Gå til innhold

Final Fantasy religionens tråd! !Spoilere settes i spoilertags!


Cloudemyx

Favorittkarakter i FFXIII  

76 stemmer

  1. 1. Hvem i Final Fantasy XIII er din favoritt?



Anbefalte innlegg

Absolutt, med litt flaks tok jeg ham på første forsøk uten å grinde. Det viktigste er å bruke paradigmene aktivt på en mest mulig hensiktsmessig måte. Men Odin skal være vanskelig så det er ikke noe rart om man dør noen ganger før man vinner, jeg hadde flaks flere ganger med at han byttet på hvilken karakterer han banket akkurat da det så ut som en av oss skulle dø.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg synes også Odin var ganske enkel. Jeg hadde bare litt problemer med å fylle gestalt måleren fordi jeg var litt slapp og ikke brukte Ravanger nok.

 

Jeg var ihvertfall aldri i nærheten av å dø av skaden jeg fikk fra Odin selv.

 

Vet noen forresten hvor mye protect/shell gir deg i forsvar, og hvor mye Faith/bravery gir deg i angrepsbonus? Det er så utrolig mange tall overralt så det er litt vanskelig å se forkjellen. Og jeg greier ikke helt å bestemme meg for om kampene blir lettere eller ikke ved bruk av protect, bravery osv. Noenganger føles det ut som om det hjelper, mens andre ganger merker jeg knapt nok forkjell.

Endret av g.i.r.l.
Lenke til kommentar

Merker ganske tydelig forskjell selv men tar meg som regel ikke tid til å buffe opp med mindre jeg vet en kamp kommer til å bli lang eller veldig vanskelig.

 

Jeg skal være enig i at det fort blir forvirrende å se hvor mye det faktisk hjelper tatt i betrakting alle tallene som flyr rundt, buffs, weakness/resists, stagger damage % osv!

Lenke til kommentar

Tips for å ta Odin lett.

 

 

Gå Rav/Med. Hvis du vil leve litt farlig kan du benytte Rav/Rav.

 

Du trenger ikke å få han opp til stagger, du må kun bruke massevis av evner som bygger opp chains.

 

Vanligste feilen mange gjør er å bruke Com/Rav eller Com/Med. COM er egentlig helt bortkastet mot Odin.

 

 

Endret av ZaiRoX
Lenke til kommentar

 

FF XIII virker mye mer flytende og fast-paced, ikke statisk plasseringer i combat og ikke helt 100% bare muligheten til å møte 1 pack per møte med en fiende, men kan faktisk ta og gå inn i en fight som 2/3/4/5 fiender allerede holder på med.

 

SINNSYKT artig at pre-emptive attack ikke bare er helt random nå, men at man faktisk kan gå inn i en pre-emp med vilje, ikke rng.

 

Lenke til kommentar

Angående slutten og tid til å gjøre sidequests;

 

 

Rett før sistebossen får du tilgang til 'Warp Gates' som kan sende deg øyeblikkelig til steder du har besøkt tidligere, slik at du får tid til å gjøre sidequester og grinde/oppgradere våpen før du prøver deg på bossen. Genialt!

 

Lenke til kommentar

Er det slik at når du får f.eks. "Strength" i Commandolinjen, vil du kun få bonusen når du er Commando, eller får du det også som Ravager?

 

Attribute bonuser gjelder for alle klassene, det vil si HP, Strength og Magic.

Får du +40 Strength i Crystatrium-linja for Commando gjelder denne oppgraderingen av Strength uansett hvilken klasse du bruker.

 

Det er kun Abilities som er klasse-spesifikk.

Endret av Vaine
Lenke til kommentar

Jeg hadde store planer om å spille i dag, men så langt kom jeg ikke...

 

Noe jeg har tenkt på siden i går: FFXIII har ingen sånn ordentlig introvideo, når en starter et nytt spill. Det er bare den videoen som vises på begynnelsen når spillet starter. Først er skjermen hvit med teksten Square Enix også kommer den slags trailervideoen, men så er det ikke noe mer. Spillet starter liksom med en gang.

FFVII-X + XII hadde introvideo når en startet et nytt spill, det har ikke dette og det synes jeg er litt kjipt. Det er gjerne introvideoen som en virkelig husker og gjerne ser om igjen, sånn er det iallefall for meg.

Lenke til kommentar
Det er gjerne introvideoen som en virkelig husker og gjerne ser om igjen, sånn er det iallefall for meg.

 

Jeg husker ingen introer. Kan ikke huske at VII hadde en spesiel intro heller. Kun Aeris i Midgards gater? Det er vel slutten på spillet som spiller mest for meg, og er mest minnerikt. Såfall når det kommer til Final Fantasy!

Endret av Genetics
Lenke til kommentar

Jeg snakker om den videoen som blir spilt av når du starter.

Som denne fra FFXII.

Dette er introvideoen også starter spillet og du kan styre en eller annen karakter. I FFXII startet det med denne også begynte tutorialen med Reks (broren til Vaan), også gikk du gjennom den, før du endelig kunne virkelig begynne på spillet som Vaan.

 

Alle FF spill har hatt en sånn type intro. Så vidt jeg vet iallfall.

 

FFVII intro

FFVIII intro

FFIX. Introvideoen starter 3 minutter ut i denne videoen.

FFX intro

De har alle en plass i mitt hjerte. Synes de er flotte og presenterer spillet på en fin og minneverdig måte.

SYNES NÅ JEG DA! :p

Endret av Cloudemyx
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...