Jump to content

Nistelrooy

Medlemmer
 • Content Count

  1623
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nistelrooy last won the day on December 11 2014

Nistelrooy had the most liked content!

Community Reputation

434 :)

About Nistelrooy

 • Birthday March 26

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9942 profile views
 1. Dette er kanskje ikke helt riktig tråd, men har noen forslag til en 1440p sekundær-skjerm til meg? Bruker Lenovo G34w-10 som hovedskjerm. Vil bytte ut den HP 27er skjermen jeg har som skjerm nummer to, hovedsaklig fordi den er 1080p, som gjør at det er så klønete å dra ting fra en skjerm til en annen. I tillegg har den ikke feste bak og jeg kan ikke ta av foten. Bortsett fra det er jeg faktisk veldig fornøyd med den. Jeg synes den har veldig klare og fine farger. Mulig jeg bare ikke er kresen? Det jeg ser etter er 1440p, samme høyde som Lenovo-skjermen, 27" eller maks 34", VESA 100x100 og at den er ganske billig. Noen forslag? Hadde vært strålende om den ikke var veldig stygg ved siden av hovedskjermen også. Edit: Skal ikke spille på denne skjermen. Brukes nok mest til generelt kontor/hjemmebruk.
 2. Fritt 7GB for 297 i mnd virker som en bra deal. Velkomstgave på 10GB + 415 i trumf-bonus i tillegg.
 3. Fikk den nye skjermen i går kveld, Lenovo G34w-10. De fant tydeligvis ingen feil med den forrige, men denne virka rett ut av esken, så noe må det vel ha vært. Nå klarte de å sende meg feil type strømkabel (den typen de bruker i England tror jeg), men nå virker skjermen i det minste. Nå må jeg bare finne ut av hvordan jeg stiller inn skjermen riktig. Rett ut av esken synes jeg det var litt som å bruke f.lux. Jeg fant en driver her, men etter å ha pakka den ut satt jeg igjen med 3 filer jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med.
 4. Har skjønt at det neppe var noe spesielt godt sjakktrekk å inngå avtalen i det hele tatt. Det jeg tenkte nå var om det evt. ville vært lurt og byttet til en billigere/dyrere mobil før man man beholder den i 24 mnd og sier takk for seg. Men om det ikke vil lønne seg på noen måte beholder jeg den bare. Da gjelder det bare å sammenligne litt mobilabonnementer så jeg kan komme meg vekk fra Telenor.
 5. Hei, Har en swap-avtale hos Telenor, som jeg kanskje ikke burde inngått i utgangspunktet, men denne har nå vart i 12 mnd. Den gjelder en Huawei Mate 20 Pro. Siden det er gått 12 mnd kan jeg nå swappe hvis jeg vil. Betaler nå 409 kr per mnd for den + abb. Burde jeg beholde denne i 12 mnd til eller vil det være lurt å swappe til en annen mobil nå? Hvilke modeller vil det evt. være gunstig å bytte til? Det må være android.
 6. Takker for den linken. Skal prøve meg litt frem og tilbake med plassering tror jeg.
 7. Takker. Jeg prøver meg på den her. Leverte skjermen tilbake til Elkjøp. Satser på at jeg får ny neste uke en gang.
 8. Æsj, kjedelig. Så veldig frem til å bruke denne skjermen. Fikk i det minste testet størrelsen. Tror 34" ultrawide er perfekt i det minste. Har noen forresten forslag til en et skjermfeste til denne skjermen? Vil feste skjermen i pulten og ikke i veggen.
 9. Har oppdatert alt tilgjengelig i Windows Update. Tror også jeg har fått oppdatert driver til skjermkortet nå. Finner ikke hvordan jeg endrer frekvensen på skjermen, men den ser ut til å være satt til 60, det samme som PC-en/skjermkortet.
 10. Nei, dessverre, ellers skulle jeg testa kabelen der. 2 x HDMI på den bare. Kjøpte ferdigbygd fra Komplett, så alt skal vel være ferdig oppdatert når den leveres? Mulig man kan justere frekvens. Usikker på hvordan jeg gjør det isåfall. Dette er skjermkortet jeg har forresten: https://www.komplett.no/product/1136840/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/asus-radeon-rx-5700-dual-evo-oc?noredirect=true?noredirect=true
 11. Har testa alle inngangene i begge retninger. Fikk ikke vanlig bilde med noen av alternativene.
 12. Jeg har 3 DP-innganger på skjermkortet og 1 HDMI-inngang. Har testa alle DP nå. Videoen viser det beste resultatet jeg klarte å få. PC-en er nesten helt ny, ca. 2 uker gammel. Har aldri testet DP-inngangene på skjermkortet før nå, så kan vel ikke utelukke at det er noe feil der heller? Har dessverre ikke flere DP-kabler.
 13. Jeg fikk skjermen i dag, Lenovo G34w-10. Jeg er usikker på om det er noe galt med den. Det fulgte med en DP-kabel. Når jeg kobler denne til PC-en så er skjermen helt svart, før den "virker" noen sekunder. Den "virker" da kun ved å vise et fryktelig dårlig bilde før den blir svart igjen. Sånn fortsetter det. Jeg har testa med HDMI-kabel også, og da ser ser det ut til å fungere som det skal. Hva tenker dere at er feil her? Jeg har ikke peiling på de tingene her, men har jo noen teorier. 1) DP-inngangen på skjermen er skadet. 2) DP-kabelen som fulgte med er skadet. 3) Det er noe annet feil med skjermen (usikkert hva). 4) Det er feil på DP-inngangene på PC-en. Dessverre har jeg ingen andre enheter jeg kan teste skjermen eller kabelen på. Jeg har ingen andre ting å plugge DP inn i. Noen ideer? Sånn det står nå må jeg nok ta den med tilbake til butikken, men om det er jeg som bare har gjort noe feil, som lett kan rettes opp, hadde jo det vært mye bedre. Bilde av skjermen med DP-kabel: https://imgur.com/a/tA5u7QK Video: https://imgur.com/a/rXHoQQV
 14. Kjøpte TP-Link Deco M5 i går. Veldig enkelt å koble opp og fungerte utmerket fra første stund. Likte veldig godt appen som hører til også. Kan nå se hvem som er koblet til, til enhver tid, samt opprette gjestenett med mer med enkelhet. Av hastigheter får jeg nå stort sett rett i overkant av 150/20 på kabel og kanskje bittelitt svakere trådløst, men fortsatt veldig bra og stabilt. Den switchen jeg kjøpte trengte jeg visst ikke allikevel, jeg hadde bare ikke helt kontroll på hvilke kabler som skulle hvor. Så da leverer jeg tilbake den. Så langt har jeg bare koblet opp 2 av 3 nodes. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med den siste. Nå har jeg en i hver ende av leiligheten og det ser ut til å fungere bra. Kan sette opp en i midten også, eller evt. selge den siste. Med kun to ville det nok vært smartere å flytte begge litt mer sentralt, men den ene er nødt til å stå i den ene enden i alle fall. Veldig fornøyd etter en dags bruk, men skal selvsagt teste en del mer før fristen for åpent kjøp går ut. Så langt er det ingen grunn til å levere tilbake. Takk til dere som svarte i tråden.
×
×
 • Create New...