Gå til innhold

Forza Motorsport 3 - Diskusjon og pratetråd


Lakus

Anbefalte innlegg

Venter og på Limited Edition fra Lefdal.. Skulle IALLEFALL hatt det idag, om ikke på fredag.

 

 

Har heller ikke fått en dritt fra Elkjøp, fikk mail at det var sendt den 22. ja sikkert! Vet nå hvor jeg aldri mer skal bestille fra.

 

 

Både jeg og min bror har kjøpt LE på Elkjøp (han bor i Trondheim, jeg bor i Kristiansand) - begge oss fikk mail ca kl 15 på torsdag om at spillet var sendt (med brevpost - som normalt tar én dag).

 

Da skulle det senest ha vært her lørdag, og selv om det ikke ble poststemplet før fredagen, så skulle det i alle fall vært her i dag.

 

Siste gang jeg kjøper et spill fra Elkjøp - løgn og fanteri og elendig service.

 

 

Lefdal = Elkjøp - samme eiere, samme nettbutikken, samme varene, og stort sett samme prisene (bare litt forskjellige tilbudsvarer av og til)

Endret av krifos
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nesten så man kan mistenke Elkjøp for å sende ut bekreftelse på at spillet er sendt før de faktisk sender det. For det er noe som ikke stemmer når det tar så lang tid fra det er sendt til det kommer frem.

Sannsynligvis forklaringen det ja. Er det i hele tatt noen som har fått LE fra dem?

 

Spillet er storveis, og blir sikkert bedre når de får patcha noen MP problemer. Men en bitteliten ting bugger meg - at jeg ikke kan bruke både ratt (kjøring) og håndkontroller (trimming, maling etc) samtidig. I PGR spillene funker jo dette, så det er ingen umulighet å få til. I FM2 kunne man slå av den ene kontrolleren og starte den andre, men ikke det engang funker i treern. Det virker som man er låst til den kontrollern man starter spillet med.

Lenke til kommentar

Flere i samme båt ser jeg..

 

 

LE fra Elkjøp mener jeg..

 

Sendte mail i dag, og fikk igrunn ett svar som jeg hadde klart meg uten.

 

"Pakken er sendt som brevpost, og dukker opp iløpet av få dager"

 

Ok... :p

Blei sendt 22.okt.. Eller.. Jeg fikk mail om sending hvertfall.. Gudveit om det er sendt..!

Lenke til kommentar

Til Darkerglow: Jeg har ikke tenkt å forhåndbestille det på nettet etter det som har skjedd, skal heller gjøre det i en butikk denne gang med GT5 for å ikke komme i denne klypen. Eller bare møte opp i butikken å drite i om det er tilbud på nettbutikker som så Elkjøp ;)

 

Til Ceradin: For min del så jeg ikke får spill på dagen så jeg har ventet lenge på så mister jeg total lysten på å spille, å blande inn barn er litt dumt. Litt gale sammenligning, helt annerledes viss du venter å bli far ;)

Lenke til kommentar

Tror nyere mustanger skal være tålig greie å drifte med. Har selv prøvd å drifte litt med '93 Cobra'en, men den er kanskje litt vrien. Ellers så liker jeg godt '79 Camaroen min, men der må man jobbe så i svingene at man er svett og andpusten etter løpet! :D

 

Japsebilene er nok kanskje det tryggeste (Mazda RX7 og 200SX f.eks.), men så er det jo artig å drifte med noe ikke alle andre drifter med også da! :)

Endret av Frode
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...