Gå til innhold

Paradise Hotel 2012 Norge - Sesong 4 (mandag-torsdag kl. 21.30!) NB: SPOILERS I SPOILERTAG


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Iselin er ikke min type personlighetsmessig (at all), men jeg har alltid tent på den blekede, white trash-looken hun har. Hun levde opp til den og, så kudos for det. Ikke tolk dette som dissing; jeg har lite til overs for såkalt seksualmoral og skjønner ikke hvorfor det ikke var flere som hadde sex. Det går an å ha sex uten at det betyr at man binder seg eller i det hele tatt liker hverandre. Denne typen program blir bare kjedelig av at folk skal ha høy terskel for hvem de ligger med og jeg synes det burde være flere som Iselin. :thumbup:

 

Guttene med unntak av den flintskalla fyren virker veldig usikre; de er anspente og tør ikke gi av seg selv. Mulig de blir mer varme i skjorta etterhvert, men så langt var det kleint. Jeg stusser over det, for hvis jeg hadde deres kropper ville jeg ikke sett noen grunn til å holde igjen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hvor er bloggen til Paradise-spanky? Savner også den vaskebjørnen som infiltrerte hotellet i fjor :< (den hadde et navn - anyone?)

 

Iselin er like intelligent som hun har stått frem som tidligere (i Dagens Mann på TV3); det vil si ekstremt dum. "Ofte sier jeg mye feile ting"... Ikke bare er hun totalt gjennomført dum, men hun er faktisk en kandidat til den styggeste Paradise-deltakeren siden hun fra Tromsø i første sesong (som for øvrig røk ut først, iaf svært tidlig).

 

Fredrikstad-duden får godkjent, samme gjør Dennis. De andre har litt å bevise. Emo-Bjørnar må step up, selv om han helt sikkert har blitt klippa kjipere enn han er.

Endret av Bandidos-Pelle
Lenke til kommentar

Det er mer en bemerkning enn det er kritikk. Det å melde seg på PH i seg selv bevitner om en ikke særskilt høy intelligens - det er mer når man BÅDE opptrer som om man sliter med 2-gangern OG ser ut som man har fått ansiktet retusjert av en drita albino-hamster, DA er det faktisk lov å påpeke manglene på en deltager. Synes jeg.

 

Men at det er topp kveldsunderholdning levner det INGEN tvil om. Herlig!

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg tror personlig vi kan få mange gode gullkort ut av Iselin, det er jo sånne som er morsomme å ha på hotellet.

 

e: Tror man kan gjøre en morsom drikkelek ut av en episode. Hver gang noen sier/gjør noe kleint/unormalt/lite intellektuelt - DRIKK.

Endret av idzl
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hahah,dette var da en smule kleint og tørt da..

 

"Hva du tenker du?" ...

"Jeg vet ikke, hva du tenker du?"

"Jeg vet ikke..."

"Jeg tenker kanskje litt sånn....nei jeg vet ikke.."

 

Synes synd på han Bjørnar som bor med ho nordlendingen, Alina. Hun virker utrolig kjip.

 

Edit: Andreas kan legge seg å dø btw. For en klyse.

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...