Gå til innhold

Min anmeldelse av Far Cry 2


Anbefalte innlegg

Jeg har akkurat skrevet en anmeldelse hos GR så jeg tar vel egentlig bare å kopierer den inn hit:

 

 

 

Etter å ha revet opp papiret, satt disken i xboxen, og spilt et par timer er jeg i himmelen. Fantastisk grafikk, mange våpen og en god map editor. Etter å ha spilt noen timer til derimot begynner jeg å bli mektig lei. Stokkdum AI, Repeterende oppdrag og null frihet er stikkordene i Far Cry 2.

 

For å begynne med grafikken er den fantastisk. Grafikken gjør Afrika til et fantastisk sted og spillet er helt utrolig vakkert å se på.

 

 

Gameplayet er bra til tider og skytefølelsen er fin akkompagnert med gode våpenlyder. Men det er grenser for hvor lenge jeg orker å springe fra sted til sted for å begynne på et nytt oppdrag. Oppdragene i spillet stinker bunnkarakter lang vei. Jeg tror aldri jeg har opplevd mer repeterende oppdrag i et spill før. Gå til landsbyen, snakk med en fyr gå til et nytt sted. Spreng noe. 80% av oppdragene er slike.

 

Musikken er jevnt over bra og klarer å fange en god Afrika-følelse.

 

Det største minuset må være fjellene. 2/3 av spillområdet er dekket av fjell. Etter noen dager med spillet er det nok ikke lenge til jeg får klaustrofobi for du trodde kanskje dette var et spill med åpen verden? Korridorfølelsen er forferdelig nok til stede. Når du i tilegg blir stoppet hvert andre minutt fordi det er en vaktpost midt i veien, og det ikke er noen vei rundt fikk jeg til tider lyst til å kaste xboxen ned fra andre etasjen.

 

Dialogen i Spillet er forferdelig. Karakteren din sier faktisk ikke et ord i løpet av hele spillet. Storyen er kjip og merkelig oppbygd. Plutselig blir man en god venn av "Sjakalen" etter bare en samtale? Jeg visste så vidt hvem fyren var og så er han plutselig en god samarbeidspartner.

 

Map Editoren redder spillet. Her er det mulig å ha det morsomt i timevis. Multiplayer er tidvis god og du kan finne mye morsomt her.

 

Grafikk 10/10

Gameplay 2/10

Lyd 6/10

Hodbarhet 3/10

 

Konklusjon: 4/10

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-Z3pP64ap
Etter å ha spilt noen timer til derimot begynner jeg å bli mektig lei. Stokkdum AI, Repeterende oppdrag og null frihet er stikkordene i Far Cry 2.

 

Må desverre si meg helt enig der. ;/

Lenke til kommentar

Hadde store forhåpninger til dette spillet og det skuffet totalt. Ujevne kontroller og urealistiske/unaturlige bevegelse (altså, han fjompen av en soldat du spiller klarer jo ikke å løpe sidelengs engang). Jeg kom riktignok ikke spesielt langt, spilte vel en 2 timer. Men jeg komme heller aldri til å gi det en ny sjanse. Aldri.

Lenke til kommentar

Utrolig skuffet jeg også, og Far Cry 2 feiler enormt hardt på områder som AI og historie, noe som jeg ser på som til dels viktige elementer i et spill. Skjønte heller ikke et bær av historien, og etter hvert satt jeg heller på PCen da det var disse "mellomsekvensene"(spilte på X360). MP'en syntes jeg faktisk var ganske moro, men jeg byttet det raskt bort mot Left 4 Dead, noe jeg ikke har angret på :).

Lenke til kommentar

denne anmeldelsen og alle samtykkene under, beviser for meg at jeg er i det rette spill-forumet. Helt enig med trådstarter----spillet ser bra ut, men det er "lyset på og ingen hjemme"!

 

Spillet feiler i mine øyne også innenfor alle sjangre det forsøker å implementere. Action, rollespill, åpen verden osv......hverken fugl eller fisk........blir kjedelig etter kort tid når man er ferdig med å måpe over de visuelle effektene.

Lenke til kommentar

Historiemessig er spillet veldig dårlig, men jeg synes det er veldig underholdende å bare reise fritt rundt å jakte og skyte på det man vil. Lage sin egen historie liksom^^ For stemningen og grafikken synes jeg er veldig bra. Det blir jo også kjedelig i lengden selfølgelig, men jeg tar det fram en gang i blant når jeg kjeder meg og derfor synes jeg det var verdt pengene.

Men det er ikke tvil om at det ikke levde opp til hypen.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

One word: OVERHYPE :rolleyes:

 

Ubisoft kan og bør gjøre Far Cry til et bedre spill hvis dem fortsatt utvider det dem allerede har laget i Far Cry 2 (hvis dem da gidder å gjøre noe med det). Så langt gidder dem å gjøre "bitte litt" for flerspillerdelen, men du verden hvor mye dem kunne ha gjort men enkeltspillerdelen.

 

Skal lure hvem som lager neste Far Cry oppfølger (hvis det i det hele tatt blir noen) :blink:

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...