Gå til innhold

Sniktitt: Battlefield 3 (PC, PS3, X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du er ikke den eneste som venter spent på Battlefield 3 :) Er det noen som vet om det kommer en collectors edition eller noe lignende?

 

 

Jeg var innom Gamestop og spurte sist uke, da hadde de ikke hørt om noe. De hadde forsåvidt ikke hørt noe om Physical Warfare-pakken de sendte meg mail om heller, så jeg er ikke helt sikker..

Lenke til kommentar

Kanskje jeg som er sløv, men jeg fikk det ikke helt klart for meg hvordan klassene er fordelt. Du spilte som Support, som åpenbart er LMG + Ammo. Er det sånn å forstå at Assault har fått medkit igjen, som i 2142?

 

Jepp, heldigvis gikk de for 2142 klassene. (som fungerte utmerket)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

det er ikke tvil engang, etter å ha spilt cod siden MW så er det på høytid med ett bytte her i gården.. Nå blir det BATTLEFIELD for alle penga... prøvde ut 2 ganske mye men gikk tilbake til mw2 å blackops men nå er all tvil borte, jeg banner i kirka jeg bytter leir.. 8-))) detta blir morro!!!

Lenke til kommentar

Det er ingen som har nevnt noe om kjøretøy enda i multiplayeren ? Skjønner at områder begrenses i Rush modus men hva ellers ? Hele greia med Battlefield serien før bad company kom inn var jo masse kjøretøy, fly og helikoptere. Så kom Bad Company 2 og dem måtte begrense spillet betraktelig pga konsollene. Har dem plutselig løst det og vi får store kart igjen ? Eller er det forbeholdt singleplayeren ?

Lenke til kommentar

har veldig lyst å kjøpe dette til pc, men de fleste kompisene mine har nok ikke gode nok dataer til å kjøre det. Blir nok nødt til å kjøpe det til PS3 for å spille med venner. Men jeg lurer på hvorfor dette blir nedgradert til konsoll? skjønner ikke hvorfor PS3 ikke skulle klare å kjøre det fulle BF3 :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...