Jump to content

MrDolce

Medlemmer
 • Content Count

  259
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)
 1. Kan hende det lå noen papirer med når jeg fikk telefonen, husker ikke. Jeg har uansett sendt mail til butikken en 4 ganger og bedt om både kansellering av de to ekstra artiklene da jeg har kjøpt de lokalt her i byen istedetfor, samt purret. Jeg var ordentlig hyggelig på de første to mailene, men endret tonen etter noen ukers venting på svar... Fatter ikke hva slags supportavdeling det er som ikke svarer kundene sine, slik oppførsel som dette gjør jo at man aldri benytter butikken igjen og er den sikre død for enhver bedrift etter en viss tid.
 2. Hmmm nei, nå spiller jeg Gothic 3 på GTX 275`et og jeg merker ikke mer problemer enn hva som er normalt i det spillet. Det funker rett og slett feilfritt i den andre maskinen. Edit: Det som bekymrer meg though er at jeg var rask til å skrive epost til Amentio for noen dager siden, hvor jeg har kjøpt det, og de har enda ikke svart Skal aldri handle noe mer der. Edit 2: Kan det være gode gamle IRQ feil? Jeg vet at dette ikke "skal skje lenger" men når jeg dro ut både lydkortet og 480`et så bootet maskinen først en gang uten bilde, så bootet den finfint på kun 275`et to ganger. Med en gang jeg satte i 480`et igjen (ikke lydkortet) så var det slutt på moroa... Edit 3: Testet i dybden for IRQ feil og førte skjema over alle boots, men fant ingen mønster som kan peke på konflikter med andre komponenter. Det jeg derimot fant ut til slutt var at for hver gang maskinen hadde stått av og kjølt seg ned mens jeg var inne i maskinen og skrudde, så ville ikke GTX 275 boote etterpå. Jeg må boote, slå den av og umiddelbart slå den på igjen, da vil GTX 275 være med. Nå kjølte jeg den ned en stund og prøvde å slå det på 2 ganger, men uten at det hjalp selv med hurtigstartteknikken jeg fant ut. Så jeg startet opp og spilte litt 3D spill på GTX 480 som vi alle vet er en varmeovn... Og varmet opp 275`et slik, startet opp innen 1 sek etter at den hadde slått seg av og voila, GTX 275 er med på leken som anslått. Så da tror jeg at jeg vil konkludere med at HP Hovedkortet i eldstesønnens maskin (som er ett simpelt drittkort fra en eldre bedriftsavtalemaskin...) ikke feilsøker GTX 275`et mens mitt Asus kort gjør det, og reagerer på det da kortet viser tidlige tegn på loddepunktfeil, men at det ikke er alvorlig nok enda til at det har dødd helt ut. RMA time?
 3. Haha, ja, får nå endelig håpe de har brukervennligheten på plass.
 4. Ok, skal sjekke det i morgen, men jeg har jo fått det til å fungere og da kjørte jeg det varmt (480: 85c. 275: 65c) og tok bare en kjapp boot, og vips, borte.
 5. Det har vært i daglig bruk som spillskjermkort frem til i dag, i en annen maskin i huset. Fikk det nye ATI 5 serie kortet til stuemaskinen idag så jeg byttet om på 3D kortene og tok 275`et som PhysX i min. Har laget en post på Asus forumene nå, men ikke fått noe svar. Satte inn igjen 480`n med 275 som sidekick og den booter som normalt, men uten 275... Prøver å lese i manualen til Asus nå om det er noen settings jeg kan override. Edit: Kan legge til at når kortet faktisk fungerte den ene gangen, så gikk vifta på 100% frem til Windows lastet, da throttlet den ned til idle hastighet... Kan det ha noe med Plug & Play features til Windows og Bios å gjøre? Edit 2: Jeg bad bios om å drite i kortet og la Win7 ta seg av det, og det fungerer nå. Jeg vet ikke hvor stabilt dette er, men jeg kan ihvertfall velge kortet som PhysX. Det eneste som mangler nå er at Mafia 2 demoen faktisk fungerer Er det ikke det ene problemet så er det det andre... "PhysX SDK not initialized. PhysX System Software will be installed" Så avslutter launcheren seg. Edit 3: Jeg fikk til PhysX ved å avinnstallere forrige versjon og legge inn Nvidias nye, oppdaterte versjon. Kjørte rundt 10 benchmarks med Mafia 2 og er igrunnen litt skuffet over PhysX ytelsen. 10 FPS mer ved å bruke GTX 275 dedicated heller enn å bare kjøre PhysX på GTX 480... Spørs om det er verdt det ekstra strømforbruket. Men, gleden skal være kortvarig og så fort jeg slo av maskinen, for så å slå den på igjen var GTX 275`et tilbake på 100% vifte og hverken bios eller windows vil nå vite av det... Blir litt oppgitt
 6. Noen andre gode klassiske forslag da? Noe må vel fungere... Men hva...
 7. Skal jeg dra ut strømkablene til harddisker, cpu og andre ting? Jeg flyttet maskinen tilbake til arbeidsbenken, dro ut strøm, tcpip og skjerm, byttet om skjermkortene, lot cmos jumperen stå på mens jeg var nede på toalettet en tur, flyttet den tilbake og skrudde på. Ikke noe skjermbilde, vifta går på 100%
 8. YES! Funker nå *pakke sammen og sette maskinen opp på kontoret for å teste physx* Edit: Nei, nei, det fungerer selvsagt ikke lenger når jeg kobler den opp under skrivebordet igjen... Nå er jeg tom for forslag :S Forstår det ikke, den fungerte nå nettopp, kunne velge GTX 275 som PhysX etter bios oppdateringen og kortet slutte å kjøre 100% på vifta.. Tilbake til start igjen nå.
 9. Holder på med bios oppdatering nå, kommer tilbake med info etter å ha prøvd dette. Skal også resette clocken på CPU, og se om det hjelper. Edit: Får ikke oppdatert BIOS. Asus Update rapporterer noe med flash og restart your OS Asus EZ Flash 2 gir meg "error while erasing blocks". Edit 2: Bios oppdaterer nå. Måtte rename biosfila fra Asus sitt nettsted til ett navn under 8 tegn.rom (eller hva det nå er native dos maks er.)
 10. Nå begynner jeg å bli mektig irritert. Kortet booter perfekt på den gamle maskinen, så det er min maskin det er en konflikt med, da Asus P6T Deluxe V2 nekter å oppdage GTX 275 når jeg setter det i... :O Noen som har vært borti noe lignende? Jeg har aldri hørt om maken så jeg setter meget stor pris på hjelp
 11. Da har jeg testet skjermkortet i PCI-E 1 og der virker det heller ikke. Testet også med forskjellige strømkabler. Står og spinner på 100%, men det kommer ingen lyder fra HK, vil bare ikke boote eller vise noe skjermbilde. Statisk elektrisitet?
 12. Jeg har installert ett GTX 275 som Physx kort nå, i tillegg til storebror GTX 480, og maskinen finner ikke GTX 275 kortet. Vifta går i tillegg for fullt på det. Har tatt det ut, satt det inn igjen, sjekket strømkablene og klødd meg litt i hodet... Har også installert de siste driverne på ny igjen, men kortet viser ikke i device manager. Jeg har Corsair 1000HX, i7 920 oc` 3,5ghz, 12gb ram og Asus P6T deluxe v2. Er det noen spesielle bios settinger som trengs å settes opp eller er hovedkortet mitt gåent? :\
 13. Har du sendt en offisiell klage på delene dine? Det lønner seg å sette igang klageapparatet raskt, får du en dom her er det likestilt med en rettsdom og Netshop har bare med å innfinne seg i den.
×
×
 • Create New...