Gå til innhold

Samsung Galaxy Nexus - Det nye monsteret fra Google og Samsung


Swome

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Andre enn meg som har trøbbel med usbporten. Må sende den inn for andre gang. Hvor mange ganger skal til før en får ny telefon mon tro. Utrolig irriterende. Hadde note 2 eller en HTC 5tommer vært ute hadde jeg skiftet på flekken...

For å kunne kreve omlevering eller heving av kjøp må telefonen sendes inn for samme feil 3 ganger.

 

Så har du sendt den inn 2 ganger for tøbbel med usbporten, kan du kreve ny/heving av kjøp, dersom problemet skulle oppstå for tredje gang etter denne reprasjonen. Ved reklamasjon vil produsenten kreve kjøpsdokumentasjon samt service rapporter på tidligre service. Dette kan normalt forhandlere din fremskaffe men det er ditt ansvar og ikke butikken sin og ta vare på disse papirene.

Lenke til kommentar

Slenger ut to bilder her av utstyr fra dx. Det sorte bakdekselet i aluminium kan virkelig anbefales, spesielt for dere som sliter med knirking i det originale i plast. Gir mobilen en bedre kvalitetsfølelse, uten tvil. Det andre dekselet er jeg også veldig fornøyd med, sitter som støpt og ser ganske bra ut! Kjøpte også en ladestasjon som er ganske snasen. Moro å investere i slikt når det er en telefon man er så fornøyd med at man vil beholde den lenge. :)

Bestilt :-)

 

Det er ganske enkelt å hoppe over til yakju, gjør det først som sist så slipper du dette tullet med at du må vente på ditt og vente på datt.

 

Vil du gjøre det oldschool-metoden så kan du følge url i signaturen min. Den er basert på denne guiden fra XDA: http://forum.xda-dev...d.php?t=1626895

Kommandoene er tilsvarende for windows men da må du kuke med de helvettes USB-driverene som jeg aldri fikk til å fungere.

Eller du kan kjøre GNex Toolkit som lar det gjøre ufattelig mye funksjoner men du lærer nada niks av det.

 

Synes denne metoden virker enklere. http://webtrickz.com...0-4-yakjutakju/

 

EDIT: Brukte den selv, og det fungerte topp! :-)

Endret av konduktans
Lenke til kommentar

Har gått rundt å surret om jeg skal flashe eller ikke, men har enda ikke gjort det. Kvier meg litt over å wipe, for så å miste SMS og lagrede ting på verktøy og spill. Dessuten så er jeg ikke så gira på engelsk språk, føler jeg mister kvalitetsfølelsen litt.

Lenke til kommentar

For det første så kan du velge hvilket som helst språk du vil.

Og for det andre så er det lurt å vente sånn for sikkerhetskyld, for Google sa jo under lanseringa av 4.1 at oppdateringer ville komme fortere til telefonene fordi Google skulle starte med å gi ut oppdateringen til produsentene minst 3 måneder før en lansering fra Google sin side.

 

Jeg for min del venter med å se først, for hvis Samsung kommer til å oppdatere Galaxy S III før Galaxy Nexus (igjen), så kommer jeg garantert til å flashe. Men hvis de oppdaterer Galaxy Nexus først, så vil jeg fortsette med yakjuxw.

Lenke til kommentar

For å sitere Samsung fra en diskusjon på facebook fansiden deres:

Kontrollen pågår tom. at oppdateringen godkjennes. :) Vi skjønner at du opplever at det tar for lang tid, men husk at alt av funksjoner/egenskaper/innstillinger skal kontrolleres for vært av landene her i Norden. Det er også viktig å huske at om en oppdatering ikke godkjennes må Google utvikle en ny oppdatering som retter til alle eventuelle feil før vi kan gå videre med kvalitetskontrollen.

 

Men tror mye av det som blir nevnt der bare er et dårlig forsøk på å bortforklare seg.

 

Her er linken til siden: http://www.facebook.com/SamsungNorge/posts/467799193232503?comment_id=5778969&offset=0&total_comments=5

Lenke til kommentar

De eneste problemene jeg har opplevd med mine yakju og takju telefoner har vært abnormt batteriforbruk (100%-10% på 5-6 timer) i USA av Exchange Services. Det nytter ikke å skru av sync, det eneste som hjelper er å slette Exchange-kontoen fra telefonen. I Norge har det aldri vært noe trøbbel 4.1, men jeg hadde de samme problemene som andre med mobildata som falt ut på 4.0.4. Det føles som en evighet siden. Trist at det fortsatt er denne versjonen de fleste har takket være Samsung.

Endret av _Xorcist
Lenke til kommentar

Som nevnt flere ganger i tråden er det fint mulig å oppgradere uten å miste noe. Bare å ta backup først det. Har selv gode erfaringer med ADB, som ikke krever root.

 

Er du redd for å miste meldinger tar du bare backup av disse først, med f.eks SMS Backup+. Har brukt den til både backup og restore mellom flere mobiler, og det fungerer ypperlig. Har også den bonusen av at jeg får backup av SMS og MMS i gmail. Spesielt ålreit når besteforeldre sender bilder av ungene på MMS.

 

"SD-kortet" tas det egen backup av via standard filoverføring.

 

Jeg er sjeleglad for at jeg ikke ventet/venter på oppdatering fra Samsung, da det åpenbart begynner å ta tid. Wipe først som sist, og nyt din "nye" mobil.

Endret av XmasB
Lenke til kommentar

Chess kastet tlf min nexus forrige uke ved et uhell og "oppgraderte" til GSIII da nexus var utgått, angrer ikke et sekund, jeg er IKKE fornøyd da GSIII er vannvittig overkill i forhold til mine behov men du verden TW kan customizes til å bli veldig lik stock android fant jeg ut, så ligner faktisk designet ikke så verst på hverandre.

 

Alt i alt så er jeg strålende fornøyd, gikk for blåfargen men angrer litt at jeg ikke tok rød alikavel. :O

Lenke til kommentar

Testet den der posisjonsloggen i Google Maps i noen dager nå, men resultatet er helt på jordet. Den sier f.eks at jeg reiste over 300km igår, og det er langt ifra sannheten. Bare kjørt til/fra jobb, pluss noen andre småturer. Maks 20km. En annen ting er tiden den tror jeg drar hjemmeifra og kommer på jobb, står at jeg drar på jobb klokken 06.00 osv, og så kan det stå at jeg drar på jobb igjen klokken 23.00.

 

Merkelige saker.

Lenke til kommentar

Har gått rundt å surret om jeg skal flashe eller ikke, men har enda ikke gjort det. Kvier meg litt over å wipe, for så å miste SMS og lagrede ting på verktøy og spill. Dessuten så er jeg ikke så gira på engelsk språk, føler jeg mister kvalitetsfølelsen litt.

yakju builden har også norsk språk. og hvis du bruker go sms kan du ta backup av sms'ene dine. og adb til savegames osv. Du får også norsk ordliste med nyeste jelly bean. Så eneste du merker forskjell fra yakjuwx og yakju er at du faktisk får oppdateringer.

Endret av Handl3vogn
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...