Gå til innhold

Stjernekomponist bidrar til Mass Effect 3 (PC, PS3, X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mass Effect 3 blir heilt fantastisk.

 

Vonaleg brukar dei musikk frå Thomas Bergersen i 'launch traileren' til ME3 også, slik som dei gjorde i ME2. Lanseringstraileren til ME2 var eit mesterverk utan sidestykke!

 

Musikken er frå Two Steps from Hell, og sangen heiter "Heart of Courage".

 

Two Steps From Hell består av Thomas Bergersen (NO) og Nick Phoenix (USA). Thomas Bergersen har jobba ein god del med mellom anna Hans Zimmer, som sikkert fleire har høyrd om før :-)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bah foretrekker musikken til Jack Wall fra første Mass Effect. Mye stiligere synth soundtrack og ikke like pompøst som jeg minstenker at dette kommer til å bli.. Jaja, skal prøve å være positiv.

 

Veldig samd i dette. Musikken og settinga generelt hadde eit mykje mindre pompøst tilsnitt, med ein klårare "hard sci-fi"-vibb.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Foretrekker også på mange måter ME over ME2. Mest pga. soundtracket. Glemmer ikke første gangen jeg prøvte ME. Ble sugt inn i spillet helt fra starten av. Og musikken stopper aldri opp. Akkurat det var en stor tabbe i ME2 mener jeg. Mangelen på bakgrunnsmusikk på noen av stoppestedene gjør at det "drivet" forsvinner. Å jogge rundt i Wards osv. i ME føles nesten ut som en Sci-Fi film ala Blade Runner, og det kan du stort sett takke de enkle synth riffene der for. Prøv og ta en tur på Citadel med musikken avslått...

 

Siden jeg antar at ingen av oss har hørt soundtracket til ME3 enda så får de som måtte ønske det kritisere det når den tid kommer. ;)

 

Les artikkelen til Eurogamer. Sam Hulick er med samt mesteparten av gjengen fra ME2. Det lover plenty av solide synth riff... Er mildt sagt merkelig hvis det ikke blir det.

 

Det er heller ikke en selvfølge at Clint Mansell utelukkende kommer til å konsentrere seg om strykekvartett type musikk. For å sette det på spiss: Fordi om noen har vært opera synger i 30 år, så er det ingen umulighet at vedkommende f.eks. spiller trommer i et black metal band på si.. :)

 

Alt er mulig. Det er drøssevis av "multi instrumentalister" der ute. De aller fleste profesjonelle komponister for film og spill osv. er allsidige nok til å kunne tilpasses enhver relevant situasjon. Clint Mansell er intet unntak.

Lenke til kommentar

:ph34r: Har med spille følelsen og man er mere endel av spillet :thumbup: Gleder med stort knappe trykking har jeg gjort siden 80tallet :!:

ikke kom her og fortell meg at du er over 25 år?

 

on topic

Jack Wall gjorde en utrolig god jobb med musikken i forgjengerne, jeg er nesten 100% sikker på at Clint ikke skuffer!

Endret av Dore123m
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...