Gå til innhold

Rollespill til xbox 360


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-127711

Fable 2 er knall, Lost Odessey skal visst være knall og.

 

Edit: Glemte Mass Effect, hvordan kan jeg glemme det? Det er jo det beste av dem alle :)

Endret av Bruker-127711
Lenke til kommentar

Det første spillet jeg tenker på når noen nevner rollespill til Xbox 360 er Lost Odyssey. Fantastisk spill som handler om Kaim sin reise gjennom 1000 år som udødelig og alle slagene har har vært i og sorgen han bærer på. Gamer.no har en anmeldelse til spillet, men den er ikke på siden enda, da de fremdeles er i startgropa. Uansett så stol på meg når jeg sier at det er blandt de beste rollespillene du finner, uavhengig av plattform og du liker/takler J-RPG (tradisjonelle rollespill med turbaserte kamper)

 

Ellers er jo Oblivion og Fallout 3 ganske så solide valg. Begge to er laget av Bethesda og foregår i en åpen verden hvor du står fritt til å utforske hele verdenen fra første stund. Oblivion er det eldste av de to, både i produksjonsdato og i in-game tidsera. Oblivion er nemlig et sverd med sverd og magi, men også et veldig godt sverd og magi spill. Fallout 3 derimot er satt til et Post-Apocalyptisk 50-talls Amerika med våpen som pistoler, noen laservåpen og maskingevær.

 

 

Det meste laget av Mistwalker (Lost Odyssey) og Bethesda (Oblivion, Fallout 3) er verdt å sjekke ut.

Lenke til kommentar

Jeg driver på med Mass Effect for tiden, og det er etter min mening helt konge. Minner svakt om KoToR (tidenes beste rpg) pga romferdstilen, og det kan bare være postitivt.

Oblivion er på min liste over gamle favoritter innen sjangeren, og har jo fått en del nedlastbart ekstrainnhold, så det vil nok være et godt valg om du vil noe som varer. Fallout 3 er også verdt en titt! Det er forøvrig fra samme utvikler fra Oblivion: Bethesda, en mastodon innenfor sjangeren.

Lenke til kommentar

Mass Effect er definitivt det beste rollespillet på 360, kanskje også det beste uansett platform. Men hvis du ikke har spilt rollespill før så vil jeg kanskje anbefale Fable 2 eller Oblivion. Oblivion er ganske langt hvis du utforsker alt, tror jeg klokket inn over 100 timer der. Etter det var jeg så lei at jeg aldri rørte spillet igjen.

Endret av PushThePramAlot
Lenke til kommentar

For å være helt ærlig, Fable 2 gir da ikke mye tilbake for pengene? eller syns dere?

Syns bare Fable 2 var ekstremt kort og litt for innesperrende, jeg koste meg jo med det, ingen tvil, men biter meg ikke på hypen.

 

Mass Effect er herlig en fantastisk reise fra start til slutt, og god gjennspiller verdi. Skal snart begynne på min 8 gjennomspilling. Kan også anbefale Lost odyssey som blir sagt over her av flere.

Lenke til kommentar

Liker du skytespill anbefaler jeg deg Fallout 3 siden det er et rollespill i FPS og tredjeperson. Du kan altså velge, FPS er best. Dette er lagd av samme folka som lagde Oblivion.

 

Styr unna Lost Odyssey hvis du er av typen som ikke liker Final Fantasy. Da går du heller over til Fallout 3 eller Mass Effect.

 

PS: Du trenger ikke å spille tidligere Fallout-spill for å spille 3`ern. Alt startes på "scratch" i Fallout 3 da det er nye produsenter og andre folk bak spillet.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hvis du ikke har spilt rollespill før ville jeg valgt en av disse:

 

Fable: Kan lastes ned fra marketplace. Koster ikke all verden heller.

Fable 2

 

Hvis du vil ha et rollespill med litt mindre frihet, og en mer linjebasert historie:

Lost Odyssey: Et av de beste turbaserte rollespillene.

 

Hvis du vil hoppe rett in i et mer avansert rollespill:

Fallout 3

Mass Effect

Oblivion

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...