Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du vet du er trett når du glemmer at du har gardiner rundt senga og bare slenger deg nedpå. Lyden av gardiner som røskes ned er alltid like kjedelig. Og å stadig vekk finne små plastbiter av de greiene man henger opp gardiner med i senga når man akkurat er på nippet til å sovne, er også kjedelig.

Lenke til kommentar

Gardiner? Rundt senga? Prinsesseseng eller?

Himmelseng sikkert. :D Søtt. ^_^

Nærmeste jeg kommer en himmelseng i alle fall, siden det bare er gardiner foran de åpne områdene. To av fire sider har vegg, to av fire har gardiner.

Føles mye tryggere da. I tillegg har jeg balltre og skiftenøkkel under puta og kniv i vinduet, just in case. :p

Lenke til kommentar

Kjempemye skriving om BioWare og ME 3 på Twitter fra amerikanske spilljournalister plutselig. Ser ut som om BioWare skal forandre slutten, men finner ingen kilder.

Høres ikke ut som at de skal forandre deg, men at de skal bygge den ut for å forklare ting bedre. Ikke akkurat det jeg ønsket meg til jul, men jeg tar det jeg får. Er ikke fornøyd slik den står nå.

 

De bekreftet i samme slengen at det kommer flere spill i Mass Effect universet. 100% (-2%) sikkert at disse vil utspille seg før Mass Effect 1, 2 og 3 da med andre ord. Og hvis slutten fremdeles ender i det samme resultatet som den gjør nå også etter en oppdatering... vel, da ser jeg egentlig ikke poenget i å bli "attached" til noen karakter i disse spillene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...