Gå til innhold

Red Dead Redemption: Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Red Dead Redemption

Red-Dead-Redemption-1.jpg

Kort informasjon:

 

Red Dead Redemption, tidligere med prosjektnavnet "Old West Project", er Rockstars andre tolkning av den ville vesten. Spillet er på ingen måter oppfølgeren til spillet Red Dead Revoler, men et nytt western spill helt strippet for Red Dead Revolvers historie.

 

Spillet ble offisielt annonsert 4. Februar 2009. Spillet vil bli utgitt i første halvdel av Take-Twos finansår 2010 som er mellom November 2009 og April 2010. Spillet blir produsert av Rockstar studioet " Rockstar San Diego".

 

Spillet går inn i sjangerne: Third-person shooter, sandbox og action-adventure, og er under utvikling for Xbox 360 og Playstation 3

 

Historie og informasjon rundt spillet:

 

Spillet er satt til året 1908 og fokuserer rundt en tidligere fredløs, John Marston, som er sendt over den urolige amerikanske grensen for å hjelpe til med å oppretteholde rettsikkerhet. Spillet vil benytte seg av en åpen verden, slik som i spillet Grand Theft Auto, med sandbox- miljøer og free-roaming. Omgivelsene vil omfatte tettsteder, prærier og fjell. Realistiske hester med realistisk fysikk er en viktig del av spillets transport, og det vil være over 40 forskjellige dyrearter som man kan jakte på. I tillegg er det realistisk vær endringer inkludert årstider og evnen til å sitte på tog for å nå bestemte steder i spillet.

 

Utvikling:

 

Spillet ble for første gang vist frem på en Sony- konferanse for utvalgte personer i 2005.

 

Spillet ble for første gang vist offentlig den 4. februar 2009. Spillet vil bruke Rockstar Advanced Game Engine (RAGE), en motor som også ble brukt i spillet Grand Theft Auto IV og Rockstar San Diego's egen motor som ble brukt i Midnight Club: Los Angeles. I tillegg vil NaturalMotion's euphoria animasjons motor bli brukt.

 

Trailere:

 

Skjul

Skjermbilder:

 

Skjul
red-dead-redemption-game.jpg

red_dead_redemption.jpg

red_dead_redemption.jpg

site_red-dead-redemption-ss-1.jpg

2567401839.jpg

Red_Dead_Redemption.jpg

 

N.B!

Mer info med lenker, informasjon rundt spillet og skjermbilder vil bli lagt til.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 måneder senere...

Er det andre enn meg som gleder seg sykt til RDR? Hvis det blir som GTA IV i Western-Stil så blir det jo helt konge!!! :thumbup:

Bare de har slik free-roam slik at du kan rane banker, stjele hester, stoppe tog osv når man kjeder seg kommer dette spillet til å slå virkelig ann!

Her kan det postes info, bilder og trailers. Ser virkelig fram til dette :thumbup:

 

post-57-1099648176_thumb.jpg

Endret av The Minion
Lenke til kommentar

Den nye traileren er fantastisk:) Forventer intet annet enn en type Gta i ville vesten, som ikke kan bli annet enn bra. Men en ting jeg må bemerke meg i et hver eneste western spill som eksiterer så ender man som oftest opp sør med meksikanere, som er helt greit det. Men det skjer en smule for ofte, ser slik ut her også. Eneste jeg kan komme på der det ikke skjer er vel Gun!:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...