Gå til innhold

FIFA 12 Ultimate Team


Anbefalte innlegg

Er det bare jeg som absolutt HATER når folk byr 250 over deg hele.. jævla.. tiden..... på en spiller man vil ha. Og man prøver å øke med 4000, 6000, 10000, og han stygge faen på den andre enden bare byr 250.... aaaarg! Vet ikke helt hvorfor, men det irriterer meg grenseløst.

 

Haha, nå byr jeg heldigvis (for deg) som regel på så billige spillere at det nesten aldri er aktuelt å øke med flere tusen av gangen, men jeg er typen til å by minst mulig av gangen for å ikke ende opp med å betale mer enn jeg måtte.

 

Byr man 10k av gangen er jo sjansen for at du betalte flere tusen for mye ganske stor. Selv om spilleren koster 100k+, så hadde jeg ikke giddet det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vet alltid hva spillerne jeg byr på koster, sånn ca ihvertfall, så passer på å ihvertfall ikke by mer enn det spilleren er verdt. Når jeg sa 10 000 tenkte jeg på en aguero som lå på 14000, og han kunne jeg jo solgt for 60 000 lett, derfor ville det vært et godt kjøp selv om jeg hadde kjøpt han for 30-40 000 :)

 

Jeg gikk derimot tom for bid tokens da jeg bare hadde 6 igjen eller noe, og jeg måtte derfor øke en del for hvert bud for å prøve å skremme vekk han andre. Det gikk derimot dårlig da han tydeligvis hadde nok av bid tokens. Derfor er det jævli irriterenes med folk som byr 250. Er vel egentlig situasjonen hvor man har lite tokens som er mest irriterende og ikke folkene som byr 250, men du skjønner hva jeg mener.

Lenke til kommentar

Flott deeet... Kommet ny update i dag eller noe som har bugget hele spillet. Logger på, men så fort jeg prøver gjøre noe som å starte en match, eller sette opp laget så får jeg disconnect. I tillegg så må jeg laste ned updaten på nytt hver gang jeg starter UT......

Lenke til kommentar

Hvis en vil ha et bundeliga-lag, men ikke har noe i mot å blande inn noen spillere fra andre ligaer kan en kjøre:

Lahm IF - Hummels if - Naldo SIF - Alves/Maicon, og man vil kunne spille med en god høyreback med 9 i kjemi. Er vel bare å bytte ut HB med Rafinha hvis du er i en turnering som krever det. Naldo på nesten 2 meter er forøvrig et beist av dimensjoner og har sikkert aldri vært i angrep på corner uten å score.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...