Jump to content

Patrick1991

Medlemmer
 • Content Count

  299
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Der det var triste greier, Mammakamel. Det ser jo ut som om han kjører på blank is hele tiden. La også merke til når han kom ut med to hjul på sanden uten at det påvirket bilen i det hele tatt. Jeg æ'kke noen form for realisme-nerd, men jeg prøvde det første Shift spillet, og det var helt latterlig rævva spør dere meg.
 2. Svært så mye sutring det skal være på Gamer forumet da? Jeg leste posten din, og kan forstå hvorfor du ikke liker spillet. Men det blir da ikke noe bedre om vi syter og klager over det? Og det der med å "hate" et spill? Er ikke det litt ekstremt? Det er ingen som tvinger dere til å spille, vel? Selv synes jeg Crysis 1 ble gørrkjedelig etter et par timer, og at Crysis 2 er et pent og underholdende spill med en forholdsvis god multiplayer del i motsetning til hype-bomber som Call of Duty serien. Men, for all del. Diskusjon er jo tross alt hele poenget med et forum. Tenkte bare jeg skulle dele tankene mine om denne saken. Carry on B)
 3. Fikk meg en god latter når jeg leste første innlegget til trådstarter. Thank you Dette begynner jo å ligne på CoD-fanboy oppførsel. At man rett og slett ikke tåler at noen misliker et spill man selv synes er et "mesterverk" eller hva du vil? Personlig synes jeg det er helt utrolig barnslig og dømme noen etter hva slags spill de liker, eller å irritere seg over at noen ikke liker det man selv liker generelt. Trådstarter får seg selv til å fremstå som en dust, og denne tråden burde stenges. Men for all del. Dere må bare kaste bort tiden deres på å diskutere dette.
 4. http://www.youtube.com/watch?v=Q2evIg-aYw8 Klarer ikke å slutte å høre på den der. Fantastisk låt, fra et fantastisk spill B) Edit: Spesielt delen som begynner på 4:00
 5. 1. SKYRIM 2. SKYRIM 3. SKYRIM Honorable mentions: SKYRIM, SKYRIM
 6. Kunne ikke vært mer enig. Personlig synes jeg class-oppsettet i Battlefield 2 var perfekt.
 7. Sjekk denna B) http://www.youtube.com/watch?v=VFZKtvHQSNY&tracker=False
 8. Der har du meg. Spill fulle av kjip dritt og feige/idiotiske strategier og våpen *HOST*Call of Duty*HOST* er spill som får meg noe så inni granskauen forbanna. Jeg klarte faktisk å knuse den forrige LCD skjermen min med knyttneven i sinne. Det skal en del til før jeg blir sinna. Men når det kommer, så er det helvete på jord foran PC'en Edit: Har forresten slutta å spille Call of Duty spill over lengre perioder i frykt for et hjerteinfarkt eller lignende
 9. Fantastiske nyheter! Serious Sam er en original og underholdende serie. Og de noenlunde humoristiske trekkene i dette hjernedøde skytespillet har sin sjarm B)
 10. Me three. Det originale Red Faction er et fantastisk spill, men etter det har det bare gått nedover <_<
 11. Ser bare ut som en dårlig ripoff spør du meg. Og den derre HD twisten de har lagt på det ser bare dumt ut. Folk burde prøve å finne på noe litt nytt og kreativt til en forandring. Noe Notch definitivt klarte med Minecraft.
 12. Tiberian Sun er fortsatt seriens beste etter min mening B)
 13. Krysser fingrer og tær... -for at det IKKE kommer til konsoll! Konsollifisering av spill som burde holdt seg til PC er en pest som ødelegger spill gameplay messig. <_<
 14. Ganske innlysende egentlig. AoE2 er jo (etter min mening) fortsatt det beste strategispillet som noen gang er laget. Skal mye til for å lage en verdig oppfølger.
×
×
 • Create New...