Jump to content

Skribenten_

Medlemmer
 • Content Count

  1579
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

549 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. joda, men selve lås testen gjøres helt uavhengig av dørkarmen. Det er testen Yale også anbefaler at vi gjør.
 2. Muligens det blir enklere for dem, men ikke for meg. Jeg må demontere den nåværende låsen, montere på den som ikke funker, filme, demontere den, om montere på tilbake nåværende lås. Dette er tidkrevende og veldig dyrt om jeg skulle ha leid inn en montør til jobben. Men som jeg forstår det på innlegget ditt, så er det ikke noe krav til videomateriale. Det blir bare et spørsmål om hvor lang tid jeg vil dette skal ta og vil sådan ikke ha noe innvirkning på utfallet i reklamasjon saken. Forstår jeg det rett?
 3. Hei og takk for gode svar. Jeg forstår hvorfor de ønsker at jeg sender en video klipp, men det jeg lurer på er om det er noe de kan kreve, sånn juridisk sett. Når jeg går i en butikk og sier at buksen ikke passer, så er det ikke slik at jeg må ta på meg buksen for å vise at den ikke passer. Er min påstand om at låsen er defekt nok til at de må behandle det som en reklamasjons sak, uten at jeg må legge ved en videofil, er vel det jeg prøver å spørre om her.
 4. Det er ikke noe galt med dørbladet. Hvorfor skal jeg ta med den?
 5. Jeg har kjøpt en dørlås som ikke funker og ønsker å reklamere på den. Jeg fikk beskjed om å sende en videoklipp hvor jeg måtte dokumentere feilen. Det er mye jobb for meg å montere/demontere låsen forså å filme hva som er galt. Jeg har reklamert på produkter før, men aldri vært borti å jeg måtte filme en feil. Noe som vet om det er noe produsenter kan kreve?
 6. Hørte på dagsnytt 18 at 1 av 5 studenter går rund med selvmordstanker. Så vis jeg går rundt på universitetet i Oslo, så vil hver femte student jeg møter gå rundt å tenke på å ta sitt eget liv?? Det var da voldsomt. Hva har skjedd med Norge, er noe jeg ikke har fått med meg?
 7. Jeg har en 5.1 system som må kobles til TV’en. Tidligere har jeg brukt hdmi kabel og koblet dekoderen til receiver , og deretter til en av tv’ens hdmi inngang. jeg har kjøpt en ny tv hvor jeg nå bare bruker internett og streaming for innhold. Det vil si at jeg ikke lenger bruker dekoder. Hvordan kobler jeg tv’en til receiveren hvor det bare er lyden som skal sendes, altså ikke bildet. Ønsker også at 5.1 systemet skal funke når jeg ser for eksempel på Netflix. til informasjon så har en Marantz SR5015. Takk for alle tips.
 8. Meldte en feil på en ukers gammel Samsung TV hos Elkjøp. Jeg fikk beskjed om å sende bilde av serienr, og feilen (flere piksel feil) hvor de på stedet opprettet en sak. jeg fikk ikke noe særlig mer informasjon annet enn at de har opprettet en sak. En slik piksel feil er noe som regel ikke kan repareres, så vil dette resulterer til en erstatningsprodukt, ny TV eller redusert pris? Er det noen som har vært gjennom dette før og hva er veien videre? Takk for alle svar.
 9. Når NB øker rentene, vil de fleste av oss betale mer i renter. Men hvor ender de pengene opp? Si at jeg betaler 5000kr i renter, og neste mnd øker det til 6000kr, da forsvinner 1000kr ekstra fra min konto. De kan vel bare ikke fordufte, og må vel havne i et sted. Vis det ikke er så i tilfelle og staten ønsker at folk skal bruke mindre penger, hadde det ikke vært bedre å øke skattene siden skattepengene i det minste havner i vår felles pott oljefondet? Noe som har et god svar på dette?
 10. Er det bare meg eller tar kjøkkenleverandører (HTH, kvik etc) veldig høye priser på hvitevarer? På enkelte produkter nesten det dobbelte av tilsvarende produkt dersom man kjøper det selv i en nettbutikk. Kjøkkenleverandørene sier at de kjøper dette til innkjøpspris. Noen som har noe gode råd på om dette stemmer eller om jeg tar feil, eventuelt om hva som lønner seg her. mvh Kenneth.
 11. Square skyter seg selv i foten. Final Fantasy var enormt i sin storhetstid med det turbaserte kampsystemet. Etter at de gikk fra det, føyet de seg bare inn i rekken av nok et spill i hack and slash sjangeren.
 12. Jeg har 2 taklamper som hver krever en støpsel. Jeg har kun tilgang til en stikkontakt i taket. Hvordan kan jeg enklest koble den ene til den andre forså videre fra den til en støpsel slik at jeg tenger kun 1 støpsel som gir strøm til begge lampene?
 13. Det som i praktisk skjer er at kvinnen uten samtykke fra mannen "stjeler" hans sperm og genetiske arv forså å befrukter seg med det. Det i seg selv kan være ganske krenkende og nedverdigende for mannen. Du kan ikke skille et voldtekt fra det emosjonelle da det som regel er det emosjonelle voldtektsofferet sliter med, ikke nødvendigvis noe kroppslig. Jeg syns bare at det er litt merkelig at når det går den ene veien, så er det et voldtekt, mens den andre veier bare gir et skuldertrekk.
 14. Hørte på dagsnytt 18 en debatt som handler om hvorvidt det å ta av kondomet uten samtykke fra kvinnen, skulle sidestilles med voldtekt. Vi hørte en historie som handlet om en kvinne som ble gravid etter et slikt hendelse, og at det uønskede graviditeten og krenkelsen hun opplevde kunne sidestilles med voldtekt og at det faktisk allerede var skrevet ned i jussen i andre land. Jeg har en nær venn hvor hans tidligere samboer med viten og vilje droppet p pillen sin for å bli gravid uten å informere om det. Graviditeten har vært en enorm belasting på han i mange mange år. Sånn rent juridisk, kan dette også være straffbart på samme måte som casen over?
 15. Ja jeg tenker så klart ikke i dag, men før i tiden da tanks nesten ble en slags målestokk på hvor godt militært rustet man var.
×
×
 • Create New...