Jump to content

MrDolce

Medlemmer
 • Content Count

  259
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MrDolce

 1. Kan hende det lå noen papirer med når jeg fikk telefonen, husker ikke. Jeg har uansett sendt mail til butikken en 4 ganger og bedt om både kansellering av de to ekstra artiklene da jeg har kjøpt de lokalt her i byen istedetfor, samt purret. Jeg var ordentlig hyggelig på de første to mailene, men endret tonen etter noen ukers venting på svar... Fatter ikke hva slags supportavdeling det er som ikke svarer kundene sine, slik oppførsel som dette gjør jo at man aldri benytter butikken igjen og er den sikre død for enhver bedrift etter en viss tid.
 2. Hmmm nei, nå spiller jeg Gothic 3 på GTX 275`et og jeg merker ikke mer problemer enn hva som er normalt i det spillet. Det funker rett og slett feilfritt i den andre maskinen. Edit: Det som bekymrer meg though er at jeg var rask til å skrive epost til Amentio for noen dager siden, hvor jeg har kjøpt det, og de har enda ikke svart Skal aldri handle noe mer der. Edit 2: Kan det være gode gamle IRQ feil? Jeg vet at dette ikke "skal skje lenger" men når jeg dro ut både lydkortet og 480`et så bootet maskinen først en gang uten bilde, så bootet den finfint på kun 275`et to ganger. Med en gang jeg satte i 480`et igjen (ikke lydkortet) så var det slutt på moroa... Edit 3: Testet i dybden for IRQ feil og førte skjema over alle boots, men fant ingen mønster som kan peke på konflikter med andre komponenter. Det jeg derimot fant ut til slutt var at for hver gang maskinen hadde stått av og kjølt seg ned mens jeg var inne i maskinen og skrudde, så ville ikke GTX 275 boote etterpå. Jeg må boote, slå den av og umiddelbart slå den på igjen, da vil GTX 275 være med. Nå kjølte jeg den ned en stund og prøvde å slå det på 2 ganger, men uten at det hjalp selv med hurtigstartteknikken jeg fant ut. Så jeg startet opp og spilte litt 3D spill på GTX 480 som vi alle vet er en varmeovn... Og varmet opp 275`et slik, startet opp innen 1 sek etter at den hadde slått seg av og voila, GTX 275 er med på leken som anslått. Så da tror jeg at jeg vil konkludere med at HP Hovedkortet i eldstesønnens maskin (som er ett simpelt drittkort fra en eldre bedriftsavtalemaskin...) ikke feilsøker GTX 275`et mens mitt Asus kort gjør det, og reagerer på det da kortet viser tidlige tegn på loddepunktfeil, men at det ikke er alvorlig nok enda til at det har dødd helt ut. RMA time?
 3. Haha, ja, får nå endelig håpe de har brukervennligheten på plass.
 4. Ok, skal sjekke det i morgen, men jeg har jo fått det til å fungere og da kjørte jeg det varmt (480: 85c. 275: 65c) og tok bare en kjapp boot, og vips, borte.
 5. Det har vært i daglig bruk som spillskjermkort frem til i dag, i en annen maskin i huset. Fikk det nye ATI 5 serie kortet til stuemaskinen idag så jeg byttet om på 3D kortene og tok 275`et som PhysX i min. Har laget en post på Asus forumene nå, men ikke fått noe svar. Satte inn igjen 480`n med 275 som sidekick og den booter som normalt, men uten 275... Prøver å lese i manualen til Asus nå om det er noen settings jeg kan override. Edit: Kan legge til at når kortet faktisk fungerte den ene gangen, så gikk vifta på 100% frem til Windows lastet, da throttlet den ned til idle hastighet... Kan det ha noe med Plug & Play features til Windows og Bios å gjøre? Edit 2: Jeg bad bios om å drite i kortet og la Win7 ta seg av det, og det fungerer nå. Jeg vet ikke hvor stabilt dette er, men jeg kan ihvertfall velge kortet som PhysX. Det eneste som mangler nå er at Mafia 2 demoen faktisk fungerer Er det ikke det ene problemet så er det det andre... "PhysX SDK not initialized. PhysX System Software will be installed" Så avslutter launcheren seg. Edit 3: Jeg fikk til PhysX ved å avinnstallere forrige versjon og legge inn Nvidias nye, oppdaterte versjon. Kjørte rundt 10 benchmarks med Mafia 2 og er igrunnen litt skuffet over PhysX ytelsen. 10 FPS mer ved å bruke GTX 275 dedicated heller enn å bare kjøre PhysX på GTX 480... Spørs om det er verdt det ekstra strømforbruket. Men, gleden skal være kortvarig og så fort jeg slo av maskinen, for så å slå den på igjen var GTX 275`et tilbake på 100% vifte og hverken bios eller windows vil nå vite av det... Blir litt oppgitt
 6. Noen andre gode klassiske forslag da? Noe må vel fungere... Men hva...
 7. Skal jeg dra ut strømkablene til harddisker, cpu og andre ting? Jeg flyttet maskinen tilbake til arbeidsbenken, dro ut strøm, tcpip og skjerm, byttet om skjermkortene, lot cmos jumperen stå på mens jeg var nede på toalettet en tur, flyttet den tilbake og skrudde på. Ikke noe skjermbilde, vifta går på 100%
 8. YES! Funker nå *pakke sammen og sette maskinen opp på kontoret for å teste physx* Edit: Nei, nei, det fungerer selvsagt ikke lenger når jeg kobler den opp under skrivebordet igjen... Nå er jeg tom for forslag :S Forstår det ikke, den fungerte nå nettopp, kunne velge GTX 275 som PhysX etter bios oppdateringen og kortet slutte å kjøre 100% på vifta.. Tilbake til start igjen nå.
 9. Holder på med bios oppdatering nå, kommer tilbake med info etter å ha prøvd dette. Skal også resette clocken på CPU, og se om det hjelper. Edit: Får ikke oppdatert BIOS. Asus Update rapporterer noe med flash og restart your OS Asus EZ Flash 2 gir meg "error while erasing blocks". Edit 2: Bios oppdaterer nå. Måtte rename biosfila fra Asus sitt nettsted til ett navn under 8 tegn.rom (eller hva det nå er native dos maks er.)
 10. Nå begynner jeg å bli mektig irritert. Kortet booter perfekt på den gamle maskinen, så det er min maskin det er en konflikt med, da Asus P6T Deluxe V2 nekter å oppdage GTX 275 når jeg setter det i... :O Noen som har vært borti noe lignende? Jeg har aldri hørt om maken så jeg setter meget stor pris på hjelp
 11. Da har jeg testet skjermkortet i PCI-E 1 og der virker det heller ikke. Testet også med forskjellige strømkabler. Står og spinner på 100%, men det kommer ingen lyder fra HK, vil bare ikke boote eller vise noe skjermbilde. Statisk elektrisitet?
 12. Jeg har installert ett GTX 275 som Physx kort nå, i tillegg til storebror GTX 480, og maskinen finner ikke GTX 275 kortet. Vifta går i tillegg for fullt på det. Har tatt det ut, satt det inn igjen, sjekket strømkablene og klødd meg litt i hodet... Har også installert de siste driverne på ny igjen, men kortet viser ikke i device manager. Jeg har Corsair 1000HX, i7 920 oc` 3,5ghz, 12gb ram og Asus P6T deluxe v2. Er det noen spesielle bios settinger som trengs å settes opp eller er hovedkortet mitt gåent? :\
 13. Har du sendt en offisiell klage på delene dine? Det lønner seg å sette igang klageapparatet raskt, får du en dom her er det likestilt med en rettsdom og Netshop har bare med å innfinne seg i den.
 14. For de som ikke fikk med seg 5770 kortet så er det til normalpris 990 hos Pixmania. http://www.pixmania.com/no/no/4771707/art/asus/radeon-hd-5770-512-mb-gdd.html?srcid=1911&Partenaire=Prisguide&CodePromo=oui
 15. Fair enough, men jeg synes likevel dere kunne dumpet ut på gammel maskinvare for entusiaster som oss, det er jo tross alt vi som alltid kjøper det nyeste og beste og tester det ut med en gang det kommer på markedet, og er dyrest... Kjøpte meg ett 5770 istedetfor, så får jeg omrokkere litt på skjermkortene i huset så får jeg eldstemanns GTX 275 til PhysX uten at han mister performance i sin med HD 4890`et fra stuepc`n. En ting Bjorge, jeg har bestilt 2 22" skjermer hos dere, og en pakke til med skjermkort og 2 headset, er det mulig å få kommunsiert med lageret til å sende alt i èn forsendelse eller blir pakken da for stor?
 16. Ja bortsett fra en skjerm ser det ut som ett deprimerende salg. Få ut de gamle Nvidia kortene Netshop, jeg vil ha ett physx kort! (Og det uten å betale mer for enn nyeste generasjon DX11 kort! (GTX 285 vs GTX 460....))
 17. Se der ja! 161kr i frakt når jeg slettet ordren og bestilte på ny. Tusen takk N.N.! Der sparte du meg 400kr gitt Edit1: På kvitteringen etter endt betaling er frakten oppgitt til 129,-
 18. Si ifra om du får en høyere frakt kjapt da, jeg slettet ordren og tenkte å prøve andre alternativer \ leke litt.
 19. Sjekket med den lokale sjappa, og på prisguide, selv med frakten blir skjermene billigere enn andre alternativer så jeg bestilte 2 stykker. Men må innrømme at jeg kikket stygt på Netshop sin logo når jeg så fraktprisen på 2 stykker.... Hva med å stappe de oppi èn stor eske og sende som ett kolli da Netshop? ?? 555,- for meg.
 20. Og legg gjerne ved forrige generasjons grafikkkort til en slikk og ingenting i samme slengen. Jeg kunne hatt behov for ett PhysX kort om prisen var grei nok, hvis ikke... (Ser dere har 2 stk. 8800 GTX priset til 4700 f.eks.) GTX 460 er også priset langt under GTX 285... Kanskje jeg kjøper ett GTX 460 om prisen er rett, da kan jeg bytte ut skjermkortet til eldstemann og ta hans 275 som physx kort :] Gamle skjermkort eller GTX 460, egentlig ett fett men få de på tilbud Netshop! Jeg skal ha en skjerm også hos dere, i så fall.
 21. Selvfølgelig, men slik vil det alltid være. Selv ikke med en prima returavdeling vil nettkjøp alltid svare seg kontra fysisk kjøp i butikk hvor man kanskje kan få tildelt en ny vare umiddelbart.
 22. Litt reklame for NetShop sin flott retur avdeling? Reklamasjonsretten dekker oss som kunder, salg eller ikke, om varene vil feile i etterkant. Det skal ikke koste deg en krone, så enkelt er det. :-)
 23. OCZ 50 GB SSD PCI-E 4x MLC Focusing on both performance and affordability for consumers, the RevoDrive PCI-Express SSD is designed to accommodate a wide range of computing environments beyond everyday use to video-editing and other multi-media creation and management applications. før: 1995,- 1650,- inkl. mva Lian Li PC-P50BSCAND ANBEFALES! Lian Li PC-P50BSCAND er det tredje kabinettet fra Lian Li vi har modifisert til å passe krevende nordeuropeiske brukere. I dette kompakte kabinettet kombineres design og brukervennelighet på en slik måte som bare en produsent med over 20 års erfaring med klasseledende all-aluminium kabinetter kan. før: 1350,- 1095,- inkl. mva Pioneer S-W90S subwoofer Denne firkantede aktive subwooferen på 85 W har en enkel design med rene linjer. Kabinett og fot er i matt svart med frontpanel og fire føtter i ABS og sølv. før: 1495,- 995,- inkl. mva Kjøleskap, "Silver Retro", 230VAC/1 Lunkent mineralvann smaker ikke spesielt godt så vi mistenker dette kjøleskapet vil bli å finne på mange LAN parties - vakrere LANskap har du nok neppe sett. Amerikanske kjøleskap fra mellomkrigsårene har vært inspirasjonskilde for denne retro-modellen. Kjølingen besørges av et termoelektisk element (ingen kjølegass). Ved hjelp av en bryter kan kjøleskapet bli varmeskap. Kjøleskapet er laget av miljøvennelige materialer. Det leveres med to ledninger, en med sigarettennerkontakt for tilkobling til 12V og en med nettkontakt for tilkobling til 230V. Kjølekapasitet: 20-25°C under omgivelsestemperatur. Varmekapasitet: Max. 65°C (termostatregulert). før: 495,- 295 Microsoft Office Home and Student Microsoft Office Home and Student 2007 er den uunnværlige kontorprogramvareserien som hjemmebrukere kan bruke for raskt og enkelt å lage flotte dokumenter, regneark og presentasjoner. før: 795,- 695,- inkl. mva Logitech B750 Trådløst headsett Du kan gjøre flere ting samtidig, med en 2,4 GHz trådløs forbindelse som fungerer opptil 10 meter fra datamaskinen. Oppsettet er enkelt. Du trenger ikke å styre med programvare eller oppretting av forbindelse. Alt du trenger å gjøre, er å sette i usb-mottakeren. før: 740,- 450,- inkl. mva 50" Panasonic TX-P50X20E Plasma TV Få større filmopplevelser med HD-klar 50" plasma TV fra Panasonic. Dette er "storebroren" til TX-P42X10 som i februar 2010 ble testvinner på NRK ! TV-en gir krystallklare bilder og kan anbefales ! før: 6495,- 5895,- inkl. mva Miditower, "Neon Light Black" Digitalt termometer i front med rød og blå LED's. 2 stk. 80x80mm vifter medfølger. Viftehastigheten kan reduseres med Turbo knappen før: 395,- 195,- inkl. mva
×
×
 • Create New...