Gå til innhold

Neste Zelda krever MotionPlus


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hmm. Eg veit ikkje heilt. Nytt Zelda er sjølvsagt digg, og at dei nytter MotionPlus betyr vel at det blir crazy sverdsvinge-action... men eg har ikkje så mykje pengar til å bruke på tilbehør i hytt og pine.

Forhåpentlegvis kjem det ein eller anna deal med "Wii Sports Resort + MotionPlus"...

Men visst MotionPlus faktisk følgjer med Zelda er eg solgt!

Endret av Zaph
Lenke til kommentar

Kan ikke si om dette er en bra eller dårlig ting, før man får sett litt gameplay fra spillet, men akkurat nå synes jeg ikke at det høres noe særlig bra ut. I Twilight Princess var det greit at man bare trengte å riste litt på kontrolleren for å få Link til å slå, men med motion plus blir det vel en god del veiving og risting på tryllestaven.

Lenke til kommentar

Kan aldri tenke meg at Nintendo overdriver bruken av kontrolleren. M+ blir nok brukt for å sikte bedre med buen og boomerangen tipper jeg. Kanskje noe fiske-minspill og styre et aller annet vesen du kanskje får sitte på. Ikke noe vill fekting i luften slik som mange 3parts-utviklere desverre gjør. Satser på at M+ blir inkludert i en pakke sammen med Zelda. Og at kanskje elkjøp slår på stortrommen å selger det billig.

Endret av nouse4aname
Lenke til kommentar

Nintendo er vel det firmaet som ikke implementerer waggle og andre wii-mote bevegelser i sine største spill, hvis dem ikke er 100% sikker at dem virker skikkelig. I så fall inkluderer de en alternativ styringsmetode. Får bare håpe at spillet virkelig blir bra, for oss såkalte "hardcore" spillere. Vi kan vel forvente at spillet vil bli drastisk annerledes i oppsett og gameplay fra hva dem har sagt, i forhold til eldre spill i serien.

Endret av Gormers
Lenke til kommentar

MotionPlus burde være et krav for å kunne spille spillet. Kontrollsystemet for sverdfektingen i Twilight Princess var ikke særlig engasjerende.

 

Det vi vet så langt:

-Lignende grafikkstil som i Twilight Princess(concept art fra E309)

-Spillet vil mest sannsynlig støtte MotionPlus

-Spillet skal skille seg ut fra de tidligere spillene i serien.

-Miyamoto ønsker å gi det ut i 2010, men det vil kanskje bli utsatt til 2011 pga Metroid: Other M og Super Mario Galaxy 2.

 

Sounds good to me. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...