Gå til innhold

WhiskeyJack

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

WhiskeyJack sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Da har vi hatt befaring av et større selskap, hvor de estimerer kostnader +1 mill. Jaujau! Blir litt jobb dette. Har 5 andre selskaper som skal gi tilbud, og så får vi se om vi får satt bort deler av jobben, evt høre hva som MÅ tas i år.
  2. Hei takk Vi tenker også å pusse trapp/vegg samt et rekkverk i sort stål ala dette: Lampe
  3. Hei, Jeg har tatt over en enebolig med utleiedel. Utleiedelen ligger i kjelleren. Inngangspartiet ser mildt talt ikke ut, og jeg ønsker da å endre dette. Her ser dere bildet. Kledningen skal byttes på hele huset(usikker når) Murpuss av trapp og vegg. Rekkverk i sort stål på begge sider, samt belysning er selvfølge tenker jeg? Hva annet tror dere? Noe hylle for planter forran trappa? En liten benk?
  4. Hei, Vi har nettopp kjøpt en bolig med overtakelse i mars. Boligen har en utleiedel hvor utleier ikke har betalt inn noe depositum. Må jeg si opp avtalen med beboer eller kan jeg kreve at avtalen endres hvor da krav om depositum vil foreligge?
  5. Må man ikke også ordne under hvor vannet da kommer? Drenere/lage røropplegg for å fjerne vannet som kommer ned fra nedløpet?
  6. Hei, det er soverom. I 1 etg er det 3 stk soverom + et bad. I 2 etg er det stue, kjøkken og en bod som er søkt og godkjent til å bli et bad(bare lagt opp vann og kloakk der, så vil bli brukt som bod inntill videre) Vi har støtt på et kanskje større problem. Nabohuset har nok blitt bygget i ettertid og går nesten kant i kant med boligen vår. Dere kan se avrenning fra takrenna til naboen. Hvilke rettigheter har vi til å få denne dreneringen utbedret? Vi skal bytte kledning og da tenkte vi også etterisolere denne veggen, men som dere kanskje ser så kan det by på problemer. Hva tenker dere? Finnes det en enkel løsning eller må man bare godta slikt?
  7. Takk takk Ja jeg har lest meg litt opp om kledning. Takstrappporten sier at kledning bør byttes ut. Gammel eier har byttet ut vinduene men brukt samme kledning på nytt, slik at det er et lappeverk med gammel kledning som du kan se her. Vinduer er kjøpt inn for 1 etg men ikke byttet enda. ,
  8. takk! Hvordan type kledning bør man gå for? Impregnert som type Møre Royal ?
  9. Mobile999 - Det er liggende kledning. Zanta - tidligere eier har etterisolert innvendig 100mm og byttet vinduer i 2 etasjer, mangler 1etg og sokkel. Taket er også etterisolert når tak ble byttet i 2010. Tusen takk for tips. Keep em coming.
  10. Hei! Da har jeg vært så vågal at jeg og min samboer har valgt å gå til innkjøp av en enebolig fra 50tallet. Vi har ingen erfaring med oppussing/renovering fra før av da vi har eid to nybygg(og er DRITLEI) av utbyggere. Vi har heldigvis god kompetanse i slekt(bygget fellesfjøs osv) men er som sagt blank. Boligen har fått tg3 på kledning som må/bør byttes. Ellers er tak, drenering og elektriske byttet av fagfolk i 2010 mens bad og kjøkken tatt av faglært men uten papirer(tenk det da) Hvilke fallgruver bør vi styre unna? Alt innvendig er pusset opp og har tg1/tg2. Hvorfor vi gjorde det? For våre to barn, som nå endelig har mulighet til å ha venner på besøk uten at de må klatre på veggene(hadde soverom på 6kvm fra før av) til forsvar altså Vi gleder oss men er også klar for kamp(noe vi forventer, man får ikke ting gratis her i livet)
×
×
  • Opprett ny...