Gå til innhold

Red Dead Redemption: Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

merke nå nettop at jeg har skrevet feil adresse på kontakt informasjon og fakturaen :(

var en feil på adressen: står en A istedet for E :( Eljøp har jo sendt den og :( men telefonnummeret er riktig og postnummer, tror du det har noe å si? eller må jeg ringe elkjøp?

 

det kan kanskje være et lite problem men vis de ikke finner adressa så sender de det sikker til nermeste postkontor når post nummere er riktig.

Endret av Rao91
Lenke til kommentar

Hei Richard,

 

Takk for din henvendelse.

 

De første som bestilte skal få det til release. Men de som har bestilt de siste dagene kommer til å få det i midten av neste uke er det sagt av våre leverandører.

 

Søren også hvorfor bestilte jeg det ikke lenge føre isteden :(

Endret av Rao91
Lenke til kommentar

Ja, da blir det vell at jeg kjøper det på gamestop i morgen vis de har fått det inn -.- Hvorfor kunne ikke bare cdon vært snille mot meg at dem pressa meg litt lenger fram at jeg fikk det på releasdagen også, jeg som har vært en så god kunde hos dem å har brukt opp noen tusen lapper på det stedte :(

Endret av Rao91
Lenke til kommentar

Jeg tenker å stikke ned på elkjøp i morgen for å skaffe meg spillet, kan jeg få limited edition hvis jeg kjøper det på dagen det kommer ut i butikken, eller er det bare når man forhåndsbestiller?

 

 

Så sant de har noe på lager så skal du kunne kjøpe det. Limited Edition er ikke noe pre-order only, sist jeg sjekka, det er bare en pakke som det blir produsert litt mindre av enn standard utgaven, om jeg ikke tar helt feil.

Endret av Nitrius
Lenke til kommentar

Har vært ute i Trondheim Sentrum i dag og hørt med butikkene om de får inn spillet i morgen, og her er svarene jeg fikk:

 

Gamestop: PGA streiken så har de ikke fått tilsendt spillet. Men sjefen for Gamestop Trondheim er i Oslo nå og får kanskje med seg noen kopier til de som har forhåndsbestillt spillet. Det var 50/50 sjanse, jeg skal i alle fall ned 09:00 i morgen og sjekke så skal jeg heller gi beskjed om de har fått det inn.

 

Spaceworld: De sa de skulle få inn til release.

 

Game: PS3 versjonen var utsolgt pga forhåndsbestilling. Hørte ikke noe om 360 versjonen, men rekner vell med at de sikkert har noen kopier til overs dersom han ikke nevnte noe. Han sa også at det var noen PS3 versjoner til overs på platekompaniet som ikke var forhåndsbestillt så jeg gjikk ikke bort dit og sjekket. Rekner med at platekompaniet har 360 versjonen inne til release så sant de har ps3 versjonen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...