Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kjæresten vil ikke "være med meg" på byen


Anbefalte innlegg

Blei langt innlegg, men sitter fryktlig stor pris på all hjelp.

 

Har vært sammen med kjæresten min i snart et år. Vi krangler egentlig sjeldent, men i starten av forholdet så skjedde dette kun når vi var ute å drakk sammen. Det som har vært grunnen til krangelen hele tiden har egentlig vært at hun ikke viser meg noe oppmerksomhet når vi er ute, mens hun føler at jeg bare vil klenge på henne.

 

Det at det har blitt noe tull hver gang vi er ute sammen har ført til at hun ikke har villet ha meg med ut, og sist vi var ute sammen var på nyttårsaften. Nå er russetida derimot i gang. Hun er verdens flotteste menneske, og vi har det helt fantastisk sammen.... Så lenge det ikke er noe fest og alkohol i sikte. Så fort hun har drukket er det kun fest og fylla som gjelder, og bare ha det gøy med "jentene" sine. Tror ingen kan se at vi har noe som helst forhold når vi er ute sammen, for hun anerkjenner meg ikke.

 

Tok dette opp med henne på slutten åpningskvelden hvordan jeg følte hun overså meg og at det bare var fyll og morro som gjaldt så fort hun var ute. På det tidspunktet tok hun dette til seg og vi dro til slutt sammen hjem.

 

Dagen etterpå derimot hadde hun tenkt litt, og alt jeg kom med var bare vrøvl. Hun ville ha det som alle andre par at vi dro ut sammen, dro hjem sammen, men når vi var ute var vi med hver vår gjeng. Hun sa jeg prøvde å kontrollere henne. (når det i realiteten er hun som kontrollerer det meste i forholdet, noe jeg er komfortabel med så lenge hun behandler meg rettferdig) Hun måtte få leve sitt eget liv, og selv om vi var kjærester sammen så trengte vi ikke å være dette ute, men heller bare vanlige mennesker. Jeg ønsker også at vi kan være hver for oss, men også kunne komme sammen å være kjærester og kunne gå litt for oss selv og prate sammen, danse sammen osv.

 

Anonym poster: bcc4ce9f9a2cb0b0284842662f1d92ce

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For meg virker det som om hun ikke helt klarer å gi slipp på singellivet. Det ER kult å være ute uten mannlig følge rett og slett fordi man får men oppmerksomhet fra flørtende mannfolk. Det er en fin 'boost' for selvtilliten så om det er grunnen til at hun ikke vil være synlig sammen med deg ute så "skjønner" jeg tankegangen hennes.

Men, dere er sammen og da burde hun gi slipp på singellivet. Naturligvis er det ok å ha en jentekveld en gang i blant, men å ikke annerkjenne deg som kjæresten hennes når dere begge er tilstede blir for dumt for meg. Jeg hadde blitt dypt såret og rimelig sur om samboeren min ikke ville vite av meg når vi er ute sammen :hrm:

Synts du burde sette deg ned med henne å forklare til henne en gang til hvor sårende det er for deg. Klarer hun ikke se det fra din side da vil jeg nesten tro singellivet er viktigere for henne enn forholdet deres, og da skurrer det voldsomt...

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hun er russ. Hun er altså reletaivt ung og som brukeren over meg har skrevet så sliter hun sikkert med å gi helt slipp på singellivet. Du må også huske på at man må ikke gjøre alt sammen selv om man er sammen, jeg er omtrent aldri med kjæresten min når han skal ut på konsert og fyll med gutta, og syns at det funker jævla bra at vi får gjøre hva vi vil og ikke føle at vi må være oppå hverandre hele tiden.

 

Forøvrig så syns jeg at det er rart at hun skulle si at dere ikke ''er sammen når dere er ute på byen''? (er det rett eller er det jeg som skurrer?) Spør henne hva dette betyr. For alt vi/jeg vet så kan det jo bety at hun anser seg selv som 'helt singel' da, og ikke tar hensyn til at hun har kjæreste.

Lenke til kommentar

TS: Jeg forstår det litt sånn at du har mer lyst til å sitte i lag med henne og danse og slikt hele kvelden/natta. Og be din kjære opp til dans et par ganger i løpet av kvelden bør du absolutt kunne gjøre, men jeg synes du bør respektere at hun også vil ha det morsomt med venninnene uten deg. Tenk hvor mye tid hun bruker på deg ellers i forholdet! Jeg skjønner at hun kan føle at du prøver å kontrollere henne litt her. Dere er unge og rastløse, og ikke minst så er det jo russetid! Mange har drømt om russetiden de siste årene av skolegangen sin, og de har ikke nødvendigvis forbundet den med å sitte i sofaen med samme fyr hele kvelden :p

 

Samtidig så er det veldig viktig at dere tar diskusjonen rundt hvor grensen deres går. Skal hun la andre gutter få danse tett inntil seg og slike ting. Det samme gjelder så klart deg. Men hva tror du egentlig hun mente med at dere skal "være singel" når dere er på byen?

 

Kort oppsummert, så lenge dere kan stole på hverandre så ser jeg ikke at det er galt å være med hver deres vennegjeng på byen, men det er klart at man bør kunne ta seg en dans i blant. Dere er jo tross alt kjærester. Husk at hvis du gir henne litt spillerom på byen så blir hun sikkert mer glad for å se deg igjen etterpå :)

 

Er dere usikre på hvordan dere kan løse dette problemet, så kan kan dere f.eks. hver for dere beskrive hvordan deres idealkveld på byen er. Så forteller den andre om sin idealkveld, før dere sammenligner og finner en mellomting.

Lenke til kommentar

magefølelsen min, når dere er så unge, jeg leste at hun var russ, og at hun liker å henge med sin gjeng uten å være med deg, er ganske dårlig. jeg tenker at hun kan godt finne på å fyke inn på en do sammen med en kjekk fyr i hemmelighet. for det er veldig lett, og vanskelig å oppdage, og hun har nok ikke så mye å tape på det.

 

det er bare utifra det du skriver her. om det er grunn til bekymring burde du vite best selv. jeg kjenner dere ikke. om du måtte starte en tråd her på diskusjon.no om det, så har du kanskje allerede en slags bekymring om det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hm, jeg synes ikke det er noen større sannsynlighet for at hun er utro bare fordi hun vil være med jentene på fylla. Det er jo akkurat det samme som at vi også vil være med kompisene våre av og til, og snakke om ting som det ikke er meningen at jenter skal høre.

ja og hva er det du ikke vil kjæresten din skal høre? jo, at du syns han/hun er heit, bra pupper, bra rumpe, kropp, you name it. ligger i lufta. har du muligheten til en kjappis med din hemmelige crush, gjør du det.

Lenke til kommentar

NyttNavn: Selvsagt kan vi prate om hvordan andre damer ser ut. Det skulle jo bare mangle at ytringsfriheten er i god behold selv om man er i et forhold. Kan man stole på hverandre så bruker slikt å være greit.

 

Derimot, å dra med seg en tilfeldig kjekkas inn på dassen for en runde er noe helt annet. Det er utroskap og bryter helt klart med de sosiale normene for hvordan et forhold bør fungere i dag.

 

Hvis jeg absolutt må ha meg en omgang med min "hemmelige crush", så stoler jeg i det minste på at jeg er mann nok til å slå opp med dama mi først. Noe annet er utenkelig for meg.

 

I forhold til TS sin situasjon så sier jeg ikke på noen måte at dama hannes ikke kan være utro, men det er ingenting av det TS har skrevet som tilsier at risken for det er stor, synes jeg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg skjønner deg godt, men skjønner tankegangen til kjæresten din også. Dere er sikkert ofte sammen på fritiden, så det skader vel ikke akkurat å la dama di henge med vennene sine en kveld? Du er jo uansett den heldige som får bli med henne hjem.

 

Hvor kjedelig er det ikke for vennene dine og vennene hennes hvis dere sitter på vors sammen OG ute på byen sammen? Her har du muligheten til å ha det moro ute med kameratene dine, men du vil helst være med kjæresten din? Synes litt synd i kameratene dine. Jeg setter det litt på spissen, men det håper jeg du tåler.

 

Kos deg med vennene dine når du drikker og la henne gjøre det samme.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg skjønner dama til TS veldig godt, men jeg er også av typen som ikke liker å sitte sammen i et hjørne å prate når vi er på byen.

 

Jeg og gubben er ganske like der, vi drar ut sammen, splittes litt på byen og gjør det vi selv føler for, møtes av og til, splittes, møtes osvosv til vi til slutt drar hjem sammen. Ikke fordi jeg skal være utro eller nekter å gi slipp på singel livet. Liker ikke å bli stemplet som det kjedelige paret som bare skal sitte alene når man er ute med venner.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Nå er dette paret i en litt spesiell situasjon, hvor det er mye usikkerhet, spesielt i russetiden.

Jeg må likevel si at jeg forstår både deg og henne godt. Du ønsker å være mer med henne ute mens hun ønsker å ha det gøy med sine venniner. Noe av dette kan skyldes at hun får oppmerksomhet fra andre gutter, men mest sannsynlig skyldes det at det er som regel mer morsomt å være ute med kompiser/venninder enn med dama/typen. Dette fordi man gjerne slipper seg mer løs, og trenger ikke passe så mye på hva man sier. Jeg tror at hvis du pusher for hardt på dette så blir hun lei. I og med at hun har valgt å bli sammen med deg, så har du ikke så mye å frykte. Det er viktig å opprettholde vennegjengen i de tidlige stadiene av forholdet, hvis ikke kan det ryke for godt

Lenke til kommentar

Du vil "eie" henne, hun vil ikke føle seg "eid". Hun vil være singel når det passer henne, men det vil ikke du. Nyt det som er godt i forholdet så lenge det varer. Lag deg et eget liv, kanskje hun blir mer emosjonelt reflektert underveis, men dessverre er den statistiske sannsynligheten for at dere er sammen om 3 år, dyster.

Lenke til kommentar

Dette er kjøreregler dere er nødt til å bli enige om, og respektere sammen. Eg har selv vært i et tilsvarende forhold hvor hun kanskje ikke anerkjente meg så mye som eg mente hun burde, og hvor eg ikke gav henne det pusterommet hun følte hun trengte.

 

Vi hadde mange krangler rundt dette og grensesetting før vi ble relativt enige, og da fungerte det passe godt.

 

Så her må dere prate sammen, edru, og bli enige om hvor grensen går samt sørge for tillit til at disse grensene beholdes. Samtidig må dere bli enige om nivået av "kjærestestuff". Og der må hun innfinne seg med at du har behov og du må forstå at hun har behov. Så må dere møtes på midten.

Lenke til kommentar

Keep yo bitch on a leash. Neida. Joda.

 

Hun er vel keen på å ha det gøy da, du virker som en skikkelig kjedelig person som lar dama styre. Dessuten er hun sikkert keen på å flørte med gutter eller bli lagt merke til, og da er det ikke noe særlig å ha deg hengende over henne. Heng med gutta dine da? Om du har noen. Dessuten kan du danse og flørte med bitches sjæl. YOLO

Endret av TOO TRILL
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...