Gå til innhold

Skyrim-tråden: hvor dragefødte møtes for å prate om løst og fast


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da jeg har fått meg ny maskin så benyttet jeg sjansen til å slette alt av mods (var blitt en 200 stk etterhvert:), og jobben med å finne og legge inn nye er igang. Det blir vel en evig work in progress men det er jo halve moroa. Når det kommer til valg av ENB`er så falt det på Sharp Shooter som sist men om det er andre som har noen andre anbefalinger så gi lyd.

 

Lastet forøvrig inn Falskaar her også, hørt mye bra om den så da har man vel sikkert brått en 20-30 timer til foran seg i Skyrim :)

Lenke til kommentar

Eh - er ikke det å bli vampyr bortimot hele vitsen med Dawnguard, da?

 

For meg var det heller Crossbows og nye missions, misliker å gå ut av karakteren om det så skulle være vampyrer eller varulv.

 

Kreves det mye av en maskin å kjøre slike ENB-er? :ermm:

 

Nei, for eks Sharpshooter krever knapt noen ekstra ressurser i det hele tatt faktisk. Det er først og fremst de mods som man kan øke til HD teksturer med helt opp til 4k som virkelig tar på, forståelig nok.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Menyer er ikke noe særlig på PC uten mods.

Absolutt minimum er i mine øyne:

Better Dialogue Controls
Better MessageBox Controls
SkyUI

De to første retter på hvordan Skyrim leser plasseringen til musepeker i samtaler og lignende. Når man bruker tastaturet i samtaler for å velge svar vil vanilla Skyrim overstyre valget hvis musepekeren står over et annet svaralternativ.
SkyUI endrer på alt av UI for å være bedre tilpasset PC. SkyUI krever SKSE for å fungere fullt ut.

-Deluze

Lenke til kommentar

Er noen fine bugs mot slutten av Falskaar:

Nettopp eid noen skurker og alle karakterene i questet hoier og sier "vi må forte oss til fiendens base"!

Deretter tusler de smilende nedover bakken without a care in the world. Jeg går bort til dem og da skriker en jeg kommer borti "I DONT HAVE TIME FOR THIS NOW!" og en annen en "HURRY!" for så å smile igjen.

De kom aldri i mål.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Det trur jeg på! må jo være mye enklere å manøvrere menyene og items med mus? Og muligehetene for grafikk da ofcourse, er jo endeløs på pc :)

Grafikken er hvertfall en helt annen verden, som du sier. Og når det i tillegg finnes... tusenvis av mods for å gjøre det enda lettere for øyet..

 

Det gjør bare den tredje gjennomkjøringen enda bedre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dragonborn er veldig bra, nesten en god, gammeldags expansion. Spørs om du ikke er litt i overkant mektig, dog. Gikk selv i land på Solstheim med rundt 20 + i level, og hadde en fin gammel utfordring.

 

Ja er nok litt Overpowered for den, men den er vel nogenlunde skalert for level? Håper på 10-20+ timer på den. har ca.90 timer på den karakteren jeg spiller nå, uten å ha gjordt noe etter første møtet med the greybeards på mainquesten ( syns mainquesten var litt kjedelig første gangen, så dropper den ved denne gjennomspillingen).

Lenke til kommentar

For å kunne starte Dragonborn-tillegget, må det dukke opp et par karer først, antar at spillet da bedømmer deg "akkurat innenfor" m.h.b. på tilstrekkelig level, hvis man må vente på at dette skal skje.

 

Nå vet ikke jeg hvilken level du er på nå, men spillet skalererer "relativt" lite, (i hvert fall sammenlignet m Oblivion), dvs formentlig maks + - fem. Det var vel det som ble sagt før spillet ble utgitt i hvert fall, noen som vet bedre får korrigere. Når det er sagt, finnes det jo garantert flere modder som helt sikkert fikser akkurat den biffen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...