Gå til innhold

Folk som har begge eller alle konsollene, hvem bruker dere mest?


Toman18

Anbefalte innlegg

360en blir kun brukt til Fallout 3, Gears Of War, Gears of War 2 "med bots nothing more" og COD4, ikke noe særlige spillopplevelser der mener jeg...

Mens på PS3 nyter jeg Uncharted Drake's Fortune, Metal Gear Solid 4, Little Big Planet, Resistance 2 og Flower som jeg mener er det beste spillet som du kan kjøpe via Storene til 360 og PS3 :)

 

Wiien er solgt siden det ikke kom noe som fristet meg...

 

Har bestilt Prince Of Persia og Resident Evil 5 til 360, bare for å redde den konsollen for monumentalt tørke fra min side, mens iløpet av 2 uker har jeg Street Fighter 4 og Killzone 2 til PS3 :)

 

Men tviler for min del at trenden snur siden jeg er ikke interessert i DLC til Halo 3, GTA IV eller Fallout 3 , DLC er likksom ikke fullverdige spill, mens PS3 vil jeg ikke nesten nevne engang hva framtiden PS3 for min del by på, for det er nesten for mye....

 

Kortere sagt: Bruker mest PS3 :)

 

Så hvem bruker dere mest?

Endret av Laland
lagt til poll
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Deler samme oppfatning som deg ang. Wii, så den er plassert bort.

 

360 har for det meste måte tåle støyten fra multiplatform spillene og selvfølgelig eksklusivene der. Overlegen online del + mange IRL venner med konsollen sørger for at eg er koblet opp online litt for mange timer i uken, og da passer det utmerket at eg også foretrekker kontrollen til 360 fremfor DS3.

 

PS3 blir da nesten kun bruk til eksklusivene den får, med noen få unntak på multiplatform fronten (fighting spill).

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Eg har Wii og 360. 360 blir brukt så mykje som eg kan/gidder, Wii blir berre brukt når eg må, som f.eks "Jonas, går du ned og speler litt med *bittelite fetterbarn kanskje?*. Wii var kult i ein / to måneder, så gekk eg lei.

Lenke til kommentar

Wii har blitt brukt lite, siden SSBB, prøvde litt Metroid 3 igjen og det var helt ok, ikke så artig som før.

 

360 har helt klart vært konsollen for meg, da så å si alle multiplatform spill er kjøpt til den. Bedre online, achievements, og flere venner, falt konsollen mest i smak. PS3 ble kun brukt til Uncharted, MGS 4 og Ninja Gaiden Sigma.

 

Men av en eller annen grunn fikk jeg mersmak til PS3 nå i år. Jeg fyrte opp Uncharted igjen og det er et meget soild spill, nye trofeer gjorde at jeg ble hekta. Lasta ned US store. Maskina har i tillegg ikke Rrod og er mer stabil enn sin konkurrent.

 

Det frister mer å spille på PS3 med andre ord. Har nå også bestilt Street Fighter til PS3 og ikke 360.

 

Merker også forskjell på komponent og HDMI når jeg spiller på min nye 40" flatskjerm, og da min 360 kun har komponent liker jeg bedre HDMI via PS3.

Lenke til kommentar

Har PS3 og Wii.

PS3'en spiller jeg på så ofte jeg kan og vil.

Wii'en derimot <_< den støver bare ned. Jeg fyrer opp Wii'en et par ganger i året og spiller Super Mario Bros 3 og Mega Man 2. Det er det eneste den er dugandes til. Kunne like gjerne bare kjøpt ny pin connector til NES'n og kasta Wii'en ut vinduet. Desverre bor jeg i kjellerleilighet så det hadde ikke vært så tilfredsstillende.

Lenke til kommentar

Har alle tre, og spiller klart mest på 360. Mye av det går på kontrollene, 360-kontrollene har helt perfekt passform for hendene mine. I tillegg må jeg innrømme at jeg er svak for Gears of War og Halo-seriene, selv om jeg ikke er blodfan av sistnevnte. Jeg spiller også mye online, og der har Xboxen et stort forsprang - ikke bare fordi tjenesten er bedre, men også fordi flesteparten av vennene mine har Xbawks. I tillegg er jo Braid bare helt fantastisk.

 

Playstation har også sine fordeler, men kontrollene ødelegger ganske mye av morroa for meg. Jeg har tydeligvis for store hender, for kontrollene virker så ufattelig små - muligens fordi jeg er mest vant til 360. Ellers er jo spill som Drake's Fortune og Killzone knallbra, mens LBP skuffet ENORMT. Meget hyggelig med Bluray også, gir filmkvelden en ekstra edge.

 

Wiien er morsom, men mest på vorspiel og generelt når promillen er litt over 1,5. Per dags dato låner jeg den bort til min bror, som ikke bruker den noe særlig selv. Kontrollene er morsomme og innovative, men det er vanskelig å gjøre de til "sine egne" - de er litt uhåndterlige. Så kommer vi til fadesen ved Wii - spillutvalget. Nitrist sortì, med Galaxy, Brawl og.. ehh... den.. ehh.. nei. Jeg har likt 3-4 av de sikkert 15-20 spillene jeg har prøvd på denne såkalte nexgen-maskina, men det er skuffende gang på gang, og det lyser nok en gang klart frem hvor dårlige Nintendo er på å klare å fiske inn de store titlene utenom en sliten Mario og en oppbrukt Zelda.

Lenke til kommentar

Har Wii og 360. Wii'en er blitt støvsamler for meg etter at fancy kontroll gimmicken falt bort. Tar kanskje en runde golf engang i blant med venner, ellers blir det lite. Skulle gjerne ha solgt den, men plutselig hoster vel Nintendo opp noe som gjør at jeg må ha Wii'. Typisk :unsure: Har vurdert PS3 lenge nå, men har sålangt holdt meg unna da jeg ikke liker kontrollen. Noe er bare helt feil med de triggerne. Håper i det lengste at en eller annen tredeparts produsent skal lage en 360 replica.

360'en får kjørt seg as usual. Etter at jeg koblet boxen til hjemmenettverket viste den seg også å være et fantastisk mediacenter, så nå går den vel nesten døgnet rundt.

Lenke til kommentar

Har Wii og PS3.

 

Wii brukes til Resident Evil 4 og noen VC-spill en sjelden gang.

 

PS3 er den som brukes absolutt mest. Konsollen har absolutt et bra utvalg av spill, både ekslusive og de som kommer til andre plattformer. Har egentlig lenge hatt planer om å anskaffe en X360, men det kommer stadig spill til PS3 som gjør at jeg ikke føler det store behovet. Jeg har ganske små hender, så kontrollen passer meg meget bra.

Lenke til kommentar

Har 360, DS, PSP og PS2 men den trenger en vel egentlig ikke nevne.

Spiller stort sett på DSen faktisk :p. Stort sett pga det gode spillutvalget maskinen tilbyr. Bruker sjelden PSPen.. men bruker den mye når det først kommer et bra spill. Sist jeg satte meg ned med PSPen var da Crisis Core kom, som nå begynner å bli en del måneder siden... Vel vel.. snart Dissidia.

360en blir også brukt men sjelden alene mer i sosialt samvær..

Lenke til kommentar

Har PS3, 360 og Wii. Bruker utvilsomt 360-en mest for tiden. Dette skyldes nok både at den er nyest og at PS3-en må sendes inn pga at den kommer med en høy klikkelyd under bruk. Regner med PS3-en blir brukt mer når jeg får den reparert og alle de gode eksklusivene kommer utover året. Wii-en ligger slengt i en skuff sammen med diverse annet rot. Den brukes aldri uansett!

Lenke til kommentar

Har en svær PS3 under TVen, en liten Wii over TVen, en DS ved senga og en PSP i en skuffe en plass.

 

Wii-en ble brukt hyppig til Resi4, Galaxy og Brawl i begynnelsen, men nå brukes den kun ved besøk av mine kusiner på 9 og 15 år.

 

PSP-en er brukt til God of War, Crisis Core og Loco Roco. Etter at Crisis Core var rundet, har jeg ikke rørt den.

 

DS-en har jeg ikke brukt på et år, men nå håper jeg Chrono Trigger kommer i posten en dag snart, så da blir nok den brukt heftig fremover.

 

PS3-en er den eneste jeg bruker omtrent hver dag. Om det så er en liten kamp på FIFA09 online eller en kjøretur i GTA IV. Og med Killzone 2 rett rundt svingen, og Uncharted og God of War III på vei, blir nok dette konsollen jeg bruker mest fremover også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...