Gå til innhold

Si noe positiv om dine politiske motstandere


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Helt til du skrev at man skal skrive om et parti, så hadde jeg lyst til å si noe positivt om deg for at du oppretter en såpass fin tråd. Er alt for mye hatske meldinger her inne, og jeg tror vi har godt av å se hverandre i speilet noen ganger, og innse at også våre politiske motstandere er vanlige mennesker med jobb, familie osv og mange fornuftige tanker og i all hovedsak gode hensikter. Kudos til deg Robert!

 

Ellers så synes jeg at Torbjørn Rød Isaksen i Høyre er en av de dyktigste politikerne vi har. Jeg har min tilhørighet på venstresiden, men Isaksen er likevel en av de dyktigste ideologene i Norge. Sett fra venstresiden, så får en inntrykk av at veldig mange både i Høyre og på høyresiden generelt er først og fremst opptatt av egen lommebok, og at skattelette og en mindre offentlig sektor er det altoverskyggende temaet. Isaksen er nok også opptatt av dette, men jeg føler at han har en mye grundigere ideologisk innfallsvinkel til hva det vil si å være konservativ - og for han så er det ikke lommeboken som står sentralt i argumentasjonen - men hvordan vi kan sikre menneskers frihet. Dette gjør han også til en mer pragmatisk politiker i mye, og han kommer ofte på kant med sin egen ledelse osm i feks datalagrinsdirektivet, noe som etter mitt syn vitner om veldig positive sider. Så det var min politiske motstander jeg har respekt for - selv om jeg er uenig i det meste av den konkrete politikken han ønsker å innføre.

Lenke til kommentar

Kan vel med trygghet si at FrP har vært en viktig faktor i å stramme inn reglene på innvandringspolitikken - selv om de ikke har vært i regjering. Man ser jo flere lover som har blitt innført, har vært foreslått av FrP tidligere, så de har påvirket til en viss grad.

 

På en annen side virker det som at Venstre prøver å vise til at det ikke bare er negative ting med innvandrere og at det finnes mange flinke innvandrere som bidrar i samfunnet. :)

Endret av A H P
Lenke til kommentar

Venstresiden har innført full barnahagedekning. Venstresiden har fått Norge til å fokusere mer på miljø og kollektivtransport. Høyresiden, har vanligvis en tendens til å bare fokusere på biler og veier.

 

Jeg er også glad i de som ikke er snillister på venstresiden. Hvis de mener at vi bør ha høye skatter og avgifter, fordi de mener det vil skape det beste samfunnet har jeg null problem med det. Problemet er de som mener det som de mener er snillest, og nekter å tenke på hvordan man skal nå målene sine på best mulig måte. F.eks. at alle har det bra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...