Gå til innhold

Hva er det dårligste spillet DU har likt godt?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja, jeg likte Oblivion veldig godt. Fikk jevnt over gode anmeldelser, men det har blitt banket inn ettertrykkelig av resten av verden at spillet suger dritt og at man burde skamme seg over å spille det.

 

Edit: Ellers likte jeg diverse James Bond spill før, men da var jeg en kun en liten pjokk som syntes alle spill var morsomme.

Endret av Error
Lenke til kommentar

Jeg ser det nevnes mange gode spill som ligger rund 5-7 / 10. Ser ikke hvordan ett spill som får 6 eller 7 kan anses som dårlig. Man må vel under 5 for å si at det ble ansett som dårlig?

Jeg føler ikke at det er så mange spill som får dårligere enn 5, ikke som jeg har sett i hvert fall. Men hvis du ser hvor mange spill som får rundt 7-8 så kan man vel si at rundt 5 er dårligere enn vanlig i hvertfall.

Lenke til kommentar

Litt off-topic, men når var det Oblivion ble dårlig (ev."middels"), egentlig? Vet at en del Morrowind-fans osv mente enkelte ting i spillet tok en feil retning i forhold forgjengeren (f.eks. måten scaling ble gjort på tror jeg), men det har vel generelt vært et ekstremt populært spill. Hvis man ser på profesjonelle reviews har pc-versjonen en metascore på 94, kun seks titler har høyere score enn dette.

Lenke til kommentar

Oblivion var ikkje dårleg...berre veldig, veldig oppskrytt. Eg synest det var eit heilt greit, veldig stort og polert, men litt småkeisamt action-spel. Det har nok fått mykje juling i ettertid fordi der er ein ganske sterk kontrast mellom opphausinga i forkant samt skamrosen frå spelpressa, og kva mange rollespel-entusiastar synast om spelet. For å samanlikne med ei anna form for underhaldning: om kritikarane seier Transformers 2 er ein underhaldande film, vil nokon vere einige og andre ueinige, men det er greit nok. Om kritikarane nærmast samrøystes utropar Transformers 2 til den beste og viktigaste science fiction-filmen gjennom tidene, blir det nok meir bråk.

 

Kay

Lenke til kommentar

"klø seg i hodet"

 

Må vel være Anarchy Online,Civilization: Call to power og Delta Force Xtreme. Snakker da spill som ligger på karakter 6-7 og tidsbruken tilsvarer 9-10.

 

Nå anser jeg 6-7 å være dårlig siden det er minimalt med "high end budget games" som faktisk får disse karakterene.

Lenke til kommentar

Too Human.

 

Eg kan sjå at ein anmeldar med dårlig tid kan gi det lav karakter. Det tar ikkje skikkelig av før andre gjennomspeling, eller når man kjem seg over i multiplayer. Mangelen på tutorials gjorde vel at dybden i kontrollane var litt for godt skjult, og man dauer masse om man ikkje skjønner systemet med monster polarity. Det var så lite tilgivande at eg fekk assosiasjonar til første gang eg prøvde Everquest. Gode vibbar, altså. Spelet har eindel svakheiter, men det hindra meg ikkje i å bruke hundrevis av timar på det.

 

....no fekk eg lyst til å ta ei runde gjennom helheimen med bio-engineeren min.

Lenke til kommentar

Superman Returns og Resident Evil 5 er de eneste jeg kommer på i farta. Superman Returns var på ingen måter et bra spill, men jaggu var det morsomt! Å være så kraftig at byen får helse, mens du selv ikke får, sier litt om hvor enkelt spillet bør være. Mekanikkene skiftet i mellom latterlig gode flykontroller, fælfæl bakkekontroll og irriterende bosskamper, men å fly rundt og bryte lydmuren i et vannvittig stort landskap gjorde det hele verdt det. RE5 ble ikke slaktet av anmeldere, men det fikk mye dårligere karakterer enn det burde, i hverftall etter min mening. Jeg har ingen erfaring med andre RE-spill, men som et spill for seg selv var(og er) det innmari gøy. Pent, gode kontroller, coop og hauger av unlockables la opp til flere gjennomspillinger. Jeg tror det hadde gjort det mye bedre hos anmeldere uten RE-delen av navnet.

Lenke til kommentar

Hadde du spelt RE4, så hadde du kanskje forstått kritikken. RE5 er ein kopi av det forrige spelet, men med ei irriterande, hjelpelaus nepe som eter ammo og må ha beskjed om alt ho skal gjere. Kontrollane fungerer fantastisk på wii, på 360 er det berre ok. Eit greit spel liksom, og eg kjem sikkert til å ta den andre halvdelen av det ein dag eg kjeder meg skikkelig. :p

Lenke til kommentar

Husker Red Steel, lanseringsspill til Wii. Jeg kjøpte det billig fra et spilltrau, etter å ha lest utallige negative anmelelser, for å deretter nyte spillet en god del. Nå er det ikke sånn at jeg ikke kan se hvorfor mange ikke likte det (en god del bugs, sverdfektigen fungerte dårlig, lav framerate, overall cheesy historie og dialog), men jeg synes likevel gameplayet var særs underholdende, og innlevelsen var så høy at jeg reiste meg opp av stolen hver gang det ble fekting.

 

Musikken var noe helt for seg selv og, og hjalp veldig til det som jeg nevnte.

http://open.spotify.com/album/2ryC6HutEvyJcHEpqWke1t

Endret av Gormers
Lenke til kommentar

Kan være greit å skille mellom "dårlig" og "oppskrytt". De aller fleste spill som er oppskrytte er ikke dårlige, de bare gir inntrykk av å være noe større enn de faktisk er.

 

Jeg synes også Resident Evil 5 fikk litt laber mottagelse. Det hadde ikke skjedd noen stor utvikling siden RE4 men RE4 i Afrika fungerte bra. Det som er negativt er at man gikk helt bort fra den trykkende atmosfæren og psykologiske terroren som gjorde at RE1-3 hevet seg over massen av tredjepersonsskytere, men det skjedde allerede i RE4 og RE5 er egentlig ikke syndebukken der. Slik jeg ser det ble RE5 som det ble nettopp fordi folk likte RE4 så godt, hvis RE4 hadde blitt dårlig mottatt er jeg nesten sikker på at man ville gått tilbake til de tidligere spillene etter inspirasjon i stedet for å gå enda lenger i retning av et actionspill.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...