Jump to content

Linoran85

Medlemmer
 • Content Count

  308
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

82 :)

About Linoran85

 • Birthday May 30

Recent Profile Visitors

4902 profile views
 1. Er dette tull? Troller du? Er du klar over hvor fantastisk ironisk innlegget ditt er? Igjen er det kollektivistene som bestemmer hva som er "dritt" og ikke "dritt", alt som dere ikke er enige i skal vekk. Ingen andre må utsettes for disse meningene. Dette er stadiet før bokbrenning, de har jo allerede startet med fjerning av statuer. Tror dere det stopper der? Nei, dette ender med blod i gatene og venstresiden vil ha startet det. Og hvis det ikke var innlysende nok; dere er fascistene. Edit: den var ment til immortaltechnique Edit 2: kjenner jeg ikke orker mer dumskap, dette ble min siste post i denne tråden.
 2. Ok, la oss ta påstanden; jeg tror likevel det vil være stor forskjellsbehandling med "ømfintlig" kritikk dog ikke like tydelig. Men for moro skyld, la oss ta den ekstreme versjonen, hvilken tror du blir stående? EDIT: Nå har svarene kommet på rekke og rad veldig kjapt, men nå stoppet det opp. Antar det er fordi du ikke ønsker å svare på spørsmålet, noe jeg spådde. Dobbeltstandarden er til å ta og føle på. Hvis du først skal være så intelligent og klok som du prøver å fremstå som her så bør du og ha integritet til å følge dine prinsipper. Ganske så sleipt.
 3. Helt uenig, her må man ta det til det ekstreme og så får man svar med en gang hvilken side som blir favorisert.
 4. Dette er så til de grader ikke sant, rett og slett løgn. Bare prøv, opprett 2 fake kontoer på facebook, twitter, youtube...en eller annen Silicon Valley bullshit nettside. Deretter skriver du at "______ er en hatefull religion." Bruk her kristendommen og islam. Hvilken tror du har størst sjanse for å bli stående?
 5. Stråmann, sa aldri jeg hatet noe. Det er du som antar fordi du har blitt opplært til det. Her prøver jeg å få deg til å innse at det er bare den ene parten som bestemmer hva som er lov å kritisere.
 6. Nå står det jo svart på hvitt i koranen at muslimer skal drepe ikke-troende der de finnes. Dette blir og gjengitt av de øverste lederne i islam. "Ali Gomaa, the grand mufti of Egypt, the highest Muslim religious authority in the world, supports murdering non-Muslims. In the daily Al Ahram (April 7, 2008), he said, “Muslims must kill non-believers wherever they are unless they convert to Islam.” He also compares non-Muslims to apes and pigs." https://canadafreepress.com/article/wilders-prosecution-is-a-welcome-opportunity-to-expose-islam Går ikke dette under støtte opp under folkemord?
 7. Jo det stemmer. Men ja, det er fordi den ene er en ideologi og den andre dømmer enkeltindivider. Er det forskjell på å si man hater nazister og si man hater islam?
 8. Det er to parter her. Det er bare den ene parten som har lov til å bestemme hva som skal klassifiseres som hate speech.
 9. Å hjelp. Når du kommer med slike påstander så er du nødt til å sitere ett eller annet han har sagt som beviser at han er "nazist". Fyren er jo anarkist og avstår fra alt som har med maktbruk å gjøre.
 10. Ikke ett eneste motargument. Det er godt gjort når du har skrevet en hel stil. Meste går ut på hvor teit du mener han er, en skikkelig keyboard warrior EDIT: denne var ment til CommanderKeen
 11. "..anklager om seksuell trakassering." "..anklager.." Snakk om å selge skinnet før bjørnen er skutt. Vi har fått en sykdom i vesten der folk blir dømt før man har rettsgang.
×
×
 • Create New...