, dem jeg følger med på er 3-4stk men det er kun dem som løper rundt, har ikke sett dem i action faktisk...

Lenke til kommentar

nice!

 

virker som det er mange som skal inn på siden.... hehe, mye trafikk!

 

Takker for invite på BBG 1, hadde våres første dag i går. Beltzebub(meg), retardnoob(dama) og xzerox(pakkesel).

 

Jeg starta litt uheldig med 3 death`s før jeg kom i gang, men så ble det sykkel(mitt første kjøretøy)jiipii og random startgear.

 

Men begynte og bli små paranoid da det plutselig var masse folk i cherno, så vi stakk nordover.

 

Ang. server regler, er det noe som blir holdt? så kirke er fristed, var noen som hadde gunfight i eller ved kirka i går.

 

Alt i alt et godt alternativ til Norway og us der hackers snart er vanligere en players, ish:(

Lenke til kommentar

bare hyggelig.

 

Håper at reglene blir holdt, her trenger vi hjelp fra dere og.(rapporter om dere ser noe.)

 

at noen skyter ved kirken er jo ok. men inni kirka skal det være fritt for skudd. så sålenge du ikke har sett noen inni skyte, så tror jeg regelen blir holdt. :)

 

veichle hoarding har jeg ikke sett noe til, og hacking har jeg haller ikke sett noe av.

Men er en som rapporterte en bot i går. så vi skal se på det i dag.

 

Virker som om det er problemer med direct chat på serveren, det jobbes med.

 

have a nice one!

Lenke til kommentar

Det er flere som har klaget på at VOIP ingame og muligens også Direct chat ikke funker som det skal på BBG 1. Jeg får desverre ikke fiksa det før i 5 tiden i kveld, så la tvilen komme andre til gode hvis de ikke svarer på DC eller voice.

 

Dere kan også bruke teamspeaken og spørre om folk er i nærheten intil ingame er fiksa.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...