Gå til innhold

Den offisielle Samsung Galaxy S3 tråden


Anbefalte innlegg

Kan dere hjelpe meg med et lite problem.

 

Jeg er ofte på en chatte-nettisde, ala mIRC (Mange brukere som kan skrive instant-message samtidig etc.). Problemet jeg har når jeg bruker den nettisden er at når skjermen går svart, og jeg "logger på" telefonen igjen, så får jeg ikke nye instant meldinger. Jeg kan sende meldinger, men ingen vil få de opp. Så jeg må logge ut og inn igjen av nettsiden.

 

Hvordan får jeg fikset det slik at jeg ikke detter ut når telefonen skrur av skjermen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kan dere hjelpe meg med et lite problem. Jeg er ofte på en chatte-nettisde, ala mIRC (Mange brukere som kan skrive instant-message samtidig etc.). Problemet jeg har når jeg bruker den nettisden er at når skjermen går svart, og jeg "logger på" telefonen igjen, så får jeg ikke nye instant meldinger. Jeg kan sende meldinger, men ingen vil få de opp. Så jeg må logge ut og inn igjen av nettsiden. Hvordan får jeg fikset det slik at jeg ikke detter ut når telefonen skrur av skjermen?

 

Har du på strømsparing? Kjører du et 'strømspare program'? Kan det være innstilling som kobler ned datatrafikk/wifi når du låser telefonen?

 

Ellers så er det bare et dårlig programmert program kanskje...

 

jarle

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei,

 

Jeg har også gått til innkjøp av denne telefonen. Hadde en SGS2 før og valgte å oppgradere. Jeg er stort sett fornøyd, men det er 2 ting som irriterer meg og ønsker derfor å være litt kritisk.

 

1.

Menyene mine hakker og låser seg. Når jeg trykker hjemknappen for så å bla i widgets så stopper den opp i 0,5-2 sekunder før jeg kommer over til neste felt. Er det noe som kan stilles inn på? Jeg har nyeste oppdatering som kom for noen dager siden og det er ikke aktivert noe form for batterisparing.

 

2.

Kameraet er utrolig dårlig til å fange opp bevegelser. Faktisk noe av det dårligste jeg har sett. Til og med når jeg aktiverer "Idrett"-modus blir alle bevegelser utydelige, selv på avstand. Min SG2 tar mer utydelige bilder generelt, men på bevegelser er den faktisk bedre. Til og med min gamle Iphone 3GS som ligger lengst ned i skuffen er bedre. Hva kan dette ha seg?

 

Ellers er jeg veldig fornøyd med telefonen, inklusiv kameraet. Det tar knivskarpe bilder, sett bort fra punkt 2.

Lenke til kommentar

Noen som vet om man enkelt kan bytte den sølv lista som ligger mellom front- og bakdeksel på telefonen? Har fått et stygt skrap i den, og regner med at om den en gang må inn på service så vil dem nekte garanti pga den.

 

Den "lista" er faktisk en del av chassiet og er festet til skjermen. Det vil med andre ord si at du må bytte hele skjemen for å bytte ramma. Du kan ta en kikk på videoen postet her bare noen få sider tilbake *kremt* og vurdere om det er vanskelig.

Endret av TSport
Lenke til kommentar

Heisann !

Lurer på om noen har vært borti at hele meldings innboksen låser sæ på S3 ? for det gjør den nemmelig hos meg, når jeg prøver å gå inn på meldinger så får jeg bare opp en svart skjerm å det skjer ikke noe på ca. 1-1,5sek så går telefonen til hjem skjermen samt at det opper opp en feil melding " Meldinger har stoppet ". har prøvd å restarte telefonen flere ganger, har oppdatert nokka idag via Kies og har prøvd å deaktivere og aktivere meldinger i Instillinger>Programstyring men ingeting hjalp.

 

Alle svar, tips & triks taes imot med et stort Takk :)

Lenke til kommentar

Jeg tror det er noe galt med min ssamsung galxy s3 den bare skrur seg av automatisk strømsoaring står på men jeg vet ikke hva som er feil de bare skrur seg av etter hvert. jeg trodde det var fordi jeg var i nærheten av avknappen men du må jo trykke på skjremen får å skru den av og hver gang dette har skjedd så har wifi en vert på kan noen hjelpe meg?

Lenke til kommentar

Menyene mine hakker og låser seg. Når jeg trykker hjemknappen for så å bla i widgets så stopper den opp i 0,5-2 sekunder før jeg kommer over til neste felt. Er det noe som kan stilles inn på? Jeg har nyeste oppdatering som kom for noen dager siden og det er ikke aktivert noe form for batterisparing.

Høres rart ut, min er rimelig smooth.

 

Sikker på at du ikke har noe program i bakgrunnen som forsyner seg kraftig av ressurser? Eller kanskje en heftig animert skjermsparer/bakgrunn som enten stjeler cpu-kraft eller oppdaterer seg på en eller annen måte før den er klar?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...