Gå til innhold

Piranha Bytes - Risen


Anbefalte innlegg

Jeg fikk nettopp mail fra nettbutikken som tilbyr spillet til digital nedlasting om at det var klart for å lastes ned, med aktiveringskode og hele pakka. Dessverre fungerer ikke nedlastingslenkene. Jeg regner med dette er fordi det fortsatt er rundt 5 timer til de egentlig skal være aktive, men siden jeg allikevel fikk notis om linkene på email lurer jeg på om noen av dere andre har klart å laste det ned på denne måten ennå?

 

Bestilte fra web-shoppen jeg og...27 Euro eller noe - ikke dårlig.

Men tok det lang tid før du (dere) mottok noen mail?

Ventet i 30min nå, uten å få mail...vet jeg er utålmodig, men men;)

 

Hvor kjøpte dere det?

 

Har ikke letet så mye rundt, den ene siden jeg fant solgte det til 45 euro og det blir for dyrt når det er nedlasting. D2D har det til 50$ men de selger bare til USA.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prøvde å få tak i spillet i dag, men det var lite å hente. Skjønner de jo godt siden det å la folk kjøpe spill før utgivelse er spillverdenens svar på salg av alkohol til mindreårige. Du var nok ganske heldig KayAU, men jeg skal få kjøpt det i morgen. Får nok uansett ikke spilt det før mandag i hvert fall så jeg prøver å unngå å lese andres erfaringer med spillet. Er så slitsomt å vente. :(

 

Forresten virker det som om bare Game gir ut spillet i morgen. De fleste andre butikker har utsatt det til den 7. Lurer på hvorfor Game får det til riktig tid.

 

Edit: Er det forresten bare å trykke på slett ordre i ordrehistorikken for avbestille fra Gamezone? Syntes det var litt for enkelt, men det burde vel være det når man ikke har fått varen ennå.

Endret av Nether
Lenke til kommentar

 

 

Forresten virker det som om bare Game gir ut spillet i morgen. De fleste andre butikker har utsatt det til den 7. Lurer på hvorfor Game får det til riktig tid.

 

Forhåndsbestile min kopi i en lokal Gamestop butikk tidligere i uken, var innom tidligere idag for å prøve å luske til meg en kopi. Det gikk ikke, men ifølge kisen bak disken var spillet fortsatt klar til release imorgen.

 

Har en lei følelse av at han har feil men.. <_<

Lenke til kommentar

Heavy chapter 2 spoiler advarsel.

 

Kanskje ikke fullt så mye om historien, men posten handler om npc`er generelt i kapittel 2 og kan derfør virke særs ødeleggende for dere som enda ikke har fått spillet i hendene.

 

Jeg ville latt være å lese og utforske denne fantastiske verdenen på egenhånd, uvitende om hvilke eventyr som venter!

 

 

Det virker på meg som har valgt The Don at de mange karaktèrene i Monastery og Harbor City eksluderer meg fra å få innsikt i deres finurlige personlighet og intrikate dialoger fullstendig etter at man har valgt en camp. Det kan godt hende dette var tilfelle i Gothic også, men jeg blir virkelig fryst ut i Monastery, mens jeg i Harbor City igrunnen questet litt for begge sider samtidig (Passet på å gjøre samtlige For The Don! jeg kom over)... På grunn av dette virker Monastery veldig dødt for meg nå, men- Alt driten som the Dons folk har snakket om the Monastery gjør jo at jeg misliker dem, eller, det er meningen at jeg som spiller skal det- derfor gjør jeg det.. Allikevel, det var jo nettopp karakterene som gjør questingen interessant.

 

Hvordan kan jeg glemme smeden i the Dons camp?

 

Kjempekar :-)

 

Endret av Clakz
Lenke til kommentar

Må si meg enig med Rider of Reason. Selv om det sikkert blir bra på x360 er slike spill best på pc. Jeg avbestilte min ordre på Dragon Age som jeg hadde på x360 og bestilte det heller på pc på grunn av at slike spill synes jeg er best på pc.

 

Edit: Kan jo si at du får nok bedre grafikk hvis du har en god pc, det er lettere å navigere seg i menyene med en mus enn en spake. Dessuten tar det mindre tid å snu seg hvis du f.eks får flere fiender på deg, noe som kan være forskjell på om du vinner eller taper kampen.

Endret av nouse4aname
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9812374

Har funket fint tidligere ganger jeg har bestilt fra nexway, også med tidlig downloading.

 

Forumet funker helt fint for meg.

Endret av Slettet+9812374
Lenke til kommentar

Det er i det minste betryggende at du har handlet hos dem før og sett at det har pleid å fungere. Var mest bekymret fordi websiden deres er ganske amatørmessig satt opp og mangler mye av det mest elementære man forventer av informasjon ved nettkjøp. Tok allikevel sjansen for å se hvordan det ville gå.

 

Har satt opp VNC til hjemmePCen så jeg kan sette igang nedlastingen fra jobb i dag når ting kommer på plass. ;)

Lenke til kommentar

Jeg er også blant de som bestilte fra risen.nexway.com, og jeg har de samme problemene - nedlastingslenken virker bare ikke.

 

Imidlertid:

Deepsilver har en generell nettbutikk, http://deepsilveruk.nexway.com, som sannsynligvis må være koblet mot risen-siden vi har bestilt fra. Så det jeg foreløpig har gjort, er å prøve samme informasjon fra nedlastingslenken jeg fikk tilsendt, men jeg har byttet ut starten på adressen (http://risen.nexway.com) med http://deepsilveruk.nexway.com

 

Da kom jeg rett inn og kunne begynne å laste ned filene.

 

Jeg har ikke fått ned alle filene ennå, men det går raskt - det stanger i taket på 1,5MB/s-grensen min. Jeg kan evt. oppdatere med suksess eller fiasko når jeg har fått alle filene og har prøvd å installere.

 

Hvis du har bestilt EU-versjonen, er det mulig du må benytte deepsilvereu.nexway.com i stedet.

Endret av Albie
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...