Gå til innhold

Gopro hd hero 2 tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Innstillinger > More > første alternativ du kommer til.. Er bilde av en av/på knapp og et ikon.

Har den på video-ikonet der, men fortsatt går den på foto når jeg restarter. Når jeg starter opp går den først til video, så svapper den fort til foto.

 

Opplever det samme. prøv å holde start knappen 1 sekund inne før du slipper den.

Lenke til kommentar

Kjøpte selv Hero2 på forsommeren. Har ikke brukt det så mye men fikk testet det litt på ferie i sommer. Skal redigere opp disse filmene da jeg fikk testet det såvidt i vann og hadde det med opp i berg og dalbane/supersplash. Er imponert over kvaliteten på filmene som er bedre enn mitt Canon HD videokamera (Som trolig var fra en for litt rimelig prisklasse).

 

Har stort sett satt sammen noen timelapse med bilder fra kamera til nå. Legger ved noen showoffs under (Om dette er feil plass å gjøre slikt så beklager jeg og mod for fjerne disse).

 

Min første HeroLapse tatt i bakhagen vår tidlig sommer. Kamera er her festet på takrenna på hushjørnet og satt til å ta bilde hvert 10ende sekund. Bildene er satt sammen i Cyberlink Powereditor og slutteditering er gjort i Pinacle Studio hvor det er gjort zoom, pan og reduksjon av hastighet til 50%.

 

 

Neste film er tatt fra kontorbygget vårt ved Gardermoen. Kamera står her med sugekopp på innsiden av et vindu så filmen er plaget noe av refleksjoner. Her er det tatt bilde hvert 5te sekund. Denne er også satt sammen i Cyberlink Powereditor og deretter slutteditert i Pinacle med zoom og fargekorreksjon.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kjøpt GoPro HD Hero 2 i dag. Når jeg prøver å konvertere video i cineform Studio har det bare låst seg til nå. Andre anbefalte program?

Og, jeg vil gjerne bruke kamera tilkoplet USB, men syns det er forjævlig å betale nesten 500 kr for et "hus med hull i". Noen tips for dette og?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...