Gå til innhold

Eliteseriekafeen - Generell diskusjon om og rundt Eliteserien


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Feil link, Pat. Molde er i CL-kvaliken.

 

Molde er mer eller mindre klare for 3. runde, der venter seedede lag som Basel, Salzburg, Plzen, Steaua, Celtic, Bate, Apoel, Zagreb, Ludogoretz og Maribor. Vinner de her så spiller de play-off mot vinnerne av de nevnte lagene. Om Molde er maks heldige og trekker Maribor og Ludogoretz i de neste rundene så er det fullt mulig å kvalifisere seg, men møter de noen av de første 5-6 så er det nok kjørt.

Tror nok at et Molde i form kan slå Plzen, Steaua, BATE, Zagreb og Apoel. Basel, Celtic og Salzburg er nok verst tenkelig å møte. Spørs om de henter inn noe i sommer av kvalitet, eller om de selger bort de beste spillerne. Mye ligger nok der.

 

 

Tja, skal ikke si det. Vi var jo nær ved å slå ut Basel i 12/13. Hoseth bommet på straffe på overtid. Et mål der ville sendt oss videre på bortemål til play-off mot CFR Cluj. Er Molde i form, har litt flaks og møter et lag som akkurat har begynt på ny sesong så er alt mulig. Sesongen hvor vi var et straffespark unna play-off så slo vi feks Herenveen og Stuttgart, både hjemme og borte, så det er absolutt mulig for norske lag å slå større utenlandske klubber.

 

Og det der med at det er vanskeligere nå kommer forøvrig litt an på. Ja det er en ekstra runde som norske lag må gjennom, men Molde møter ikke akkurat noe kvalitetslag i 2. runde nå. Og det er også mulig å møte ikke altfor gode lag i 3. runde. Da MFK kom seg til gruppespillet i 99 så slo man altså ut CSKA Moskva og Mallorca på veien. Det var på papiret to umulige oppgaver.

Lenke til kommentar

 

http://www.tv2.no/2015/07/17/sport/europa/europa-ligaen/champions-league/7165401

 

Greie motstandere til de norske lagene. Er håpet om gruppespill fortsatt her? :)

 

Hadde vært sykt morsomt om man fikk med flere lag i gruppespillet, uansett er det bare positivt at vi samler koeffisienter på å gjøre det bra i kvalikk også.

 

Ellers: De Lanlay til RBK. Kan bli bra!

 

 

Har troen på at RBK klarer å komme seg gjennom. De virker skjerpa og veldig sultne på Europa-spill.

Lenke til kommentar

Tullete artikkel. Rosenborg har fult strømmen når det kommer til klubber ang. spillerkjøp. Norske spillere er overpriset og har hatt laber kvalitet, derav har det vært vanskelig å bruke norske spillere og samtidig heve seg i Europa. Hvor mange år er det siden Norge hadde et norsk lag i gruppespillet til CL?

 

På 90-tallet var Norge i flyten. Pengene strømmet inn til Norge pga. landslaget og gode prestasjoner fra RBK i CL. I 95/96, var vel 10 av 11 på banen fra Trondheims-området når Rosenborg leverte tidenes norske klubb prestasjon. Norske klubber har falmet i Europa og dette merkes. I tillegg er norske klubber arrogante og forlanger millioner for middelmådige nordmenn, da er det naturlig å hente inn en spiller fra utlandet for en brøkdel.

 

Nå synes jeg uansett Rosenborg gjøre deg ok med unge spillere også. Jonas og Sælnes er jo etablerte spillere på A-laget.

Lenke til kommentar

Ja dette var bare tull fra en frustrert Molde-supporter, og litt sånn jeg fryktet når jeg så før sesongen at det skulle komme supporterblogger. RBK-supporteren kom med et tullete innlegg rettet mot Molde tidligere, og nå kommer det fra Molde-bloggeren også. Det blir utrolig lite saklig og egentlig bortkastet tid med slike tullete blogger.

 

Det er også på tide at norske supportere innser at topplag (om de ønsker å fortsette å være topplag) er kjøpelag. Sånn er det overalt, men likevel kommer altså dette tullet med jevne mellomrom og gjelder alltid for det laget som er best per dags dato. MFK har hørt dette i 3-4 år nå, Rosenborg hørte det i årevis før det og nå er det RBK sin tur igjen. Det er "Fagermo-syken" i praksis. Ingen klarer å holde seg på toppen ved å bare bruke lokale spillere. Det er faktisk utrolig naivt å drive en fotballklubb på den måten, med mindre man ikke har noe valg. Norske supportere må velge. Enten har man topplag (kjøpelag) eller så forblir Tippeligaen en amatørbedrift.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Mulig, men det er likevel ganske likt som med Molde, og det gjør jo blogginnlegget til en skivebom. Rosenborg startet med 4 lokale mot Odd, og 1 kom innpå i løpet av kampen. I Moldes kamp mot Bodø/Glimt så startet det kun 1, men 3 kom innpå i løpet av kampen. 5 mot 4 involverte i sammenligning, og da har altså Molde akkurat solgt Nyland som ville ha spilt denne kampen. Synes ikke det er så ille når vi snakker om 2 av de klubbene som satser i Tippeligaen.

 

Men uansett så er flertallet av de som spiller innkjøp, og slik må det nesten være for en toppklubb. I hvert fall for Molde som har et betydelig mindre lokalt marked enn feks Rosenborg. Poenget mitt var at selv om jeg er moldenser så er jeg enig i at det blogginnlegget er og blir skivebom.

Lenke til kommentar

Det har vært mange dårlige også, som har resultert i en slags drittslenging mellom supportere som ikke engang egner seg på kommentarfeltene i disse nettavisene hvor bloggene havner. Det var jo nylig et blogginnlegg fra en Viking-supporter som mente at "RBK er en forferdelig klubb som ingen egentlig kan si noe godt om", og jeg husker også et blogginnlegg fra en RBK-supporter som ikke var spesielt givende for noen bortsett fra trøndere som hater MFK.

Lenke til kommentar

Det som i hvert fall er helt sikkert er at ingen av disse pinlige supporterbloggene hører hjemme i en seriøs avis.

 

Synes det er morsomt jeg, bidrar til å fyre opp litt ekstra og gir bloggene litt mer legitimitet enn ellers. Selvfølgelig, når bunnivået er der Moldesupporteren havnet forrige runde så blir det jo så som så.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...