Jump to content

RSwadel

Medlemmer
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RSwadel

  1. Temmelig stor sjanse for at du er heldig denne gangen. Jeg la inn et innlegg på hardwareonline.dk forrige torsdag, jeg fikk da opplyst om at de ikke kunne fortelle meg hvor jeg lå i køen (da systemet svikta den 17.september), men at det kun var bestilt 12 stk 3080 Aorus Xtreme på lanseringsdagen. I og med at det allerede er sendt ut 10 kort, bør du være med i neste sending (jeg avbestilte mitt kort, bestilt noen minutter etter lansering, i forrige uke).
  2. Jeg meldte meg på e-post varsling for 3080 Aorus Xtreme, funka fint for min del. Mottok e-postvarsel klokka 12.00 forrige torsdag, hadde lagra produktsiden som bokmerke på hjemskjermen på mobilen. Pengene lå klare på konto, sammen med en ubenytta 10% rabattkode i handlekurven. Aldri hatt så høy puls ved netthandel før, men kortet er nå i mitt eie. Rakk å legge inn 10% koden og postnord som transportør også, før bestillingen blei lagt inn, bare noen sekunder etter e-posten var mottatt. 😊
  3. Ny lanseringsdato for HP Reverb G2 i november ser jeg. Pressemelding for HP Reverb G2, datert 24.september: https://press.hp.com/us/en/blogs/2020/hp-reverb-g2-vr-update.html Usikker på hvordan det blir med bestillinger etter den 24.september hos komplett, da det står forventet "50 stk+ sendingsklare" på deres sider?
  4. Har inne en bestilling på samme kortet hos Proshop, med ordrenummer 4711300*, dette også med status "er restbestilt". Leste i et kommentarfelt på Youtube, der en hadde vært i kontakt med Aorus Team, hadde fått til svar at master/extreme kortene skulle begynne utsendelse iløpet av de kommende ukene. Krysser fingrene for at dette stemmer, men bør vell ta det meste av slik informasjon med en klype salt. Når de skulle dukke opp her på berget, er jo en annen sak. ?
×
×
  • Create New...