Gå til innhold

Ditt mest angerfylte spillkjøp


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

1. World of Warcraft. Utallige timer som har gått til spille (pun intended) på å få meg 1337-gear til en rødhåret dverg. Kult det. Hadde det bare ikke gått på bekostning av skole. Droppet ut av universitet for å spille WoW, men mottok fortsatt studiestøtte. En kan si det ble litt ekstra i studielån etter det året. Forholdet med dama ble heller ikke mye bedre, samt jeg hadde et liv like sosialt som Death Valley.

 

Aiai, hehe. Deler denne opplevelsen med deg, uten damedelen, for som en gjennomført nerd har jeg aldri opplevd de myke former av kvinnekroppen :p

Lenke til kommentar

Mitt verste kjøp må være Far Cry 2. Det som ble beskrevet på baksiden av omslaget og det som faktisk var i spillet hadde ikke mye å gjøre med hverandre.

Jepp. Elendig spill og idiotiske mekanikker. En flause, rett og slett.

 

Legger til Empire:Total War, var kjedelig og langt ifra noe som falt i smak for meg.

 

Kan også legge til de sure pengene jeg har betalt for spill til fullpris på Steam som ikke har gitt meg så mye.

Lenke til kommentar

Tekken 6....

 

Elsket alle de andre spillene i rekken, så kom 6.

Ingen av karakterene var gode, de nye angrepene og comboene var ekle.

Blokkingen føltes bare feil. Lang loading (selv når spillet er lagret på ps3'en).

 

Så når det skal spilles tekken, blir det heller spilt T5-DR, enn T6

Lenke til kommentar

Det er sjelden jeg angrer på spillkjøp siden jeg gjør relativt god research før jeg kjøper noe så jeg vet at jeg kommer til å like det. Men ingen regel uten unntak. Need For Speed SHIFT må være noe av det dårligste jeg har spilt og angret bitter på det kjøpet. Fikk heldigvis solgt det til Gamestop etter noen dager og fikk en forholdsvis god pris tilbake for det.

Lenke til kommentar

Lener mot FarCry 2 her.. I utgangspunktet virket det som et spill som passer meg ypperlig, (Likte f.eks. 1'ern, selv om jeg vel egentlig aldri rundet det) men når jeg begynte å spille klarte jeg liksom ikke å komme inn i det eller kose meg noe med det. Det begynner å bli såpass lenge siden at det er vanskelig å forklare helt hvorfor. Etter et harddisk bytte følte jeg ikke for å installere det igjen, og sånn har det vært siden. Kjøpte det under et steam salg, så det var heldigvis ikke noe fullpris-kjøp..

Lenke til kommentar

Tja, hvor skal jeg begynne.

 

Kan jo slenge meg på Far Cry 2, jeg ga 599,- for det og siden har jeg brukt det som en unnskyldning. Kan jeg gi sekshundre spenn for Far Cray 2 kan jeg gi åttehundre spenn for samlerutgaver av andre spill. Det verste er at Far Cry 2 var ganske kult, det var bare så jævlig dårlig gameplay-messig.

 

Kjøpte også Soldier of Fortune 2 til PS 2 (riktignok brukt), og det fikk vel en total spilletid på kanskje 30 minutter? Rett og slett møl.

Lenke til kommentar

Må bli KOTOR 2 det. Har spilt igjennom det en gang, aldri mer! Bygge opp en karakter du må bekjempe etterpå. Geeeeez! Grafikken er horribel og historien like spennende som å se maling tørke. Et av de dårligste Star Wars spill noensinne. KOTOR 1 er et av de beste. Var ganske forøyd da jeg klarte å redde både Juhani og Bastila.

Lenke til kommentar

Spillet som har skuffet meg aller mest er GTA IV til PC.

 

Jeg hadde holdt meg unna konsollversjonene, grunnet mangel på konsoll og førstegangstjeneste, så man kan trygt si at jeg gledet meg hemningsløst til å endelig få spille det på PC. Men dessverre ga Dan Houser ansvaret for utvikling av PC-versjonen til en gjeng sjimpanser med lite budsjett og tid, som førte til at spillet ble elendig optimalisert, med skygger som var grufulle å se på. Jeg mistet all respekt og sympati for Rockstar Games den dagen.

 

Det skal sies at de har patchet det en del i ettertid, men jeg betaler ikke full pris for et spill som først fungerer optimalt 2 år senere.

 

Nå krysser jeg bare fingrene for at de porter Red Dead Redemption til PC som en liten kompensasjon. Jeg tviler, men det er lov å håpe.

Lenke til kommentar

Det må være Call of Duty: Black Ops til PC!

 

Makan til dritt spill. Det var kjekt den første uken før de patchet spillet og jeg kunne ikke spille det uten at det skulle krasje hver 5'te minutt siden november til februar!

 

Skal lete lenge etter et så uoptimisert spill som bruker 3 måender på fikses.

 

Civilization 5 har det ikke gått så mye tid i så jeg føler litt bitter på det kjøpet der ja...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...