Gå til innhold

VistaX

Medlemmer
  • Innlegg

    755
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av VistaX

  1. Ville alle mine enheter fungere fint med Homey Pro? Går det an å evt bruke Apple Home appen herfra?
  2. Start opp igjen denne tråden. Har fått beskjed fra Futurehome om at der er minnefull på min smarthub og at eneste løsning er å kjøpe ny. Vi har problem med at ved justering av termostat fra app så endres ikke temperaturen. Faktisk temperatur på termostaten stemmer og endrer jeg manuelt på termostaten så endrer det seg i appen. Derfor er det kun fra app til termostat som ikke fungerer. Dersom jeg må kjøpe ny, så har jeg også sett litt på Futurehome 2 vs Homey Pro. Hva tenker dere? Jeg har ikke kjøpt noe mer enn det som er nevnt i første post.
  3. Hvis alle disse gebyrene fortsatt er der, hvordan kan da alle snakke så varmt om det og Aftenposten/VG anbefale dette for Sbanken-/DNB/Sparebank 1-kunder?
  4. Noen som vet dette? Er det noen gebyrer for Curve ved bruk, Norge eller i utlandet?
  5. Vurderer å bruke Curve fordi jeg er DNB/Sparebank1-kunde. Er det noen som hatt betenkeligheter med å sende inn førerkort/pass? Noen som vet om DNB Supertilbud/DNB bensinrabatt/cashback på SP1 Mastercard fungerer om man bruker Curve med Apple Pay?
  6. Er litt interessert ja, men spørs om tiden strekker til. Må PC-en stå på hele tiden og er huben da? Får man noe ut av boksen, eller må alt settes opp? Hva med Homey Bridge vs FH da?
  7. Har nå en Futurehome-hub fra 2019 og synes appen er veldig treg i oppstart og bruk. Ønsker egentlig å bruke Apple Home, men usikker på om det lar seg gjøre. Jeg har ID Lock 150, Heat-It varmekabler, smartlys via z-wave og to fibaro brannvarslere + en Futurehome brannvarsler. Noen som har gått fra Futurehome til noe annet og har erfaring med dette? Knytter man Futurehome mot Google Home så virker vel ikke ID Lock 150 her så vidt jeg skjønner.
  8. Tenker å bruke Curve utelukkende for å få Apple Pay med DNB-kort. Anbefales dette? Evt en annen metode? Revolut?
  9. Hva er Re:member blue? Kan ikke finne det om jeg går på kredittkort på nettsiden. Funker det med Apple Pay?
  10. VistaX

    Elbil-tråden

    Noen som har Tibber eller Vibb? Jeg har Vibb og kan her velge om jeg vil legge til laderen eller bilen i appen. Hva lønner seg? Er det noen forskjell? Hvordan er det i Tibber, kan man gjøre tilsvarende der? Enten eller, eller begge deler?
  11. VistaX

    Tesla - kaféen

    Selger nærmest meg, eller spiller det ingen rolle? Jeg kan kjøre til Kr.sand, selv om Drammen er nærmere. Ingen vet vel hvor min bil er i løpet.
  12. VistaX

    Tesla - kaféen

    Noen som har kjøpt ny bil fra tesla på «lager» eller på «Inventar» som de kaller det. Tenker om det dukker opp en som vi har bestilt der så får vi den kanskje fortere enn å vente på vår?
  13. Noen som har testet Curve i det siste? Fungerer det fortsatt fint? Har DNB og selv om Vipps nå har lagt ned betal-i-butikk løsningen deres med QR-kode så virker det ikke som SP1 og DNB kommer til å tilby Apple Pay med det første. Finnes det andre løsninger enn Curve?
  14. VistaX

    Elbil-tråden

    Ok. Kanskje bare å kjøpe lader selv da. Noen som vet lengden på laderen som følger med Model Y? Tenker å bruke denne hjemme mot Easee laderen i stedet for å kjøpe enda en kabel.
  15. VistaX

    Elbil-tråden

    Selvsagt, og det skjønte jeg. Lurte bare på om det faktisk var noe i det og hva andre har gjort.
  16. VistaX

    Elbil-tråden

    Bytte lader selv? Må ikke elektriker gjøre alt med laderen etc? Er jo 20% på Power nå også så får jo boksen til ca kr 5.300.
  17. VistaX

    Elbil-tråden

    Noen som har kjøpt lader selv og fått elektriker til å montere? Ble frarådet dette da det kunne bli vanskelig om laderen sluttet å funke og vi fikk faktura fra elektriker på feilsøking. Måtte da krangle med Power, Elkjøp etc om at de måtte dekke det hvis det var laderen det var noe feil med.
  18. VistaX

    Tesla - kaféen

    Noen som har bestilt YLR nylig og fått dato i appen? Hvor lang tid pleier det å ta før dato kommer?
  19. VistaX

    Tesla - kaféen

    Ikke noe mer rykter eller faktisk biler som har kommet uten rattvarme?
  20. VistaX

    Elbil-tråden

    Vi skal kjøpe elbillader til garasjen og tenker det står mellom Easee og Tesla Wall Connector. Er det noen som har noen tanker om disse to?
  21. VistaX

    Tesla - kaféen

    Står litt mellom brukt vs ny. Hvis man bestiller ny, så er det depositum på kr 2500 man ikke får igjen og da kan man si fra seg bilen selv etter man har fått melding om at den kan hentes? Eller hvordan funker det? Føler bruktbilprisene er såpass høye i forhold til ny og så mye verdt er ikke ryggesensor.
  22. VistaX

    Tesla - kaféen

    Noen som har vært borti utvidet garanti på 1 år? Vurderer sterkt en brukt YLR på grunn av sensorer og litt høyere nyttelast. PS! Ser noen er fritatt for omreg.avg. Og andre har det på Finn. Hva er reglene her nå egentlig?
  23. VistaX

    Tesla - kaféen

    1. Ok. Dette er en førstegangsregistrert juni/juli 2022 med AMD Ryzen 2. Prøvekjørte en nå og den hadde sort klistremerke (eller noe lignende) bak på hver side. Selger sa det var slik på disse for å beskytte lakken. Ikke inne i hjulbuen altså.
  24. VistaX

    Tesla - kaféen

    Et par spørsmål: 1. Er den enkelt å ettermontere hengerfeste på en modell fra 2022 uten? Evt pris? 2. Er det vanlig med «klistremerker» på hver side bak ved hjulene?
×
×
  • Opprett ny...