Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Skjer med at stygge jenter tror de er noe på byen?


mike88

Anbefalte innlegg

Viss en jente er deilig kan hun skjære kniven med brødet og få seg noe lett. Ugly hoes er ofte cockblockers og ødelegger viss du prøver deg på venninden. Og ofte drar jenter ut med jenter som er styggere en seg selv for å se penere ut, ganske patetisk igrunn. Men så lenge jeg får meg noe er alt annet irrelevant. Alle mannfolk er sluts og de som later som de ikke er det er hypocrits, vi vet alle hva som skjer bak lukkede dører.

 

Hah, dette er noe av det morsomste jeg har lest i dag! For en bombastisk selvsikkerhet og bruken av engelsk ikke minst, skjønner godt at folk tolker det som gangster prat, hadde noen snakket til meg på denne måten hadde jeg ledd. Men jeg vil gjerne vite hva du egentlig mente med den siste setningen og det med at jenter har med seg styggere venninner for å virke penere er faktisk en ting som hender om det er ofte derimot er vel noe annet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Burde heller se på det som nerdeh språk og ikke gangstah. Liker å blande litt her og der. Takk for wall of text kompost. Mener ikke at alle men er tøser seg rundt men... Det skulle da være opplagt at det er det sterkeste innstinktet en man har - reproduksjon - og som vi alle vet så er mennesker flest hypocrites.

 

Veldig kjedelig analyse kompost og takk for at du overdriver og spekulerer til de grader for å heve deg selv over andre. Kompenserer for noe?

Endret av Nøbe
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ingen problemer Nøbe. Det var da meg en alldeles udsøkt glede å kunne presentere en flunkende ny & fin vegg med tekst til deg. Det var da så lite.

 

Jeg har ellers ingen problemer med det du sier om at forplantningsinstinktet er ett av de sterkeste et menneske er i besittelse av, men jeg vil gjerne påpeke at mange av instinktene vi har fra naturens side har blitt underkuet. Jeg må dog innrømme at jeg har en alldeles utradisjonell tilnærming til det hele. Jeg tror nemlig at det er forskjeller folk i mellom.

 

Overdriver og spekulerer, sier du? Det kan nok hende. For å heve meg over andre? Er ikke helt med på den. Det var ikke jeg som skrev at absolutt alle mennesker er lystne kjøtere og de som påstår noe annet er hyklere. Men om du føler at jeg hevet meg over andre med min lysende diskurs så må jeg få takke deg for det. Kompenserer for noe? Ikke umulig, ikke umulig. Uten at jeg helt kan tenke meg hva det skulle være. Det er nok snarere en form for underbevisst egenkompensasjon. Om noe.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er du bitter fordi en stygg dame ikke ville ha deg? Jeg synes det er bra at stygge damer har selvtillitt, for har de ikke dét engang så blir de jo plutselig veeeldig kjipe. Jeg tror også at det ligger noe i det som blir nevnt i en annen kommentar her, at man snakker ulikt til stygge og pene damer. Man forventer kanskje ulikt også. Prøver man seg på en dame som er under sin egen "league" så tenker man kanskje at hun burde bli drithappy for å få en så bra fyr og rett og slett blir fornærma når man blir avvist?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Altså, jeg skal ærlig si at jeg ser litt av poenget. Jeg er en primitiv person som helst ikke vil ha så mye å gjøre med jenter som ikke er like heldig med utseendet sitt når jeg er ute på byen. Personlighet og slikt kan man ikke tenke på når man er ute. Jeg opplever stadig vekk at slike jenter kommer og setter seg ned ved bordet vårt, småflørter og skal ha drikke. Det er for å være helt ærlig ganske irriterende. Må rett og slett dytte dem bort. Ser de faktisk innbydende ut derimot så er det helt annerledes, da det er jenter jeg gjerne vil ha rundt meg og eventuelt finne på å gjøre noe mer med.

 

Dog, dette er nok en litt annen situasjon enn hva trådstarter tenker på.

 

Edit: Oi, jeg så ikke at tråden kanskje hadde vært død en stund. Beklager.

Endret av August.
  • Liker 2
Lenke til kommentar

I motsetning til stygge gutter tror stygge jenter de virkelig er noe når de er ute på byen

De har fitte og pupper, og vet at det ALLTID er en gutt der ute som er desperat nok, (eller full nok), til at de får seg noe! Eller de har aldri ikke blitt spandert på, sjekke opp, og forført på byen og innser ikke at det ikke er pene å se på

 

trengte du virkelig å spør om det?

 

Men hvem bryr se om utsende med mindre man er en player?? og BTW XD hvis du tror stygge dudes ikke går rundt å tror de er noe er det fordi du ikke er tiltrukken av gutter å skiller ikke riktig, eller så er det ingen som driver med PUA-kurs der du går ut ;)

 

-frank

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Man burde ha såpass innsikt i seg selv at man ser hvor på rankingen man er rent utseendemessigst, jeg skjønner tråd starter og selv sett denne tendensen.

 

Spesielt kraftige damer med tights,brunkrem,mini hund noen har ofte silikon og ligner noe rett ut ifra jersey shore, gjerne vanker på BAR Tjuvholmen osv, er også gjerne damen som fucker opp for deg når du ENDELIG greier overtalle den deilige venninna med deg hjem og kompisen din NEKTER ta en for teamet :mad:

Lenke til kommentar

Dette er ikke et ukjent fenomen. Grunnen til dette er trolig at stygge jenter på byen har alt å tape. De kan la seg sjekke opp av en som er langt kjekkere enn seg selv, men innerst inne så vet de at de ikke er pene nok og da får en avvisning til slutt. Alternativet blir da å rakke ned på kjekkere mann og avvise selv og "vinne", fremfor å bli avvist senere.

 

Utelivet er som kjent et eneste stort kjøttmarked hvor kun 10% av alle menn vinner, samt seksuelt attraktive jenter.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Nå er det vel uansett et større problem at pene mennesker tror de er noe. Det vil si, noe mer enn at de er pene. Når forfengeligheten er tilfredsstilt på ett område har det en tendens til å spre seg til områder der det ikke har noen mening, og når en person som er vant til å bli sett på som attraktiv plutselig blir eksponert som svært svak på andre områder så bringer det fort ut det verste i den personen.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Folk har en tendens til å tro at det finnes en slags rettferdighet i verden. Menn med store muskler blir f.eks automatisk sett på som dumme. Det samme gjelder blondiner med store pupper. En iten skallet mann med tykke briller blir gjerne misstenkt for å være smart, selv om han kan være dum som et brød.

 

Det er populært å tro at de som er skoleflinke mangler sosial intelligens og at de med dårlig utseende har en vakker personlighet.

 

Kanskje det derfor er litt sjokkernede å oppdage at folk kan være stygge både på innsiden og utsiden?

 

Man har kanskje lettere for å akseptere at en vakker dame bitcher litt? Kanskje de som drikker seg dumme til og med velger å tolke det som flørting?

  • Liker 8
Lenke til kommentar

I motsetning til stygge gutter tror stygge jenter de virkelig er noe når de er ute på byen

 

Kort sagt;

 

Fordi stygge jenter gjerne blir omringet av flere gutter, uavhengig av hvordan de ser ut. Slik har det alltid vært. Stygge gutter må derimot ha en bra personlighet, og må gjerne gjøre en god innsats for å ro i land ei jente.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...