Jump to content

ZenMuch

Medlemmer
 • Content Count

  729
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

254 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

18410 profile views
 1. Jeg har desverre ikke mer.. annet enn dette prince of persia spillet https://youtu.be/Xv20j8ChtRY?t=179
 2. Jeg ser etter et spill fra da jeg var liten.. tror det var 90-tallet Det jeg vil vite, er et ansikt på slutten av en boss.. jeg antar det er siste bossen. Jeg så på mens broren min spilte med en kompis. Og kompisen sa hele tiden "bare vent litt så får du se ansiktet hans, det er skikkelig stygt!!!" Har hele tiden trodd det var prince of persia, men finner ingen video fra det. Jeg fikk mareritt fra det ansiktet som ble vist, og vil finne det igjen å se om det var så ille som jeg husker.
 3. Er nettopp derfor jeg sier at det er blandede meninger på dette emnet. Ditt innlegg, derimot, kan vi alle være enige med at bidrar med null og niks. Hvis din kjæreste (tviler dog du har en) hadde vært utro med deg, så hadde du ikke ville visst det? Mhm jaså. Syntes den er sær jeg. Som en kjæreste på år nr 10. Så hadde ikke jeg ville vite dette fra andre. Det er ydmykende, imao mer ydmykende enn at utroskapen i det hele tatt skjedde. Sannheten kommer fram før eller siden. Hvordan klarte du å få en post fra en annen bruker til å stå i mitt navn? ^^ Beklager. Det var en feil fra meg. Edit: Tror jeg fikk endret det nå.
 4. Som en kjæreste på år nr 10. Så hadde ikke jeg ville vite dette fra andre. Det er ydmykende, imao mer ydmykende enn at utroskapen i det hele tatt skjedde. Sannheten kommer fram før eller siden.
 5. Beklager forsinkelsen Vinneren av Quantum break: Gabri3L Vinneren av Warhammer: TheHawk Gratulerer
 6. Er Quantum Break pc-only Eller play anywhere så man kan spille det på Xbox og? Begge er på steam, så pc
 7. Har nøkkel til: Quantum Break Warhammer 40,000: Dawn of War III Følger tidligere regler Regler: - For å delta i uttrekningen sender du meg en Personlig Melding(PM) - Du må ha vært medlem på forumet i minst 3 måneder og ha postet mer enn 30 innlegg ELLER ha gitt bort spill tidligere i denne tråden - Brukere som tidligere har bidratt i tråden vil bli prioritert og gitt høyere odds for å vinne i pickeren. - Trekning i morgen ettermiddag(ca kl 18.00)
 8. Har hoppet over (de fleste) cutscenes ved å holde inn space. For de som spiller med mus/tastatur, det har ikke fungert på alle though.
 9. Kjøpte det nå, og holder på å laste ned. Gleder meg enormt til jobben er ferdig imorgen!
 10. Jeg er ikke kjempefan av blowjobs, så de skjer ikke SÅ ofte men av og til. Som oftest uten at vi har sex i det hele tatt, ergo ut av det blå. Gjør det fordi jeg liker at han liker det så godt. Holder på til han kommer, og han får ikke komme i munnen da jeg blir dårlig av smaken.
 11. Heldigvis må man ikke unngå å være partnere og inngå komprimiss bare fordi den ene parten har den endelige bestemmelsesretten. Jo. Man er ikke partnere som kommer til enighet hvis mannen har siste ordet, om det så er tull eller ikke. I et ikke partnerskap har mannen siste ordet, og damen må bare godta det uansett hva hun mener om saken. Syns forsåvidt du kan svare damen over meg, som faktisk har levd i et slik forhold. Edit: Kanskje forholdet sviktet fordi du ikke aksepterte at han kunne bestemme og alltid ville gjøre deg vrang fordi du mener du skal bestemme? Vrange kjerringer er svært ødeleggende for et forhold. Noen blir så vrange at de sier nei bare for å demonstrere og ødelegge. Kanskje denne holdningen er grunnen til at ditt forhold røyk. Hun var ikke enig, så da var hun ei vrang kjerring.
 12. Hør hør! OM jeg hadde vært en underdanig kone, så hadde jeg nok levd et liv med evig irritasjon og sinne mot min mann. Det er ikke et godt ekteskap, selv om det kanskje hindrer en skilsmisse. Men hvis fruen lever ulykkelig og hun ikke sier noe om det er det vel ok TS? Heldigvis er jeg og mannen partnere, og vi blir enige om ting. Istedet for at han skal ha siste ordet. Kompromiss.
 13. Som et kvinnemenneske som har oppvokst i en religion hvor "mannen har siste ordet" så er jeg svært uenig i alt du sier. Idag, mange år etterpå, i et forhold på 10 år (gift i 5 av dem) så er jeg fremdeles uenig i alt du sier TS. Mange har kommet med alle poengene tidligere i tråden, men jeg følte en ting er viktig her. Hvis det er en stor krangel gående, og mannfolket skal ha siste ordet. Jeg personlig hadde blitt trass. Det kan kanskje ende krangelen, men det hjelper ikke på respekten til mannen. Skulle jeg levd et liv hvor han hadde siste ordet i krangler så hadde ikke jeg levd et godt liv.
 14. Microsofts tjenester sliter
×
×
 • Create New...