Jump to content

Nistelrooy

Medlemmer
 • Content Count

  1665
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nistelrooy last won the day on December 11 2014

Nistelrooy had the most liked content!

Community Reputation

433 :)

About Nistelrooy

 • Birthday March 26

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10521 profile views
 1. Jeg sliter med notifikasjonene mine på iPhone. Har noen en løsning? Hvis jeg får 10 meldinger i samme Messenger-samtale og åpner en så forsvinner ikke alltid de andre. Det samme hvis jeg åpner samtalen fra PCen. Da blir den fortsatt liggende på iPhonen. Sånn var det ikke før. Samme problem gjelder for mail, snap, IG osv... Fryktelig irriterende. Er det en innstilling som er feil hos meg?
 2. Det står om både eiertid og botid her: https://www.skatteetaten.no/person/skatt/hjelp-til-riktig-skatt/bolig-og-eiendeler/bolig-eiendom-tomt/salg/salg-av-egen-bolig/skatteregler/#:~:text=Gevinst ved salg av egen bolig er helt skattefritt når,har vært utleid til boligformål. Men jeg er fortsatt usikker på detaljene i mitt tilfelle, siden jeg har kjøpt leiligheten i to omganger.
 3. Er dette din eksisterende bolig/adresse? - Ja Skal du/dere kjøpe en ny bolig innen et år, i Norge eller i EU? - Usikkert. Trolig ikke. Kjøpte du senere ut andre som kjøpte boligen sammen med? - Bodde der sammen med samboer før det ble samlivsbrudd. Hennes foreldre eide hele. Jeg kjøpte 1/2 ved innflytting og 1/2 etter bruddet.
 4. Hvordan er skattereglene ved salg av en bolig man har kjøpt i to omganger? Første 1/2 ble kjøpt november 2019. Andre 1/2 ble kjøpt (signert kontrakt og betalt) 1. okt 2021, men ikke tinglyst før 10. nov 2021. Hvordan er reglene for skatt hvis jeg selger boligen nå? Får jeg da kun skattefritak for halvparten? Når får jeg evt. skattefritak for hele? 1. okt 22 eller fra 10. nov 22? Jeg har bodd fast i leiligheten i flere år forresten.
 5. Starta litt forsiktig med krypto på MiraiEx for en tid tilbake. Ønsker nå å bytte plattform. Har hørt mye bra om Binance (større utvalg og lavere gebyrer). Burde jeg overføre alt jeg har fra MiraiEx til Binance, eller burde jeg bare la det stå til jeg tenker å ta det ut? Planen er å holde det lenge. Og hvordan får man penger inn på Binance billigst mulig? Burde man betale inn i EUR/USD?
 6. Jeg har 2 stk. Lenovo G34w-10. Da jeg kom hjem nå har den ene sluttet å vise bilde. Den er helt svart. Dette har skjedd et par ganger tidligere også. Da har jeg dratt ut DP-kabelen og koblet den inn igjen, så har alt blitt som normalt. Nå fungerer ikke det. Noen forslag på hva som kan være galt? Jeg håper det bare er kabelen som er dårlig. Skal prøve med kabelen til den skjermen som fungerer, men det er litt kronglete å bytte på grunn av cable management her... Den skjermen som er svart lyser oransje fra power-knappen, mens den som virker lyser hvitt. Betyr det noe spesielt? Forslag til ny kabel som ikke er for dyr? Må være rundt 2 meter. Kan jo bestille på nett, men vil helst dra å kjøpe den i morgen, så jeg får ting til å fungere igjen med en gang.
 7. Skjønner hva du mener. Laderne må selvfølgelig være trygge. Hvis de er brannfarlige er det absolutt ikke verdt det. Det er bare så irriterende å kjøpe overprisede varer fra Apple. Spesielt nå som jeg kommer fra Android og ikke eier en eneste lader. Jeg liker å ha en i bilen, en i sekken, en ved PC-en, en ved senga osv. Blir fort en del kroner.
 8. Fordi det er stor forskjell på 229 og 50 kroner. Spesielt om man trenger noen flere.
 9. Noen som har forslag til ladestøpsler og ladekabler til iPhone 12? Er slikt greit å kjøpe fra eBay?
 10. Ja, du har rett i det her. Det går naturligvis litt batteri i mellom hver gang man aktivt bruker den også. Kanskje dette blir bedre på sikt når telefonen lærer seg bruksmønsteret ditt. Snapdragon 865.
 11. Jeg brukte en app og førte over det meste fra den gamle telefonen ja, og kjører i 120 Hz, så noe av svaret kan ligge der. Har sett på Youtube nå at den varer ganske lenge i de testene som blir gjort der.
 12. Jeg tenkte på vanlig iPhone 12. Ja, jeg regner med 120 hz har en del innvirkning på batteritiden. Kunne jo skrudd ned, men veldig vanskelig når 120 først er tilgjengelig.
 13. Ja, står det samme hos meg, men tviler på at den vil spare særlig mye batteri når den er ferdig utlært. Vurderer å prøve iPhone for første gang i livet. Har på følelsen at batteriet er en del bedre der.
 14. Hvordan er batteritiden for dere som har fått telefonen? Selv kjøpte jeg en S20 FE 5G, men synes batteritiden er skuffende. Etter litt over 4 timer skjermtid i dag er jeg nede på 35 %. Vurderer å angre kjøpet.
 15. Jeg synes det er fryktelig irriterende, men har blitt ganske vant til det. Det er visstnok Snapchat sin feil, som har bygget appen sin så den bare tar screenshot av viewfiender i stedet for å bruke kameraet skikkelig. Det er sånn på de aller fleste android-telefoner, mens det er bedre for Apple. Det gjør at kvaliteten blir dårlig i tillegg. Det er akkurat samme greia på Instagram stories, men der er det like greit å ta bilde/video med kameraet på forhånd før man laster opp. Jeg fant en fix for å bytte emojier her: Det fungerte dessverre ikke på Snapchat, men har fungert de andre stedene jeg har testa inkl. Instagram.
×
×
 • Create New...