Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Jepp, jeg avbestilte wii u nå.

Ser forøvrig mange vil ha den hvite på lansering, virker det som, lurer på om jeg bare skal gå for den uansett.

 

Da jeg 1. ikke liker fingermerker, men syntes allikevel den svarte er mer sexy. Den mangler plass, men har en usb harddisk som ikke blir brukt

 

Har egentlig lyst på den svarte men

 

Hvorfor avbestilte du?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jobber i Elkjøp, og vi har fått beskjed om at hele Norge får 200 Wii U-konsoller til lansering. Høres ikke helt riktig ut, men har hørt det fra flere.

Er nærmere 100 Elkjøp-butikker i Norge, så 2 på hver butikk i snitt... Men dette er kanskje utenom de som er forhåndsbestilt på elkjop.no?

 

Over 400 000 levert på lansering i USA var mer enn jeg forventet. Tyder på at Europa-lanseringen er litt nedprioritert. Ryktes at UK kan få så lite som 25 000 på dag 1. Utfra folketallet betyr det bare 2000 enheter til Norge på fredag.

Lenke til kommentar

 

 

Zombi U eller? Jeg bestilte 20., og min er grønn... sendte de en mail så får vi se hva de sier. Er veldig lite keen på å stå i kø... men er jævlig keen på maskin. ;-)

 

Ja, men dem gikk tomme for den utgaven så jeg skulle få en Premium utgave med Nintendo Land isteden for den ekstra kontrolleren og med ZombiU da selvf.

 

Håper jeg får til lansering altså...men overlever vel om dem ikke får det til...tror jeg :p

 

 

Lenke til kommentar

Ja, men dem gikk tomme for den utgaven så jeg skulle få en Premium utgave med Nintendo Land isteden for den ekstra kontrolleren og med ZombiU da selvf.

 

Håper jeg får til lansering altså...men overlever vel om dem ikke får det til...tror jeg :p

 

Haha... ;-) Klør i fingra når det kommer nye gadgets! Er ikke det at det skal spilles ekstremt mye, mest det å få den inn i hylla. :-P

Lenke til kommentar

Sendte mail til CDON nå, for å sjekke hvordan ting ligger an til release.

Forventer ingen detaljer, men håper på positivt svar for min egen del.

Bestilte Premium, og Mario og Zombi utenom + kit til gamepaden. Har også sikret meg en ekstern disk som skal brukes til WiiU. Mangler jeg noe plukker jeg det opp i en eller annen butikk når konsollen er i hus.

 

Edit: Hmmm... Tror jeg har glemt ekstra HDMI-kabel. Jaja.

Endret av Amored
Lenke til kommentar

Protip: Bare kjøp på Expert om du må. :) Min erfaring er at de er en hundrelapp eller to dyrere på det meste, minst. Gå for nettet eller Elkjøp/Lefdal.

 

Ja, men kan være verdt det. Men jeg tenkte mer at kanskje noen i forumet jobber for Expert. Leste at noen fra Elkjøp hadde stukket sitt hode innom. Eller, iaf jobber der.

 

En annen butikk jeg ikke har sett noen forhåndsbestillinger på er Netshop.no

Lenke til kommentar

Vil nå heller si at det er tryggere å kjøpe i en butikk som faktisk har de inne fysisk, enn å stole på en nettbutikk som har masse preorders og alltid klarer å rote det til for seg selv (stort sett alle nettbutikker klarer ikke å levere til releasedato). Om det koster en hundrelapp eller to mere å få den fysisk i hånda og ta med hjem, så gjør jeg heller det.

Lenke til kommentar

Har gått gjennom Zero Escape: Virtue's Last Reward første gangen, og selv om det ikke var like bra som 999 var et absolutt en bra "oppfølger". Brukte bare syv timer på hele greia, men det er så mange ting jeg har gått glipp av at jeg er nødt til spille det om igjen i hvertfall tre, fire ganger for å være sikker på å få alt. :)

 

Selv om det som sagt ikke er like bra som 999 (men det skal godt gjøres) kunne jeg likevel glatt ha gitt det 9/10, hadde det ikke vært for to ting. Som det er nå blir det nok "bare" 8/10. Uten å spolere for mye er en ting jeg savnet en overhengende følelse av fare. I 999 har de ni timer på å komme seg ut, og vi får aldri egentlig sjansen til å glemme det. I Virtue's Last Reward har de fortsatt litt tidspress på seg, men ikke i nærheten av like mye. I tillegg er det en del andre ting de glemmer for fort, som for eksempel: (stor spoiler!)

 

 

De finner en bombe som er kraftig nok til å sprenge en ti-etasjes bygning, og som i tillegg er merket med et 3-tall. Kan det bety at det er minst to bomber til av samme størrelse? Aner ikke, da de glemte hele bomben rimelig kjapt...

 

 

En annen ting jeg mislikte var selve slutten. Dette er nok bare en av mange mulige slutter, men likevel (igjen, STOR spoiler!!!!)

 

 

Alice og Quark er dødssyke, og de har bare nok medisin til å redde en av dem. Hvem velger de? "To be continued..." WTF? Jeg visste oppfølgeren er i utvikling allerede, men hallo! To be fuckings continued...!!! :wallbash::realmad:

 

 

Som sagt et meget bra spill som ikke helt når opp til 999, men det skal godt gjøres. Det er svært sjelden jeg gidder gå gjennom spill, og enda sjeldnere at jeg begynner på runde to. Denne gangen blir det nok rundte tre og fire. ;)

 

Edit: Når man snakker om slutten, ja... Det er nok ikke bare to eller tre vi snakker om her. Det er faktisk 24. :p

 

As I said before this game does have 24 different endings, most so vastly different from others that this game is not one you will want to complete just once. Each playthrough from start to finish should run you about 10 hours give or take a couple, but the occasional locked ending, or jumping back to previous events in the game to choose a different path can work that well into a 20 hour journey just to see your first ending.

 

http://www.8bitfix.com/content/review-zero-escape-volume-2-virtue-s-last-reward-playstation-vita-5844/

 

Aner ikke helt hva han drev på med, da det tok meg syv timer å nå den første slutten. Tyve timer er kanskje iltt i meste laget for en gjennomspilling. (eller jeg er et geni som klarte alle gåtene rimelig kjapt...) :p Men om vi sier fem timer i gjennomsnitt og man går for alle 24 sluttene blir det jo en del til sammen... :p

Endret av Lykketrolling
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...