Gå til innhold

CL-finale 2011: Barcelona - Man Utd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det eneste beviset de hadde var et bilde der man kanskje ser at Sergio sier mono(ape). UEFA inkalte også Marcelo til avhør og det han sa påvirket sikkert saken. Blir for dumt med disse likhet for loven... minus Barcelona innleggene.

 

Angående utestengelse for diving er jeg ening. Men UEFA fikk jo helt enormt mye kritikk når de utestenge Eduardo så de tæør vel ikke gjøre det igjen.

Endret av Teipball
Lenke til kommentar

Seff fikk Busquets lov til å spille finalen etter de undersøkte litt... så husket dem plutselig at det var jo bare media stunt at de så inn på det. Aldri i verden om han blir utestengt for det, selv om han klart gjorde noe rasistisk x2. Fitteklubb.

 

Forresten morsomt at han kalte ham for "mono" to ganger ETTER han startet opp med sin teateropplegg da; det ble jo "all in one" der og da. For en utrolig ekkel person, han er heldig som har fans i det hele tatt. :)

 

http://www.dagbladet.no/2011/05/16/sport/champions_league/fotball/fc_barcelona/sergio_busquets/16552701/

 

Herlig artikkel ja Erratum.

Endret av tc47
Lenke til kommentar

Man kan si hva man vil, men det der er helt sant. Busquets overspiller hver eneste gang han har muligheten å late som han er skadet, og kaller farget folk for "mono" og prøver å skjule på det. Blir tatt, UEFA ser inn på det men driter i det fordi han må jo få lov til å spille finalen. Si meg, om UEFA faktisk så inn på det og skulle gi han ban for det eller noe, hvorfor i helvete får han ikke noe nå? Hvorfor får han lov til å spille finalen når han nettopp i semi finalen kalte en person på live TV for mono? De vet han har gjort det, men han får ingenting. Rooney sa fucking what til kamera og det var headline stuff og 2 game ban i PL. Men her? Ingenting. Selv om det er 10 ganger verre og er man kan se klart at han har gjort det. Det betyr at UEFA aldri hadde tenkt å gi ham ban eller noe, men måtte bare late som de skulle se inn på det skikkelig. Media stunt. Barcelona-spiller kan drepe noen og det hadde blitt ignorert. Helt forbanna ekkelt.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...