Gå til innhold

LG Optimus 2X - LGs nye monster!


Anbefalte innlegg

Dette problemet med at folk får opptattsignal har jeg også opplevd. Har OneCall, det går vel mest i Telenors nettverk.

 

Merkelig, har netcom. Og har også netcom på jobb mobilen som jeg fint kan ringe ut med, sitter med begge her no.

 

Har nettopp byttet ROM på telefonen og begynner å lure på om det er noe bug me den, men hadde ikke lyst å gå tilbake til den gamle ustabile jeg hadde.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det bare jeg som har hatt problemer med gps'en siden oppdateringen av telefonen?

Jeg får ikke gps'en til å holde på signal i det hele tatt, ofte får jeg ikke en fix i det hele tatt. Jeg er så skuffet at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Dette problemet har for min del vært værre enn de småbugsa jeg hadde før oppdateringen.

 

Skjønner virkelig ikke hvordan er oppdateringen kan rævkjøre gps'en så jævlig. Har tatt hard reset på telefonen etter oppdateringen også. Har lett på xda-forumene etter løsninger og fulgt et par av guidene. Men jeg synes det er rart at ingen her på forumet har vært plaget?

 

Er kanskje bare jeg som bruker gps'en da :p

Lenke til kommentar

Må bare si at dette er den dårligste telefonen jeg har hatt, og jeg angrer på at jeg ikke satte pengene i en iphone. Har hatt denne i et halvt år nå. Optimus er treig, henger seg hele tiden, restarter av seg selv et par ganger i uka og mister signal titt og ofte. Savner min avdøde iphone 3g :(

Treig? Da er nok feilen deg og ikke telefonen.

 

Er i samme situasjon som Kanye West. Kan tilføye elendig batteritid (må lade 2 ganger i døgnet). Men hadde nok ikke valgt iOS ovenfor Android. Men ærlig talt, min telefon er seriøst bugga, men ikke så mye som at jeg gidder å levere den til service med jevne mellomrom.

 

Uansett, det blir ikke LG ved neste telefonkjøp (eller TV etc for den saks skyld). Det er ihvertfall helt sikkert.

Lenke til kommentar
*snip*

Kan du gå inn på instillinger > om telefonen > batteribruk (noe i den duren) og poste her hva som står der? Min oppfatning er at vanligste årsak til dårlig batteritid er en app eller lignende som slår seg helt vrang. På min 2X hadde Google Sky Map slått seg helt vrang og brukte 95% av batteriet mitt :D

Lenke til kommentar

Helt utrolig.... Har en MSI bærbar med Windows 7. Ikke pokker om den ville oppdatere mobilen min. Hverken på den ene eller andre måten.

Fikk sidevis med forslag fra LG om what to do, men ingen ting virket.

Har tidligere kunnet oppdatere på min gamle bærbar DELL skole pc med XP.

Prøvde på gøy skyld å se om den ville oppdatere og vips hadde jeg android 2.3/gingerbread på min... WTF?

Støtter ikke Windows 7 PC suite?

Hvor mange er det egentlig som kjører XP til dags dato og ikke Win 7??

 

Anyways, har nå Gingerbread og mobilen er lynrask og responsiv.

Spent å se neste døgn på batteri kapasitet. Har kun vært det som har vært mitt store problem så langt.

Dette da uten spill, lytte til musikk osv. Telefon har kun vært til facebook og sms skriving :)

Lenke til kommentar

Da kom endelig 2.3.4 til X2 og jeg håpet på at den skulle bli mye bedre, men herregud å tragisk den er blitt nå!!

Den er helt grei å bruke når den virker. Er rask i menyene og alt slikt men plutselig når den ligger på bordet så slår den seg av og jeg må ta ut patteriet for og klare og slå den på igjen. Andre ganger virker ikke kameraet og plutselig er den tom for strøm iløpet av 3 timer uten at jeg har brukt den.

 

Så fant jeg ut at jeg ville legge inn en custom ROM igjen på den siden den originale 2.3.4 er søppel og nå går det ikke ann å roote den lenger.

 

For noe tragiske greier denne LG X2 telefonene har vært og er blitt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
*snip*

*snap*

 

Har nå oppdatert til 2.3 som også har en litt mer detaljert strømforbruksoversikt. Skal følge med på om noe skiller seg ut. Virker forøvrig som om batterikapasiteten er bedre nå, men fortsatt for tidlig å si.

 

Installeringen av 2.3 gikk forresten "ganske" greit. Med det mener jeg at selve oppdateringsprosessen var noe trøblete med PC Suite osv, men etterpå fungerte alt som normalt og ikke noe var forsvunnet fra telefonen (installerte apps etc), noe som har vært et problem for meg ved tidligere ved LG's mindre versjonsoppdateringer.

Lenke til kommentar

Nå når telefonen er med meg på ferie til Ukraina og Latvia er jeg faktisk nå strålende fornøyd med telefonen. Ingen batteribugs. Og jeg har brukt telefonen konstant for å ta bilder, lese og besvare på e-post (kun ved wifi-spots), lese nyheter hjemmefra (kun wifi-spots), ringe og besvare telefoner samt sende noen få sms. Samt at jeg har brukt googlemaps et par tre ganger for å finne fram. Og et turistprogram som kan trygt anbefales på det sterkeste som heter World Explorer 360 hvis en skal eller er i en by hvor en ikke hvar vært før.

Da jeg nå sitter telefonen i laderen har den ikke vært ladet på 39 timer, og jeg er strålende fornøyd. Er fremdeles på ferie, og lurer på om dette er for godt til å være sant. Vanligvis lader jeg telefonen hver eneste natt noe som ikke har vært nødvendig nå. Batterikapasiteten på telefonen har vært mitt ankepunkt hele tiden når det gjelder denne telefonen, men ikke nå lenge.

Hvis noen lurer på hvor lenge jeg har hatt denne telefonen. Så har jeg hatt den siden 15 april 2011, og har vel vært med på alle sykdommer har hatt fram til Android 2.3.4 kom her for litt side. Men nå har jeg en stabil telefon som jeg er strålende fornøyd med. Innimellom har jeg hatt en Samsung Galaxy SII i en desprasjon, men en telefon med dårligere kvalitetfølelse (les byggekvalitet) skal man lete lenge etter.

Lenke til kommentar

Min batteri kapasitet har blitt vanvittig mye bedre etter siste oppdatering :D

Før jeg fikk oppdatert mobilen hadde jeg batteri tid som varte fra jeg trakk ut laderen om morgenen til halve arbeidsdagen var over. (litt spill og facebook, samt sms skriving når man har død tid) og jeg var avhengig av å ha lader på jobb også for å ikke være tom for strøm før jeg kom hjem å fikk ladet.

Nå spiller jeg, sender sms, prater i mobilen og er på nett, og har fortsatt 70% strøm igjen når jeg kommer fra jobb. Og kan bruke mobilen 2 dager med mye bruk før den trenger å lades.

Stooooor forbedring :)

Lenke til kommentar

Min ble verre. Har nå levert den inn på Elkjøp for at de må fikse telefonen. Den slår seg av i hytt og pine. Kan bare ligger i ro også, og så hører jeg at den "booter".

Opplever også at den ikke greier seg til et "kjent" nettverk (WiFi), selv om telefonen har vært koblet til før. Slår jeg av WiFi-senderen og så på igjen, så kommer den rett inn.

Får håpe de får fikset den. Den er faktisk god NÅR den fungerer.

Men for meg blir det aldri mer LG.

 

stimas

Lenke til kommentar

Ble nytt brukernavn på meg nå, men men.

 

2.3.4 er og har hvert på plass siden den kom. Av en eller annen grunn har jeg egentlig hatt en telefon totalt uten de problemene manga har hatt her, helt siden Mars. En jeg snakket med på service snakker om en del "uheldige" hovedkort. Ikke vet jeg.

Men, nå med 2.3.4 er det faktisk flere ting som har begynt kødde. bla gps og wifi, må restarte stadig for få ting i gang. Riktig nok ikke hver dag. Noen som har funnet ut av det?

 

Noe helt annet jeg gjerne skulle hatt rede på er minnekort. Ryddeprogram alla CCleaner (windows)finnes det?

 

Et irriterende problem jeg ikke hadde med siste tlf (Omnia HD) er mulighet til legge programmer til eksternt minnekort. Har jeg gjort noe galt? Uansett hva jeg prøver flytte, så går det i fra telefon minne til SD kort, men dette er jo også det interne faste minne på telefon. Sånn funket da ikke symbian? Mitt minne blir i hvertfall støtt fult,og spill etz må slettes, mens jeg sitter med 15gig ledig på eksternt kort..surt.

Noen som har tips? foresten ikke helt sikker på om kortet mitt er formatert med FAT32 eller NTFS, Kan dette ha noe og si?

Lenke til kommentar

Noen dager etter, sier du? Det får meg til å mistenke at det er routeren, og ikke mobilen, som lager trøbbel for deg. Hva slags kryptering bruker du, og hadde du eller noen andre endret noe med nettverket før mobilen ikke lengre fant det? Fungerer telefonen på andre nettverk?

 

Jeg tipper at å restarte routeren eller endre nettverksnavn eller kryptering kan hjelpe deg. Eventuelt slette listen over trådløsnett på mobilen din og søke på nytt.

 

Jeg antar at det står "Husket, utenfor rekkevidde" eller noe i den duren på telefonen din?

Lenke til kommentar

Må si at nå har jeg endelig fått mobilen jeg VILLE ha når jeg kjøpte denne.

Ingen lag, den henger ikke, lyd kvalitet under samtale er forbedret og den trengs ikke å måtte restartes hver eneste gang jeg skal koble til trådløst nett :)

Den holder enormt bra på batteritiden enn den gjore før oppdateringen.

Før oppdateringen holdt den knapt en kvart dag med normalt bruk.

Nå holder den nesten 2 dager :D

 

Nå kan jeg trygt vente ett par mnd til bindingen på abonemanget går ut og kjøpe Samsung Nexus når den kommer ut :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...