Jump to content

Skribenten_

Medlemmer
 • Content Count

  1535
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

512 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som vet noe om disse episodene, hvor mange er det og hvor lenge er det mellom hver utgivelse?
 2. Ok, men jeg har kjøpt en ledning jeg kan kutte etter lengde og behov, der er det bare brun og blå.. Gul og grønn finnes ikke på det, dessuten er det bare rom for ledninger inn i de forskjellige festene.
 3. Har gått til anskaffelse av 2 taklamper, men problemet er bare et jeg kun har en stikkontakt å bruke. Det kan by på et lite problem sådan. Har googlet litt rundt og funnet at sieriekobling er noe jeg kan benytte meg av, uten at jeg har peiling på hva det er. Vært innom butikken og kjøpt noe greier mannen bak kassa mente skulle gjøre susen, men forstår fremdele ingenting. Kunne noen forklart meg litt, legger ved en bilde av hele sulamitten. Takker for all hjelp
 4. Er ikke så veldig fjernt, bare rett over svenskegrensen. Der har man hatt karensdag i mange år.
 5. Grafen på sykefraværet i Norge peker ikke akkurat nedover, hvordan du ønsker å tolke det blir opp til deg selv.
 6. Politikere er mest opptatt av stemmer og popularitet enn å gjøre det rette.
 7. Karantenedager betyr ikke at du må på jobb når du er syk. Fremdeles lov til å være hjemme ved sykdom.
 8. Det er vel bare å følge grafen videre så ser man at det ikke kommer til å gå i det lange løp.
 9. Muligens de ikke kjente til rettighetene sine og er vant til hvordan ting er fra hjemlandet. Hadde de bare vist😂
 10. Hadde man vært ordentlig syk så tror jeg folk ikke hadde greid å komme seg på jobb uansett. Undertegnede fikk bonusen alle årene, men nå var jeg nærmest aldri borte fra jobb uansett😁
 11. Jeg vet egentlig ikke hvor jeg har fått det fra, jeg bare hører hele tiden at kvinner har det så vanskelig i arbeidslivet at jeg antok at det ihvertfall ikke var 50/50.
 12. Verdens beste land å bli født og leve i har paradoksalt nok verdens sykeste folk. Vi har dobbelt så høyt sykefravær som svenskene. På en eller annet tidspunkt vil systemet knele og jeg tenker at løsningen kunne vært et slags bonus fra staten til borgere som ikke har belastet samfunnet økonomisk med sitt sykefravær. En bedrift med 30 ansatte jeg jobbet i, var sykefravær et stort problem og svært utbredt. Sjefen fikk en ide om at alle ansatte som gikk et helt kalenderår uten å være syk skulle få en gavekort på 5000 kr. Med et pennestrøk greide han rett å slett å utrydde sykefraværet, og ingen var lenger syke. Det hører selvfølgelig med i historien at han etter 3 år måtte legge ned bonusen fordi det ble for dyrt, ingen var jo syke lenger. Men det viser jo at det går ann. Jeg tenker at staten kunne hatt noe av det samme, enten ved en utbetaling eller skattereduksjonsmodell. Hva mener folk?
 13. Hvorfor snakkes det kun om kjønnsdiskriminering når det finnes andre former for diskriminering som er vel så ille. Vis en kvinne og en mann med akkurat samme utdanning og CV søker på samme jobb, vil det ca være 45/55 sjanse i favør mannen. Men dersom en pen kvinne med samme utdanning og CV som en annen "stygg" kvinne, søker samme jobb, vil den attraktive få jobben i 9 av 10 ganger. Samfunnet foretrekker attraktive folk i større grad en mindre attraktive, så hvorfor er det ingen som snakker om den form for diskriminering?
 14. IS kvinne blir hentet til norge etter å ha holdt sitt barn som gissel. IS terrorist 1 - Norge 0. Mange jurister tar til orde for at det ikke er noe automatikk for at den hjemvendte IS kvinnen dømmes, da norske myndigheter kommer til å slite med å legge frem fellende bevis mot henne. IS terrorist 2 - Norge 0. Istedenfor kan IS kvinnen rette million krav mot norske myndigheter fordi hun kan mene at sønnens sykdomsbilde er resultat av at hun ikke ble hentet hjem til Norge før. IS terrorist 3 - Norge 0. Hvorfor står norske myndigheter så maktesløse og til de grader blir rundspilt?
 15. Kritikerne tar jeg aldri noe særlig alvorlig. Jobben dems er å kritisere, på samme måte som jobben til en kasserer er å sitte i kassa.
×
×
 • Create New...