Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Utroskap og alkohol


Anbefalte innlegg

Jeg har vært utro en gang. Jeg var full og kan vel egentlig ikke huske så mye av det, ikke en unnskyldning men mer enn forklaring vil jeg si.

 

Den gangen fortalte jeg kjæresten min hva som hadde skjedd, dagen etter det hadde skjedd og jeg har tatt støyten for det siden det. Jeg hadde sex med bestevennen hans. At jeg kunne gjøre noe så forbanna dumt. Å si at jeg angrer vil være en underdrivelse. Vi har klart å komme oss igjennom det veldig fint, og nå er det over to år siden men likevel klarer jeg å rote meg inn i trøbbel. Gang på gang.

 

Jeg hater at han elsker meg sånn, for jeg fortjener det ikke i det hele tatt. Selv om jeg ikke gjør ting med vilje. Det bare skjer. Høres ut som et stygt luksusproblem men jeg har så behov for å få bekreftelse på meg selv at jeg driter i alt og alle med en gang jeg er full. Jeg klarer ikke kontrollere det og jeg virkelig hater at jeg er sånn. Jeg bare vet ikke hvordan jeg skal klare å forandre meg, for jeg vil ikke ha det som jeg har det. Og selv om noen sikkert kan si at jeg ikke elsker han om jeg kan gjøre sånne ting mot han så tar dere feil. Jeg elsker han mer enn alt i hele verden, vi er bestevenner. Han er kort sagt alt for meg.

 

For eksempel så hadde jeg en fyr i sengen min i natt. Det skjedde ingenting, utenom noe kosing og at jeg ble holdt rundt. Jeg vet han ikke hadde likt det, det vet jeg så inderlig godt, men likevel så klarer jeg bare ikke la være. Faen.

 

Jeg vil virkelig være god nok for han, selv om jeg ikke overhodet er det. Er det noen som vet hva jeg kan gjøre for å forbedre meg? Jeg orker ikke være på denne måten mer. Det går ikke. Ønsker så inderlig at jeg kan forandre meg og ikke kaste vekk den beste personen i livet mitt. Som allerede en gang har gitt meg en siste sjanse fem ganger før.

 

Postet av anonym: ea4be43a8d03d972c046dc64e847506d

 

Postet av anonym: ea4be43a8d03d972c046dc64e847506d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du har ihvertfall god selvinnsikt, det skal du ha! Du står ikke der og ser dust ut og skylder på at det bare ble sånn, men du kjenner faktisk roten av problemet også, nemlig bekreftelse.

 

Bekreftelse søker man alltid fordi man må bevise for seg selv at man er god nok. Og det bunner i dårlig selvtillit som man fort kan få om man går lenge i forhold og ikke får muligheten til å bli bekreftet i hverdagen.

 

Husk at man alltid gir mer faen når man er full, så hvis du ikke liker situasjonen du setter deg i, så pass på hva du gjør. Hold deg til et lavere forbruk, ikke rot deg vekk fra venner som eventuelt hadde holdt deg tilbake, osv. Lær deg å kontrollere det, det er ikke umulig, ihvertfall ikke når du skjønner roten av problemet så godt som du gjør :)

 

Btw så får dere jenter faktisk aldri bekreftelse på noe annet enn at dere har et høl mellom beina, siden vi gutter puler hva som helst uansett, bare det er åpent for det.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Du fortjener på ingen måte denne personen. Slå opp og lat han gå vidare, han kjem aldri til å bli lykkeleg med deg.

Du seier kanskje til deg sjølv at du elsker denne personen, men words are wind, og handlingane dine seier noko heilt anna.

Det minste du kan gjere om du elsker denne personen er å slutte å drikke, når du veit at det er alkohol som "utløyser" dine lyster.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Syntes dette er for dårlig av deg, husk det er du som velger å drikke deg "full" og det er i edru tilstand..

Å du vet hva som kan skje når du drikker deg "full".

 

Jeg syntes i allefall typen skal få vite at du har dette problemet når du drikker (tro meg du er ikke alene om dette, vet av flere..)

Men som sagt, DET ER DITT VALG AT DU DRIKKER! og når du velger å drikke så velger du å være utro, simpel as shit..

 

Se det på denne måten, "Hvis jeg drikker nå, så kommer jeg til å være utro, vil jeg det?"

Endret av noobeknife
Lenke til kommentar

Hvis du vet du er usikker og trenger mye bekreftelse, så er jo Det en start og en innrømmelse.

Når du vet hva problemet er så kan du begynne å fikse det. Å slite med selvtilliten er ikke noe man bare snur på en dag. Det krever mye mental jobbing og du må jobbe med å snu tankene dine. Det høres kanskje dumt ut, men jeg fikk en bok en gang som handler om å slutte å være negativ og pessimistisk, og hvor viktig Det er å være bevisst på sine egne tanker. Jeg leste boka selv om jeg hadde liten tro på den, men Det virket faktisk. Tankene dine er kun i ditt eget hode.

Hvis du går hver eneste dag og tenker at du er ikke bra nok osv, så blir Det en sannhet for deg. Lær deg å kjenne igjen de negative tankene, og stopp dem når du legger merke til at du begynner med negative tankerekker. Vi tenker hele tiden og kan ikke stoppe Det, men vi kan faktisk være bevisste på AT vi tenker, og gjøre slutt på visse typer tanlerekker. Høres ut som tull, men Det funker. Treningssak.

 

Jobb med deg selv, ta pause fra drikkingen, snakk med kjæresten din og vær alltid ærlig om problemene dine. På den måten kan du bevise at du elsker ham og han betyr noe for deg, istedet for å "bevise" at han ikke fortjener deg.

Om du er utro, så virker Det nesten som om det bare er for å bekrefte den "sannheten" du har i ditt eget hode om at du ikke er verdt Noen ting. Husk at du selv kan.endre på dette!

Lenke til kommentar

En gang utro, alltid utro..?

 

Gjør det slutt med typen din, han fortjener bedre. Beklager for å si det, men blir kvalm av slike som deg, da jeg har vært borti samme typen jenter..

 

Helt enig. Får en uggen feeling i magen. Se til helvete å få deg litt selvrespekt. Hadde du vært så jævlig glad i den fyren du snakker om så hadde du sluttet å drikke så mye for lengst. Han fortjener bedre enn deg, og på en måte så håper jeg han gjør det samme mot deg. Så ser du hvordan det føles. Kvalmt!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...